apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
-υβριδιο τυπε
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ
Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν σίγουρα μεγάλος κατακτητής, όμως έσφαξε χιλιάδες ανθρώπους και κατέστρεψε πολλές πόλεις.
Εχουν ένα site που γράφει αρκετά πράγματα σε ό,τι αφορά τις ελληνοποιήσεις.Αλλωστε είναι ηλίου φαεινότερου οτι πολλοί ''Ελληνες'' και Ελληναράδες τυγχάνουν απόγονοι Αλβανών,γύφτων,τουρκόγυφτων και Βλάχων και δεν είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις από τις φάτσες ποιος είναι ποιος.
Εχουν ένα site που γράφει αρκετά πράγματα σε ό,τι αφορά τις ελληνοποιήσεις.Αλλωστε είναι ηλίου φαεινότερου οτι πολλοί ''Ελληνες'' και Ελληναράδες τυγχάνουν απόγονοι Αλβανών,γύφτων,τουρκόγυφτων και Βλάχων και δεν είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις από τις φάτσες ποιος είναι ποιος.
Θα πεις πρώτα για εσένα; Τί συμπέρασμα έβγαλες;
Noμιζω οτι τοσο ειναι και το ποσοστο του κοινου dna μεταξυ του ανθρωπου και της αγελαδας
δεν αρκείσαι στην άποψη του ΦΦΦΦΦΦΦΦανάτικ;
DNA 99,3% ....
Αν εξαιρεσεις το Μακεδονικο και την διαφορετικη προσεγγιση στο θεμα των μεταναστων, οι λοιπες διαφωνιες μας ειναι minorλες και κανα καλό που και που!
Αποψη μου?
Εισαι βλακας?
Υπαρχει ερευνα φιλε.......ξυπνα!
Αποψη μου?
Εισαι βλακας?
Υπαρχει ερευνα φιλε.......ξυπνα!
Αν εξαιρεσεις το Μακεδονικο και την διαφορετικη προσσεγγιση στο θεμα των μεταναστων, οι λοιπες διαφωνιες μας ειναι minor
To θεμα του Ελληνικου dna και της γενετικης συνεχειας απο τον Περικλη ως τον GAP μου φαινεται γελοιο και αναξιο σημασιας για να το κουβεντιασω καν...Απο εκει βεβαια, μεχρι την ολοκληρωτικη ισοπεδωση της Ελληνικης ιστοριας και την απαξιωση των πρωταγωνιστων ειναι πολυς ο δρομος...
Μα αν εχουμε 98% κοινο dna με τον πιθηκο τι να λενε οι γενετικες κατηγοροποιησεις?Για να βρεις πόσο ίδιο είναι κάτι με κάτι άλλο πρέπει να υπάρχουν ΚΑΙ τα δύο.
Μπορείς να συγκρίνεις Magna Grecia ας πούμε με Ελλάδα και να πεις συμπέρασμα.
Αλλά έστω ότι μπορείς από απολιθωμένα οστά. Πώς ξέρεις ότι είναι Αρχαιοελληνικά και όχι Ρωμαϊκά ή Περσικά ή κάτι άλλο;
Όπως και να έχει βάλε την έρευνα να δούμε τί λέει...
Νομίζω αναφέρεται στην έρευνα που έγινε απο τα πανεπιστήμια Στάνφορντ των ΗΠΑ και Παβίας τής Ιταλίας και δημοσιεύτηκαν στην Απογευματινή τής Κυριακής (6 Νοεμβρίου 2005),σύμφωνα με τις οποίες οι σύγχρονοι Έλληνες κατά 99,5% είναι Καυκάσιοι.Για να βρεις πόσο ίδιο είναι κάτι με κάτι άλλο πρέπει να υπάρχουν ΚΑΙ τα δύο.
Μπορείς να συγκρίνεις Magna Grecia ας πούμε με Ελλάδα και να πεις συμπέρασμα.
Αλλά έστω ότι μπορείς από απολιθωμένα οστά. Πώς ξέρεις ότι είναι Αρχαιοελληνικά και όχι Ρωμαϊκά ή Περσικά ή κάτι άλλο;
Όπως και να έχει βάλε την έρευνα να δούμε τί λέει...
οι σύγχρονοι Έλληνες κατά 99,5% είναι Καυκάσιοι.
ό,τι παρά τα χρόνια της σκλαβιάς δεν αλλοιώθηκε η <<φυλή>>..το οποίο τι σημαίνει/αποδεικνύει;
ό,τι παρά τα χρόνια της σκλαβιάς δεν αλλοιώθηκε η <<φυλή>>..
όχι αλλά τουλάχιστον δεν είμαστε μαύροι!!κάτι είναι και αυτόγιατί;
καυκάσιος = έλλην;