lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
[move][size=30pt]κλωνοι[/size] [/move]αντρες που δεν εχουν αρχιδια λενε μαλακιες χωρις να τις τεκμηριωνουν πως λεγονται
[move][size=30pt]κλωνοι[/size] [/move]αντρες που δεν εχουν αρχιδια λενε μαλακιες χωρις να τις τεκμηριωνουν πως λεγονται
Ωραία .Αυτός δηλαδή έχει πούτσα.Οι άλλοι που έχουν βάλει μουνί και βυζιά πως λέγονται?
Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί πολύ με όλα αυτά τα cross,trans,cd,dvd.... σιμ ,σιφ,ζιφ χέσε ψηλά κι αγνάντευε .
εσύ κι ο Bob Ross λέμε
Ωραία .Αυτός δηλαδή έχει πούτσα.Οι άλλοι που έχουν βάλει μουνί και βυζιά πως λέγονται?
Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί πολύ με όλα αυτά τα cross,trans,cd,dvd.... σιμ ,σιφ,ζιφ χέσε ψηλά κι αγνάντευε .
που χάθηκες εσύ μαρή ....έλα μανάρι
απλά να ντύνεται σαν γυναίκα = τραβεστί/cd (δεν είναι το ίδιο αυτά, αλλά να μη σε μπερδεύω)
να έχει βάλει βυζιά/μουνί = τρανς(σέξουαλ)
υποκατηγορίες
βυζιά μόνο = pre-op (προεγχειρισμένη) τρανς
βυζιά και μουνί = post op (εγχειρισμένη) τρανς
:-* :-* :-* :-*
annoυλαααααααααααααπου χάθηκες εσύ μαρή ....
χαχαχαχαχα είσαι και διαβασμενη βλέπω ....
ουουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ χάθηκε το τσατ και σκορπίσαμε στους πέντε ανέμουςπου χάθηκες εσύ μαρή ....
χαχαχαχαχα είσαι και διαβασμενη βλέπω ....
annoυλααααααααααααα
σας τσάκωσα ομως ...ευτυχώς που υπάρχουν επιμορφωτικά θρέντ και συναντιωμαστε στα αμφιθέατρα... μισό να παρακοουθήσω, δε θέλω να χάσω την παράδοση παλι...ουουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ χάθηκε το τσατ και σκορπίσαμε στους πέντε ανέμους
φυσικά και είμαι διαβασμένη, σε παρακαλώ πολύ χαχαχαχχαα
Eλα μωρη μπούμπαέλα μανάρι
απλά να ντύνεται σαν γυναίκα = τραβεστί/cd (δεν είναι το ίδιο αυτά, αλλά να μη σε μπερδεύω)
να έχει βάλει βυζιά/μουνί = τρανς(σέξουαλ)
υποκατηγορίες
βυζιά μόνο = pre-op (προεγχειρισμένη) τρανς
βυζιά και μουνί = post op (εγχειρισμένη) τρανς
:-* :-* :-* :-*
κρος με τραβ τι διαφορα εχει ?
αυτο το τρανς γρειντερ ειναι το τελικο σταδιο δηλαδι ?
( θα μου πεις τελικο δεν εχει , γιατι μετα μπορει αν γινει λεσβια .. )
Eλα μωρη μπούμπα
Η λιλα είναι cd ή τραβεστί?Ποια η διαφορά τους?Δεν θα μπερδευτώ ,τα κατάλαβα όλα τα παραπάνω.
cd είναι μια πιο πούστικη μορφή. Δηλαδη με το που τον δεις λες αυτός το μαστιγώνει το δελφίνι. Τραβεστί δε θα το καταλάβεις με την πρώτη
Καλως την τρανσοφιλη .... ενδιαφερεσε για καμια συναντιση ??? θες να σου πουλησω κανενα dvd τιποτα ???Ωραία .Αυτός δηλαδή έχει πούτσα.Οι άλλοι που έχουν βάλει μουνί και βυζιά πως λέγονται?
παρακολουθα εσυ.....σας τσάκωσα ομως ...ευτυχώς που υπάρχουν επιμορφωτικά θρέντ και συναντιωμαστε στα αμφιθέατρα... μισό να παρακοουθήσω, δε θέλω να χάσω την παράδοση παλι...
Αι μαρή κάτσε και εξήγησε μας εδώ χάμω που μας αφήνεις και λέμε οτι ναναιΚαλως την τρανσοφιλη .... ενδιαφερεσε για καμια συναντιση ??? θες να σου πουλησω κανενα dvd τιποτα ???