Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Καλύτερο είναι το μυρωδάτο βρακάκι της βέλβως.
:o
λιγα για το βρακι μου
Σ αρεσε ε?????
Σ αρεσε ε?????
:o
λιγα για το βρακι μου
Ναι, μόνο που άλαξανε τα κριτίρια έπιλογής.
Σημερα προτιμάται ο ανόητος-η, ο μέτριος-α, ο κουτοπόνηρος-η, ο μονοδιάστατος-η.
Με αποτέλεσμα να γίνει ο έρωτας και η αγάπη κάτι σαν θρύλος του παραμυθιού,
καί να αρκούμαστε στό στεγνό σεξ που ειναι λιγο καλυτερο ως έμπειρια απο το να τρώς ενα γύρο πίτα.......
τής έλενίτσας!!!!!!!
Μικρή καλημέρα
Σουχω εδω την λυση για το κωλι τηs Ελληνιδαs!!!!!!!!
Εγώ την αριστερή, κάτι μου κάνει το βρακάκι για ιν τόπικκαλημερααα! θελω τη μελαχρινη στα δεξια!!
κάποια μου θυμίζει αυτήκαλημερααα! θελω τη μελαχρινη στα δεξια!!
καλημερααα! θελω τη μελαχρινη στα δεξια!!
ιου
Μικρή καλημέρα
Επίσης να μην της το πεις-ζητήσειςΟ καλύτερος τρόπος για να σου δωσει κωλο μια ελληνιδα ειναι να την εχεις καβλωσει και να θελει.. Αλλα που να τα ξερουν αυτα μερικοι εδω μεσα ανιδεοι
Ωωωω γαμωτο!!!!!Ο καλύτερος τρόπος για να σου δωσει κωλο μια ελληνιδα ειναι να την εχεις καβλωσει και να θελει.. Αλλα που να τα ξερουν αυτα μερικοι εδω μεσα ανιδεοι
Ούτε ευγενικά-ευγενικά λέγοντας σε παρακαλώ;;;Επίσης να μην της το πεις-ζητήσεις
Καλύτερα να μην ξέρει και αγχωθείΟύτε ευγενικά-ευγενικά;;;
Ωωωω γαμωτο!!!!!
Πωλειται ελαφρωs μεταχειρισμενη μερσεντεs, με τα σελοφαν ακομα...Πληροφοριεs κον Ανιδεον ενταυθα
Σωστα ....Αμα παθει ψυχολογικα αντε μετα να την επαναφερειsΚαλύτερα να μην ξέρει και αγχωθεί
Καλύτερα να μην ξέρει και αγχωθεί
Μα γιατί να της δημιουργήσω άγχος αν ξέρει,δεν τον έχω δα τόσοοοο μεγαλό!!!Σωστα ....Αμα παθει ψυχολογικα αντε μετα να την επαναφερειs
κάποια μου θυμίζει αυτή