Επισκέπτης
Έτσι θα φας κώλο κ ο κώλος εσένα!!!Γάμμμμμμμμμμμμμος !!!!!!!!!!
Έτσι θα φας κώλο κ ο κώλος εσένα!!!Γάμμμμμμμμμμμμμος !!!!!!!!!!
Γάμμμμμμμμμμμμμος !!!!!!!!!!
χαχαχαχχαχαχ γιατί ρε χαμένε?
χαχχααχχαχαχχαχαχ Έλα ρε και το πήλινο έχει χάρηχααχχαχαχααχχαχαχααχαα.....για προβατίνες έχω ακούσει...αλλά τελειώμενες????? τι θέλει να πει/γράψει η ποιητής?????? Μήπως αυτές που σερβίρονται σε πήλινο? (γιαξ αηδίασα)
χαχαχχαχαχαχαχαχαΕτσί θα φας κώλο κ ο κώλος εσένα!!!
ο πιο σιγουρος τροπος για να γαμησεις κωλο ελληνιδας ειναι να πας σε στουντιο ή μπουρδελο που δουλευει ελληνιδα και να παρεις το προγραμμα με πρωκτικο. βρισκεις απο 20 ως 70 ευρω.
ναι κανε οτι γελας τερας με δυσπλασια στα ποδια
Όπως οι περισσότεροι είμαι υπέρ κώλου κ κατά γάμου!!!χαχαχχαχαχαχαχαχα
Άλλος από δω
Σε μένα ποτέ δε μου φάνηκε κάτι διαφορετικό ως προσπάθεια ως τώρα,όλες το κάναν κι εύκολα μάλιστα
Για το μέλον δεν ξέρω τι θα συναντήσω
Γενικά πάντως πολύ το κοσκινίζετε, απλά γίνεται χωρίς 2ες σκέψεις κ.α. Προσωπικά , μετά την κατάλληλη προεργασία, απλά τον ακουμπάω και σπρώχνω απαλά
χαχχααχχαχαχχαχαχ Έλα ρε και το πήλινο έχει χάρη
χαχαχχαχαχαχαχαχα
Άλλος από δω
Οταν λες καταλληλη προεργασια βαζεις ενα δυο δαχτυλα κ μετα ολο το ψωλο μεσα στο κωλο?
Όταν λέει κατάλληλη προεργασία εννοεί ότι πετάει λίγη λάσπη στα mule και τα τοποθετεί προσεκτικά δίπλα στο κρεβάτι....
Έλα ρε υπάρχουν πιο κολλημένες απ'τις Έλλεινιδες στο θέμα καθαριότητας??Γιατί είναι βρωμόμουνο ελλεεινίδα!!!!
Άμα ήταν καθαρόμουνο ρωσσίδα θα είχε αλλιώς η δουλειά. Δε θα χρειαζόταν να της το ζητήσεις καν.
Θα της τον κάρφωνες, θα έχυνες, και ως δια μαγείας μόλις τελείωνες θα είχε βράσει και το μπορστ, και τα μαχαιροπήρουνα στη θέση τους!
Ωραία λεξούλα που περιγράφει επακριβώς το φαινόμενο!!!Έλα ρε υπάρχουν πιο κολλημένες απ'τις Έλλεινιδες στο θέμα καθαριότητας??
Όλα και όλα αφού εμείς ψάχνουμε τον γαμπρό αν δεν είμαστε και παστρικές πια πεθερά θα μας θέλει μπρε???
(Γιατί στην πεθερά στοχεύουμε σαν καλές Ελεινίδες βεβαίως-βεβαίως)
Και πάρε παράδειγμα την κάθε κλασσική Ελληνίδα ΜΑΝΑ
Φιλιά,χάδια(παντού)καλό μουνογλύψιμο,τυχαία χάδια αναγνωριστικά στη σούφρα,πάλι χάδια,φιλιά,γλυψίματα στο μουνί,πάμε σιγά σιγά πισω πόρτα με γλύψιμο και λίγο δαχτυλάκι,πάλι μουνάκι γλύψιμο και ταυτόχρονα δάχτυλα μπρος και πίσω και μετά ακούμπημα το κεφάλι ακίνητο,διακρίνουμε αντιδράσεις και μπαίνουμε χωρίς κινήσεις αριστερά δεξιά, όλο ευθεία. Μολις μπει αρκετά(ποτέ όλο στη αρχή)μέσα αρχίζουμε απαλές κινήσεις μπροστά πίσω.Αν μας παίρνει έρχεται και το σφυροκόπημα.Κέρδος τα ζουμιάΟταν λες καταλληλη προεργασια βαζεις ενα δυο δαχτυλα κ μετα ολο το ψωλο μεσα στο κωλο?
Μου σηκώθηκε ρε!!!Φιλιά,χάδια(παντού)καλό μουνογλύψιμο,τυχαία χάδια αναγνωριστικά στη σούφρα,πάλι χάδια,φιλιά,γλυψίματα στο μουνί,πάμε σιγά σιγά πισω πόρτα με γλύψιμο και λίγο δαχτυλάκι,πάλι μουνάκι γλύψιμο και ταυτόχρονα δάχτυλα μπρος και πίσω και μετά ακούμπημα το κεφάλι ακίνητο,διακρίνουμε αντιδράσεις και μπαίνουμε χωρίς κινήσεις αριστερά δεξιά, όλο ευθεία. Μολις μπει αρκετά(ποτέ όλο στη αρχή)μέσα αρχίζουμε απαλές κινήσεις μπροστά πίσω.Αν μας παίρνει έρχεται και το σφυροκόπημα.Κέρδος τα ζουμιά
Δε γαμάω αγοράκια πόσο μάλλον μικράΜου σηκώθηκε ρε!!!
Παρεξήγησες,κέρασμα ζητιανεύω!!!Δε γαμάω αγοράκια πόσο μάλλον μικρά
Μαλακίες είναι αυτά φίλεπρωτα πρεπει να μπεις στη καρδια της και μετα στο κωλο της.