erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Χμ... δεν μπορώ να σου πω είναι μυστικόΧαίρεσθε τετελεσμένη. Το γατί που πήγε?
Χμ... δεν μπορώ να σου πω είναι μυστικόΧαίρεσθε τετελεσμένη. Το γατί που πήγε?
Εχεις κάτι με την σκορδαλιατο τάισε σκορδαλιά και έπεσε τανασκελα
Χμ... δεν μπορώ να σου πω είναι μυστικό
εγω τι να χω ; Το γατί εχειΕχεις κάτι με την σκορδαλια
Οι αλλοι γιατι έφαγαν;
αααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Η σκορδαλια δινει αλλο αρωμα στο πρωτο ραντεβου...ποιος δε θελει η πρωτη φορα που θα φιλησει τη γκομενα του να εχει γευση τηγανιλας και σκορδαλιας με μικρες δωσεις χωριατικης
Ασε που....σκοτωνει και τα μικροβια.........Μ αυτην παs και για ακαπΗ σκορδαλια δινει αλλο αρωμα στο πρωτο ραντεβου...ποιος δε θελει η πρωτη φορα που θα φιλησει τη γκομενα του να εχει γευση τηγανιλας και σκορδαλιας με μικρες δωσεις χωριατικης
το έχω πάθει πολλάκις .. ουδεμια εκπληξη
Τον βοηθαει και το γατι τηs Ερηs....αααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ο τύπος σίγουρα έχει βάλει σκοπό του να γαμήσει την Εριναλ και προπονείται για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις.
Γιαννη τρως σκορδαλια;γιατί κάνανε το μοιραίο λάθος να σου την πέσουνε...
ΤΟ θεμα ειναι να προσεχεις να μη φαει αυτος πολυ τζατζικι γιατι μετα το σπερμα θα εχει και κοαμτακια αγγκουρι και σκορδο μαζι..
Η πρώτη ειναι το πρόβλημα; ε την πρώτη δεν θα φαγω σκορδαλια. Αλλά για το τζατζίκι δεν βαζω και στοιχημα χαχαχαχαχααχχ
φίλε εγώ γιατί σταμάτησα να της κολλάω νομίζεις?Τον βοηθαει και το γατι τηs Ερηs....
Εγω δεν εχω απαιτησεις μια σταση και γρηγορα να τελειωνουμε νικ, μην πονεσει και η μεση μεγαλοι ανθρωποιαααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ο τύπος σίγουρα έχει βάλει σκοπό του να γαμήσει την Εριναλ και προπονείται για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις.
Η υγεια πανω απολλα!Ασε που....σκοτωνει και τα μικροβια.........Μ αυτην παs και για ακαπ
ρε σαουλ εσυ κανεις σεξ μονο αν φας γλυκο τριανταφυλλο ;ΤΟ θεμα ειναι να προσεχεις να μη φαει αυτος πολυ τζατζικι γιατι μετα το σπερμα θα εχει και κοαμτακια αγγκουρι και σκορδο μαζι..
Να μαντεψω....Σε γρατζουναγε η γατα αντι να βοηθαειφίλε εγώ γιατί σταμάτησα να της κολλάω νομίζεις?