Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
ΡΕ ΣΕΙΣ !....που χαθηκατε παλι θα σας βγαλω κοκκινη καρτα !! δεν υποφερεστε!!

Συνημμένα

• images (4).jpg
    images (4).jpg
    5,9 KB · Εμφανίσεις: 8
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.695
Πόντοι
26.096
Αποσυρεται λεει αυτος ο ΡΟΚΟΣ ΣΕΚΑΦΡΕΝΤΟ απο την ενεργο δραση! ε και !!!!   ποιος ειναι αυτος ο ΣΕΚΑΦΡΕΝΤΟΣ ?! ....τον ΝΙΚ ΤΡΙΒΗ τον ξερει !??

:orchestra:

Γι΄ αυτό αποσύρεται.
Έμαθε για την ύπαρξη του κ. Νικ και τώρα πια νιώθει μειονεκτικά.
Υ.Γ. Πρέπει όλα να σας τα εξηγούμε;;;

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
.Το εργαλειο της δεν το ειδα σε πληρη στυση...Λιγο της σηκωθηκε και αυτο μετα απο κανα 10λεπτο(!) τσιμπουκι..Δεν ειμαι παθητικος αλλα οσο να'ναι θελω να την δω την αλλη να καυλωνει.....................................ΕΛΙΩΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: δεν υπαρχουν αυτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Για πες μου από που το κατάλαβες φίλε?

οι φωτογραφιες ειναι ακρως σοκαριστηκες ! ειναι υπεραρκετο να τις δεις και μονο ! ....δεν βλεπω για πιο λογο καποιος θα τις ειχε στο αρχειο του!! ...και πολλη περισσοτερο για πιο λογο θα τις ποσταριζε στο ασχετο !!  :think:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
οι φωτογραφιες ειναι ακρως σοκαριστηκες ! ειναι υπεραρκετο να τις δεις και μονο ! ....δεν βλεπω για πιο λογο καποιος θα τις ειχε στο αρχειο του!! ...και πολλη περισσοτερο για πιο λογο θα τις ποσταριζε στο ασχετο !!  :think:
Δηλαδή φίλε σοκαρίστηκες που ανέβασα φωτο που είναι ελεύθερες στο διαδίκτυο αλλά δεν σοκαριστικες που ο Λίλας έβαζε κούτσουρα στον κώλο του και τα ανέβαζε εδώ ?  :S

Δεν είναι στο αρχείο μου, αν ήξερες λίγο από μπου θα το καταλάβαινες  :jerking: :jerking: :jerking:
Copy URL είναι

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Δηλαδή φίλε σοκαρίστηκες που ανέβασα φωτο που είναι ελεύθερες στο διαδίκτυο αλλά δεν σοκαριστικες που ο Λίλας έβαζε κούτσουρα στον κώλο του και τα ανέβαζε εδώ ?  :S

Δεν είναι στο αρχείο μου, αν ήξερες λίγο από μπου θα το καταλάβαινες  :jerking: :jerking: :jerking:
Copy URL είναι

Λοιπον για να ληξει το θεμα ...ποτε δεν παρακολουθησα τον Λιλα και τους ομοιους του! αρχειο η οχι τις εχεις ευκαιρες! επειδη δεν ξερω απο μπου κρατα τους χαρακτηρισμους για παρτη σου ! διοτι νομιζω οτι ειμαι ευγενεστατος μαζι σου !! και στην τελικη δεν σε καλεσε και κανενας σε ενα πεθαμενο θρεντ ! εσυ μαλλον το γουσταρεις ...αλλα δεν σε γουσταρουν !!!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Τον αποπερνετε τον μενδιο και το μονο που θελει ειναι λιγη ιντερνετικη παρεα  :grouphug:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Λοιπον για να ληξει το θεμα ...ποτε δεν παρακολουθησα τον Λιλα και τους ομοιους του! αρχειο η οχι τις εχεις ευκαιρες! επειδη δεν ξερω απο μπου κρατα τους χαρακτηρισμους για παρτη σου ! διοτι νομιζω οτι ειμαι ευγενεστατος μαζι σου !! και στην τελικη δεν σε καλεσε και κανενας σε ενα πεθαμενο θρεντ ! εσυ μαλλον το γουσταρεις ...αλλα δεν σε γουσταρουν !!!

Γιατί με τραμπουκιζεις  ρε φίλε ? :S

Να τα βλέπει η εξουσία αυτά  :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom