astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Αποσυρεται λεει αυτος ο ΡΟΚΟΣ ΣΕΚΑΦΡΕΝΤΟ απο την ενεργο δραση! ε και !!!! ποιος ειναι αυτος ο ΣΕΚΑΦΡΕΝΤΟΣ ?! ....τον ΝΙΚ ΤΡΙΒΗ τον ξερει !??
Γι΄ αυτό αποσύρεται.
Έμαθε για την ύπαρξη του κ. Νικ και τώρα πια νιώθει μειονεκτικά.
Υ.Γ. Πρέπειόλα να σας τα εξηγούμε;;;
Αυτό το θρεντ είναι νεκρό.
ρε τυπε αλλη φωτο δεν ειχες να βαλεις ?!
ρε τυπε αλλη φωτο δεν ειχες να βαλεις ?!
Αυτή είναι καλύτερη φίλε ?
Τι λεει?
Αρχιζω να πιστευω οτι εχεις πραγματικο προβλημα αδερφε !!! τσεκαρε το !!
Για πες μου από που το κατάλαβες φίλε?
Δηλαδή φίλε σοκαρίστηκες που ανέβασα φωτο που είναι ελεύθερες στο διαδίκτυο αλλά δεν σοκαριστικες που ο Λίλας έβαζε κούτσουρα στον κώλο του και τα ανέβαζε εδώ ? :Sοι φωτογραφιες ειναι ακρως σοκαριστηκες ! ειναι υπεραρκετο να τις δεις και μονο ! ....δεν βλεπω για πιο λογο καποιος θα τις ειχε στο αρχειο του!! ...και πολλη περισσοτερο για πιο λογο θα τις ποσταριζε στο ασχετο !!
Δηλαδή φίλε σοκαρίστηκες που ανέβασα φωτο που είναι ελεύθερες στο διαδίκτυο αλλά δεν σοκαριστικες που ο Λίλας έβαζε κούτσουρα στον κώλο του και τα ανέβαζε εδώ ? :S
Δεν είναι στο αρχείο μου, αν ήξερες λίγο από μπου θα το καταλάβαινες
Copy URL είναι
βαλε μια με σουβλισμα που ναι επικαιροΓια πες μου από που το κατάλαβες φίλε?
Λοιπον για να ληξει το θεμα ...ποτε δεν παρακολουθησα τον Λιλα και τους ομοιους του! αρχειο η οχι τις εχεις ευκαιρες! επειδη δεν ξερω απο μπου κρατα τους χαρακτηρισμους για παρτη σου ! διοτι νομιζω οτι ειμαι ευγενεστατος μαζι σου !! και στην τελικη δεν σε καλεσε και κανενας σε ενα πεθαμενο θρεντ ! εσυ μαλλον το γουσταρεις ...αλλα δεν σε γουσταρουν !!!
Τον αποπερνετε τον μενδιο και το μονο που θελει ειναι λιγη ιντερνετικη παρεα
βαλε μια με σουβλισμα που ναι επικαιρο