Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 921K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Επομένως είσθε μία ευγενική νεανίς. Μπορώ να δηλώσω και εγώ θαυμαστής σας από εδώ και στο εξής και όταν προσφωνείτε κάποιον "μωρό μου" να θεωρώ ότι απευθύνεστε και σε εμένα?
Έτσι θα ανεβαίνω ψυχολογικά και δεν θα φοβάμαι ότι θα με διαψεύσετε αν καμιά φορά απαντήσω στην προσφώνηση.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Επομένως είσθε μία ευγενική νεανίς. Μπορώ να δηλώσω και εγώ θαυμαστής σας από εδώ και στο εξής και όταν προσφωνείτε κάποιον "μωρό μου" να θεωρώ ότι απευθύνεστε και σε εμένα?
Έτσι θα ανεβαίνω ψυχολογικά και δεν θα φοβάμαι ότι θα με διαψεύσετε αν καμιά φορά απαντήσω στην προσφώνηση.
Αν το χαιρεσαι τοσο φυσικά μωρό μου!!!  ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.358
Πόντοι
25.467
Έτσι οπως το πάτε το θέμα... προβλέπω ότι θα το μετατρέψουμε  λίαν συντόμως σε βρεφονηπιακό σταθμό εδώ μέσα.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
τελικα εμενα μου μιλανε γλυκα μονο και μονο απο ευγενεια :'(

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Αν το χαιρεσαι τοσο φυσικά μωρό μου!!!  ;)

Αυτό το μωρό μου με σακάτεψε. Είμαι ήδη ερωτευμένος.

Και απεχετε πολύ από εκεί.... :rolleyes:

Ως άγιος και μετρ της μεταμφίεσης μπορείτε να μεταμφιεστείτε σε βρέφος.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
τελικα εμενα μου μιλανε γλυκα μονο και μονο απο ευγενεια :'(
Σεις βλέπω κάνατε ένα πέρασμα από δίπλα, αλλά δεν σταματήσατε. Θα σας γράψω για υπερβολική ταχύτητα.  :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αγαπητέ μου φίλε γλίτσα

1.90
100 κιλά γεμάτος σφρυγιλούς μύες
Πλούσια μαλλιά
28 πόντους πούτσα σκληρή και γαμάω σαν επαγγελματίας επιβήτορας

Τι έχεις να αντιπαραθέσεις απέναντι σ´αυτά τα χαρίσματα μου;
500000 Euro σε τραπεζα του εξωτερικου,εχω γαμησει πανω απο 600 πουτανες,130 κιλα μυικη μαζα,ιδιο υψος,φαλακρα τυπου γιουλ μπρινερ,πουτσα μικροτερη σαφως αλλα κι εσυ λες ψεματα και γαμαω σαν τον μανουελ φερραρα.....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Χαιρετώ την παρέα και καλωσορίζω τα νέα μέλη της  ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
500000 Euro σε τραπεζα του εξωτερικου,εχω γαμησει πανω απο 600 πουτανες,130 κιλα μυικη μαζα,ιδιο υψος,φαλακρα τυπου γιουλ μπρινερ,πουτσα μικροτερη σαφως αλλα κι εσυ λες ψεματα και γαμαω σαν τον μανουελ φερραρα.....

Και οι δυο  φαγανοι  ειστε.......Ρουφαs και το ζουμακι απ τα  χορτα??? :grin: :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.324
Πόντοι
2.606
Τσομπάνη την ποντάρες την επιδότηση στον γαύρο ?  :pipa3:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.998
Πόντοι
26.096
[move]:happy:  :bounce:  :bounce-glasses:[/move]

Το νήμα εκφράζει τα ειλικρινή συγχαρητήριά του προς τους κ.κ. NICK TRIVE, heimweh, brabus67, House of Fun & rigormortis για την επιτυχία της ομάδος των.

hip_hip_hurray.341151012_std.jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.998
Πόντοι
26.096
Ο κ. νηματοθέτης ανακάλυψε ότι είμαι Παναθηναϊκός και αναρχοάπλυτος, ο κ. Μάβερικ ξανάγινε κ. glουπαίος, ο Λατρείας μπανιαρίστηκε και από ip,  ο κ. Τσουλούφας εκπαραθυρώθηκε για 64η φορά, ο κ. Μάκιας-μάκιας14 κερδισε την θέση του γελωτοποιού, και ο κ. Λούτσος μετακόμισε σε μεγαλύτερη γυάλα.

ΠΡΟΣ τον κ. Alex71, την κα. Wilde Rose και κάθε ενδιαφερόμενο.

Ιδού λοιπόν μία ακόμη απόπειρα του κ. The Saint για να παραπλανήσει τα μέλη του νήματος.
Το νήμα μέχρι πρότινος είχε τον όρο < αναρχοαυτόνομος > [ και ουχί αναρχοάπλυτος ] ως βάση συζήτησης για την διερεύνηση της πολιτικοϊδεολογικής ταυτότητας της περσόνας του κ. The Saint. Ο όρος αυτός είχε εισφερθεί στο νήμα από το εισερχόμενο / αποβαλλόμενο μέλος κ. cthulu.
Για να μη σας κουράζω χθες ήταν η πρώτη φορά [ και ο νηματοθέτης ελπίζει ότι δεν ήταν η τελευταία ], κατά την οποία διερρράγη η ομερτά εδώ μέσα και είχαμε τα εξής:
- μία πληρέστερη προσέγγιση των πολιτικοϊδεολογικών θέσεών του, η οποία συνοψίζεται στην παρακάτω ανάρτηση του κ. House of Fun.
< Αν, λεω αν, υπήρχε μια Δημάρ λιγότερο μεταπασοκική, ένας Σύριζα λιγότερο αρτιοσκληρωμένος και πιο ρεαλιαστικός ή μια Δράση πιο ευαίσθητη κοινωνικά ή εστω μια αναρχοαριστερή  πλατφόρμα που θα μπορούσε ή θα ήθελε  να εκπροσωπηθεί κοινοβουλευτικά θα ήταν κάπου εκεί. Αλλά πάντα με στυλ. Κι επειδή η αισθητική δε συμβαδίζει ποτέ με την πολιτική στις μέρες μας, συνεχίζει τον μοναχικό πολιτικό του δρόμο στα διάφορα νήματα του φόρουμ ή στις συζητήσεις με την παρέα του στα μπαρ της Πανόρμου. >
Στο νήμα όμως εγείρονται αμφιβολίες για την ορθότητα του πορίσματος αυτού αφού ο κ. The Saint το απεδέχθη διά της χειρονομίας  :thumbsup:
Άρα ενδέχεται και πάλι να επιχειρεί να μας παραπλανήσει.

- Ο κ. The Saint είναι οπαδός του Παναθηναϊκού. Εδώ το < δόσιμό > του ήταν μαζικό και αυτό είναι το μόνο πόρισμα, μετά από 123 σελίδες, που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.

Συνεχίζουμε!  :rockon:

[move]WE SHALL WIN!
Quality matters!
[/move]

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.998
Πόντοι
26.096
Το κατσικάκι πότε το τρώμε? Αφού σου είπα ότι θα είμαι στην ίδια γούρικη θέση που ήμουν με Αθλέτικο.
Καλημέρα.
Να δούμε εμείς σήμερα ... Και προς το παρόν βρέχει και πάλι [ οποία έκπληξις γι΄ αυτή την πόλη ].

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom