Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 921K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
καλησπέρα σας !
τι κάνετε ; !

εγώ μόλις γύρισα σπίτι και κάθομαι να γράψω κριτική
για να περάσει η ώρα μέχρι να ξαναφύγω  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.992
Πόντοι
26.096
καλησπέρα σας !
τι κάνετε ; !

εγώ μόλις γύρισα σπίτι και κάθομαι να γράψω κριτική
για να περάσει η ώρα μέχρι να ξαναφύγω  :)

Καλά είμαστε.
Σήμερα η μέρα ήταν πλούσια για το νήμα και την αποσαφήνιση της ιδεολογικής και πολιτικής ταυτότητας του υπό έρευνα ατόμου.
Αφού γράφετε κριτική θα πρέπει να μην είσθε πλέον υπό την επήρρεια των ευφοριστικών οπιοειδών.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Καλά είμαστε.
Σήμερα η μέρα ήταν πλούσια για το νήμα και την αποσαφήνιση της ιδεολογικής και πολιτικής ταυτότητας του υπό έρευνα ατόμου.
Αφού γράφετε κριτική θα πρέπει να μην είσθε πλέον υπό την επήρρεια των ευφοριστικών οπιοειδών.

πως με πιάνεις εσύ! πολύ σωστή διαγνωστική εκτίμηση  :)

περιμένω συνοπτικά , λακωνικά και συμπυκνωμένα το πόρισμα περί αγίου  ;)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.992
Πόντοι
26.096
πως με πιάνεις εσύ! πολύ σωστή διαγνωστική εκτίμηση  :)

περιμένω συνοπτικά , λακωνικά και συμπυκνωμένα το πόρισμα περί αγίου  ;)

Προς το παρόν έχουμε το παρακάτω το οποίο εισφέρθηκε από τον κ. House of Fun. Mας προβληματίζει όμως ότι ο κ. The Saint το αποδέχθηκε... !!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.992
Πόντοι
26.096
Αν, λεω αν, υπήρχε μια Δημάρ λιγότερο μεταπασοκική, ένας Σύριζα λιγότερο αρτιοσκληρωμένος και πιο ρεαλιαστικός ή μια Δράση πιο ευαίσθητη κοινωνικά ή εστω μια αναρχοαριστερή  πλατφόρμα που θα μπορούσε ή θα ήθελε  να εκπροσωπηθεί κοινοβουλευτικά θα ήταν κάπου εκεί. Αλλά πάντα με στυλ. Κι επειδή η αισθητική δε συμβαδίζει ποτέ με την πολιτική στις μέρες μας, συνεχίζει τον μοναχικό πολιτικό του δρόμο στα διάφορα νήματα του φόρουμ ή στις συζητήσεις με την παρέα του στα μπαρ της Πανόρμου.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Μόνο που μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να εντάξουμε τις κατά καιρούς θέσεις, που υποστηρίζει, σε κάποιο ενιαίο ιδεολογικό σχήμα.

Δεν ειναι απαραιτητο να υπαρχει ενιαιο ιδεολογικο σχημα, καθως αυτο ειναι και το νοημα του. Να επινοει ιδεες και αποψεις κατα το ρου των γεγονοτων !!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.992
Πόντοι
26.096
Δεν ειναι απαραιτητο να υπαρχει ενιαιο ιδεολογικο σχημα, καθως αυτο ειναι και το νοημα του. Να επινοει ιδεες και αποψεις κατα το ρου των γεγονοτων !!
Το νήμα διαφωνεί!
Πρέπει να υπάρχει κάποιος < σκληρός > πυρήνας θέσεων. Δε νομίζω ότι κινείται κατά το δοκούν. Πολλοί ξέρουν γι΄ αυτόν εδώ μέσα αλλά δε μιλούν. Υπάρχει όμως μία περιρρέουσσα γενικότερη εκτίμηση προς το πρόσωπό του και άρα πρέπει να μην ελίσσεται με το ρου των γεγονότων ... Γνώμη του νήματος βέβαια ...

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Στο νήμα πάντως προσφέρει τις υπηρεσίες του εθελοντικά. Δεν γνωρίζουμε όμως εάν μισθοδοτείται από άλλους. Θεωρείται σφόδρα πιθανό!

Πληρώνομαι σε είδος..
Ξέρεις τι είναι κάθε βράδυ να κάθεται πάνω στον 28ποντο ψώλο μου και μια διαφορετική μουνάρα χωρίς να πληρώνω σεντ; Ανεκτίμητη αξία..

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Να προσχωρήσουμε στη θεωρία που θέλει τη ζωή ως μία αποκαλυπτική θεωρία?

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.992
Πόντοι
26.096
Πληρώνομαι σε είδος..
Ξέρεις τι είναι κάθε βράδυ να κάθεται πάνω στον 28ποντο ψώλο μου και μια διαφορετική μουνάρα χωρίς να πληρώνω σεντ; Ανεκτίμητη αξία..

Σας ζηλεύω, κύριε. Γιατί δεν τις φωνάζετε να πράξουν το ίδιο κατά την διάρκεια της ημέρας αντί να χάνετε το χρόνο σας εδώ μέσα;

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Πληρώνομαι σε είδος..

η αισθηση του χιουμορ οπως διαμορφωνεται μεσα απο τους αιωνες !!

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Σας ζηλεύω, κύριε. Γιατί δεν τις φωνάζετε να πράξουν το ίδιο κατά την διάρκεια της ημέρας αντί να χάνετε το χρόνο σας εδώ μέσα;

Πρέπει να ξεκουράζονται η πούτσα και τα αρχίδια μου..και βγάζω και μεγάλη ποσότητα σπέρματος, οπότε χρειάζεται λίγη ξεκούραση..
Μπαίνω κι εδώ να πω ενα γεια στον πούσταρο των αμπελοκήπων και στο πουστοθρέντ του κερατά..

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.992
Πόντοι
26.096
Πρέπει να ξεκουράζονται η πούτσα και τα αρχίδια μου..και βγάζω και μεγάλη ποσότητα σπέρματος, οπότε χρειάζεται λίγη ξεκούραση..
Μπαίνω κι εδώ να πω ενα γεια στον πούσταρο των αμπελοκήπων και στο πουστοθρέντ του κερατά..

Σας ευχαριστούμε που μας σκέπτεσθε και μας διασκεδάζετε.
Καλή ξεκούραση τώρα!

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.667
Πόντοι
31.558
Ανεβαίνω κατεβαίνω, τα βρακιά μου λύνω-δένω

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.358
Πόντοι
25.467

Γιατί ο Βαγγέλας ο πλακάς, γνωστός και ως η Γκέλυ με τα χίλια πρόσωπα (λόγω της πληθώρας των μεταμφιέσεων που χρησιμοποιεί για να ξεγελάσει τα θύματά του) εργάζεται μόνο νύχτα.  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.992
Πόντοι
26.096
Γιατί ο Βαγγέλας ο πλακάς, γνωστός και ως η Γκέλυ με τα χίλια πρόσωπα (λόγω της πληθώρας των μεταμφιέσεων που χρησιμοποιεί για να ξεγελάσει τα θύματά του) εργάζεται μόνο νύχτα.  :)
Σαφές και κατανοητό!  :rockon:

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ μου φίλε γλίτσα

1.90
100 κιλά γεμάτος σφρυγιλούς μύες