alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Χοντρό :oνα κατσει πανω στο πεος του λιγο δυσκολο
Χοντρό :oνα κατσει πανω στο πεος του λιγο δυσκολο
Δειξε λιγο κατανοηση ρε τύπε. Φιλος μου εισαι.
Περναω φαση, τι να κανω.
Δεν εχω γουνα, σορρυ αν σε απογοητευω, αλλα ειμαι αποτριχωμενη
εσυ γαμας?Γτ εσυ μονο γαμιεσαι?? :-
Ο ιδιος ισχυριζεται οτι εχει μικρα προσονταΠολυάριθμες κορασίδες αναφέρονται στο θεσπέσιο μόριο του "Αγίου" με κολακευτικά λόγια!! περιμένω τοποθέτηση του ιδίου επ αυτού!!
http://[URL unfurl="true"]www.otherside.gr/wp-content/uploads/2009/12/gata-sfigga.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
Το θελουμε για κατοικιδιο!!!
Ε αγαπη???
περνα απ το φτωχικο του να κανεις αυτοψιαΟ ιδιος ισχυριζεται οτι εχει μικρα προσοντα
Πολυ βαρετο πια!!!εσυ γαμας?
Και βεβαια!!! Λατρευω τις Σφινξ!!!
Το θελουμε για κατοικιδιο!!!
Ε αγαπη???
Πιστευω τον ιδιο, δε χρειαζεται να σχηματισω ιδια αποψηπερνα απ το φτωχικο του να κανεις αυτοψια
καλα εσενα και τον συγχωρεμενο τον Λουκανικο να σου λεγε οτι θελει ναι θα λεγεςΚαι βεβαια!!! Λατρευω τις Σφινξ!!!
Μπα οχι, ειμαστε στις διαπραγματευσεις, γτ δε θελει το κουταβι μου :'(καλα εσενα και τον συγχωρεμενο τον Λουκανικο να σου λεγε οτι θελει ναι θα λεγες
ναι αλ τεντε θα τον λατρεψειΜπα οχι, ειμαστε στις διαπραγματευσεις, γτ δε θελει το κουταβι μου :'(
Αν και πιστευω οτι στο τελος θα το λατρεψει
κοπρο τον λεειναι αλ τεντε θα τον λατρεψει
Και εδω βρισκουμε μια απο τις συνισταμενες του θρεντ αυτου. Μπορουμε να παιρνουμε τοις μετρητοις ο, τι λεει ο κ. The Saint;Ο ιδιος ισχυριζεται οτι εχει μικρα προσοντα
φιλε μηπως τον ξεσκονιζεις τον κουραμπιε λιγακι;Και εδω βρισκουμε μια απο τις συνισταμενες του θρεντ αυτου. Μπορουμε να παιρνουμε τοις μετρητοις ο, τι λεει ο κ. The Saint;
Καποιοι λενε οτι παιζει με τις λεξεις και τις παραστασεις ..
Απο την αλλη εχω ακουσει οτι ο John Holmes επεσε στη κοκα οταν εμαθε για τα προσοντα του κ. The Saint. Εχετε αποψη;
μπαχαλακηδες τυπε :-μπουρδελο το χετε κανει το σαιτ με τα σπαμοθρεντ
Σου μοίαζει το κουτάβι?Μπα οχι, ειμαστε στις διαπραγματευσεις, γτ δε θελει το κουταβι μου :'(
Αν και πιστευω οτι στο τελος θα το λατρεψει