wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ματάκια μου :-* :-* :-* :-* :-*Ελα αγαπη...πες την γνωμη σου
Ματάκια μου :-* :-* :-* :-* :-*Ελα αγαπη...πες την γνωμη σου
Η ποιοτητα των ποσταρισματων του μαλιστα αναδεικνύεται ακομη περισσοτερο, από το γεγονος ότι παρεμβάλλονται διάφορα αίσχιστης μορφης σχολια από διαφόρους...Τι να πω για τον κ. The Saint, προσωπικά ως γνωστόν είναι λατρεμένος!!!
Χωρίς το σαρκασμό και την οξυδέρκεια του θα ήταν το σαιτ πολυ βαρετο...
Επίσης, βρίσκω τρομερα ενδιαφερουσες τις κριτικές του!!! ;)
Κούκλα μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Ματάκια μου :-* :-* :-* :-* :-*
γιατι πας και συ σε χαμαιτυπεια;Τι να πω για τον κ. The Saint, προσωπικά ως γνωστόν είναι λατρεμένος!!!
Χωρίς το σαρκασμό και την οξυδέρκεια του θα ήταν το σαιτ πολυ βαρετο...
Επίσης, βρίσκω τρομερα ενδιαφερουσες τις κριτικές του!!! ;)
Αν και καλό σας κανει να εξασκειτε τη φαντασια σας, αφου το βρισκετε τοσο ενδιαφερον να σας δωσω εικονα:παντως ο αλεξ το χει πιστεψει τοσο πολυ που στελνει πι εμ απ τον εναν υπολογιστη στην κουζινα στον αλλον στο σαλονι βαζει ενα σκατς το βραδυ και απολαμβανει το πουρο του διαβαζοντας
Αν και καλό σας κανει να εξασκειτε τη φαντασια σας, αφου το βρισκετε τοσο ενδιαφερον να σας δωσω εικονα:
Συνηθως, πινουμε καφε, καθομαι στα ποδια του στο σαλονι (ναι με αντεχει!!! ) και γελάμε με σχόλια οπως τα δικα σας ;)
Όχι το να παω δεν εχει ενδιαφερον, αλλα τις κριτικές ορισμένων όπως του Αγιου, του νηματοθετη και ορισμένων ακομη τις διαβαζω.γιατι πας και συ σε χαμαιτυπεια;
και γιατι δεν γαμιοσαστε αντι να διαβαζετε σχολια???Αν και καλό σας κανει να εξασκειτε τη φαντασια σας, αφου το βρισκετε τοσο ενδιαφερον να σας δωσω εικονα:
Συνηθως, πινουμε καφε, καθομαι στα ποδια του στο σαλονι (ναι με αντεχει!!! ) και γελάμε με σχόλια οπως τα δικα σας ;)
Είναι αφροδισιακο να διαβαζουμε σχολια...και γιατι δεν γαμιοσαστε αντι να διαβαζετε σχολια???
ξεχασατε ομως τελευταια να κανετε χαλαουα και νομιζε οτι χαιδευε τον περσικο τον γατο στα ποδαρια του ;)Αν και καλό σας κανει να εξασκειτε τη φαντασια σας, αφου το βρισκετε τοσο ενδιαφερον να σας δωσω εικονα:
Γτ εσυ μονο γαμιεσαι?? :-και γιατι δεν γαμιοσαστε αντι να διαβαζετε σχολια???
Αν εκανε λεει?ξεχασατε ομως τελευταια να κανετε χαλαουα και νομιζε οτι χαιδευε τον περσικο τον γατο στα ποδαρια του ;)
Δεν εχω γουνα, σορρυ αν σε απογοητευω, αλλα ειμαι αποτριχωμενηξεχασατε ομως τελευταια να κανετε χαλαουα και νομιζε οτι χαιδευε τον περσικο τον γατο στα ποδαρια του
Κούκλα μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
να κατσει πανω στο πεος του λιγο δυσκολοΠολυάριθμες κορασίδες αναφέρονται στο θεσπέσιο μόριο του "Αγίου" με κολακευτικά λόγια!! περιμένω τοποθέτηση του ιδίου επ αυτού!!
Δειξε λιγο κατανοηση ρε τύπε. Φιλος μου εισαι.ξαναφυγε ρε μαλακα. αει στο διαολο θα ξερασω
-Δεν υπάρχεις...εισαι κλωνος μου (ματς)
-Εισαι πιρφοροαγαπουλης...(ματς μουτς)
-Εισαι παλιομπαζο...(ματς μουτς ματς)...