Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.283
- Πόντοι
- 506

Η Andressa Urach νοσηλεύεται σε «σοβαρή κατάσταση» σε νοσοκομείο της του Πόρτο Αλέγκρε, μετά την αφαίρεση ειδικού τζελ εμφυτεύματος από τους μηρούς της, το οποίο είχε προηγουμένως βάλει για αισθητικούς λόγους.
Το πρόβλημα στην 27χρονη δημιουργήθηκε καθώς έπειτα από μία δεύτερη εγχείρηση, κατά την οποία θα αφαιρούσε αυτό το ειδικό τζελ, τα σημεία μολύνθηκαν, με αποτέλεσμα τώρα να νοσηλεύεται σε καταστολή, σύμφωνα με όσα δήλωσε η μητέρα της.
Δύο διαφορετικά προϊόντα χρησιμοποίησε η Βραζιλιάνα καλλονή για να αναορθώσει τα οπίσθιά της, αλλά και για να φαίνονται γραμμωμένοι οι μηροί της. Τον περασμένο Ιούλιο το μοντέλο ανακάλυψε ότι το προϊόν που χρησιμοποιήθηκε στους μηρούς της άρχισε να σαπίζει, προκαλώντας της βασανιστικό πόνο.
Σε μια συνέντευξή της σε βραζιλιάνικο διαδικτυακό μέσο είπε: «Η υδρογέλη δεν απορροφάται από το σώμα μου και άρχισε να μου προκαλεί προβλήματα. Το PMMA (ειδικό υλικό) έχει κολλήσει στους μύες μου και οι ιστοί μου αρχίζουν να σαπίζουν. Γι 'αυτό αισθάνομαι τόσο ισχυρούς πόνους. Παίρνω μορφίνη κάθε τέσσερις ώρες και αντιβιοτικά για να απαλύνω τον πόνο».
Η ίδια υποβλήθηκε σε εγχείριση τον Ιούλιο αφαιρώντας 400ml από το εν λόγω υλικό από κάθε πόδι, όμως στη συνέχεια συνέχισε να παραποέται για δυσφορία και πόνο.
Το περασμένο Σάββατο έφτασε στο νοσοκομείο Conceicao στο Πόρτο Αλέγκρε με προχωρημένη λοίμωξη στο αριστερό της πόδι. Κατόπιν υποβλήθηκε σε δύο ανεπιτυχείς χειρουργικές επεμβάσεις για περαιτέρω αφαίρεση του υλικού, την Κυριακή και τη Δευτέρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Την Τρίτη, όμως, έπαθε σηπτικό σοκ και μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου παραμένει σε καταστολή, σε κρίσιμη κατάσταση.
Αξίζει να σημειωθεί πως η 27χρονη είχε κάνει -εκτός από την ανόρθωση οπισθίων και τα εμφυτεύματα στους μηρούς- ακόμη επτά επεμβάσεις: Πλαστική μύτης, γνάθου, προσώπου, στήθους, λιποαναρρόφηση και πλαστική... αιδίου!
bottom-lift operation