NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
γήπεδο Ρόζυ μου. Όταν πέφτει ο πυρετός θέλω να πάω, όταν ανεβαίνει δεν μπορώ να κουνηθώπου καλε???
γήπεδο Ρόζυ μου. Όταν πέφτει ο πυρετός θέλω να πάω, όταν ανεβαίνει δεν μπορώ να κουνηθώπου καλε???
Να κάτσεις στα αυγά σου Νικ μου!!!γήπεδο Ρόζυ μου. Όταν πέφτει ο πυρετός θέλω να πάω, όταν ανεβαίνει δεν μπορώ να κουνηθώ
θα έρθεις να με τρίψεις εσύ γιατί η Ερη δεν έρχεται?Να κάτσεις στα αυγά σου Νικ μου!!!
Με πυρετο στο γήπεδο????
![]()
![]()
Να ερθω με στολή ή καζουαλ??θα έρθεις να με τρίψεις εσύ γιατί η Ερη δεν έρχεται?
στολή δικηγορίνας, μου αρέσει ο τρόπος που ντύνεστε οι δικηγορίνεςΝα ερθω με στολή ή καζουαλ??![]()
Ολοι οι αντρες αυτό λέτε τελικάστολή δικηγορίνας, μου αρέσει ο τρόπος που ντύνεστε οι δικηγορίνες
έχω την τιμή να γνωρίζω πολλές, και έχω καμιά 15αριά πελάτισεςΟλοι οι αντρες αυτό λέτε τελικά![]()
Τελευταία αρχισα να ασχολούμαι με τα λογιστικά μου κ νιώθω πολύ περήφανη που το κατάφερα, στην αρχη μου φαινόταν κινέζικα!!!!έχω την τιμή να γνωρίζω πολλές, και έχω καμιά 15αριά πελάτισες
μόλις κάνεις το πρώτο λάθος και την πληρώσεις έλα να μου πειςΤελευταία αρχισα να ασχολούμαι με τα λογιστικά μου κ νιώθω πολύ περήφανη που το κατάφερα, στην αρχη μου φαινόταν κινέζικα!!!!![]()
Εχω λογιστή βρε, μονο που πριν εκανε τα παντα, ενω τωρα τον ξεκουραζω λιγο ;)μόλις κάνεις το πρώτο λάθος και την πληρώσεις έλα να μου πεις
πριν εκανε τα παντα,ενω τωρα τον ξεκουραζω λιγο
![]()
έχω την τιμή να γνωρίζω πολλές, και έχω καμιά 15αριά πελάτισες
να σου κανει μια καλη τιμη ο νικ και να τα δωσεις σαυτονΕχω λογιστή βρε, μονο που πριν εκανε τα παντα, ενω τωρα τον ξεκουραζω λιγο ;)
α ναι εγω ειχα κανει καποτε μια μαλακια τεραστια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαμόλις κάνεις το πρώτο λάθος και την πληρώσεις έλα να μου πεις
[move]ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΗΜΑΤΟΣ[/move]
Το νήμα παρακαλεί το μέλος, κ. heimweh, να μας απευθύνει ενημερωτικό σημείωμα επί της εργαζομένης υπό τα στοιχεία < Νέλλη, το κουνέλι >.
![]()
Αυτα συμβαινουν με άλλον, όχι το λογιστή και πραγματι εχουν πολυ μεγάλο ενδιαφερον, αλλά δε μπορώ να πω περισσότερα ο Μπλιζ δεν αντέχειενδιαφέρον...![]()
σε είδος θα προτιμούσανα σου κανει μια καλη τιμη ο νικ και να τα δωσεις σαυτον
Νταξ αυτα θα τα βρείτεσε είδος θα προτιμούσα
![]()
![]()
Να ζήσουν!!!να ζήσουν οι σαλονικιες...................................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()