erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ναι αδικηθηκατε απο την ζωηΙδου η αδικια του να εισαι αντρας.
Εμεις τα πτυχια μας τα πηραμε καθιστοι!
ναι αδικηθηκατε απο την ζωηΙδου η αδικια του να εισαι αντρας.
Εμεις τα πτυχια μας τα πηραμε καθιστοι!
Για λεγε για λεγε..........Διαβάζω σε όλες τις πιθανές στάσεις εκτος της κανονικής
ίσως, αλλά σε τι διαφέρει η προσωρινή έξοδος από τη μόνιμη έξοδο?
προτιμώ σαλόνι και εκει οως μπορείς να φανταστείς, οκλαδόν, ξαπλωμενη στον καναπε και τα ποδια ψηλά στον τοιχο, κατω απο τον καναπέ και τα βιβλία πάνω κλπΓια λεγε για λεγε..........
Εχειs παιδι???προτιμώ σαλόνι και εκει οως μπορείς να φανταστείς, οκλαδόν, ξαπλωμενη στον καναπε και τα ποδια ψηλά στον τοιχο, κατω απο τον καναπέ και τα βιβλία πάνω κλπ
Ασχετο αλλα μολις γυρισα απο τη βολτα του παιδιου, με καταρρακτωδη βροχη
Ενα εχω να σας πω, μην εμπιστεύεστε κτηνίατρο που δεν εχει κατοικιδιο ο ιδιος!!!![]()
![]()
Ο κ. heimweh ξερει ακομη και τη Νελλυ το κουνελι.
Αυτος στο τελος θα πηδηξει κι εμας...
Δεν θα μεινουν θηλεα πλεον...
blizardeye2014
το πουντιασες το ζωντανοπροτιμώ σαλόνι και εκει οως μπορείς να φανταστείς, οκλαδόν, ξαπλωμενη στον καναπε και τα ποδια ψηλά στον τοιχο, κατω απο τον καναπέ και τα βιβλία πάνω κλπ
Ασχετο αλλα μολις γυρισα απο τη βολτα του παιδιου, με καταρρακτωδη βροχη
Ενα εχω να σας πω, μην εμπιστεύεστε κτηνίατρο που δεν εχει κατοικιδιο ο ιδιος!!!![]()
![]()
γιατί;Αυτή η νύχτα δεν είναι καλή.
Ναι, 15 μηνων, ημίαιμο λαμπραντορΕχειs παιδι???
Ναι, 15 μηνων, ημίαιμο λαμπραντορ![]()
Κ γω πουντιασα, αλλά ακολούθησα τη συμβουλη του κτηνίατρου να τον μαθω να τα κάνει μονο εξωτο πουντιασες το ζωντανο
ημίαιμος είμαι και γωΣου μοιάζει;
φτυστο ειναι το καμαρι μου!!Σου μοιάζει;
κι εγώ εξω τα κανωΚ γω πουντιασα, αλλά ακολούθησα τη συμβουλη του κτηνίατρου να τον μαθω να τα κάνει μονο εξω![]()
![]()
Ωραια, οταν μου ζητησει αφελφακι θα το σκεφτωκι εγώ εξω τα κανω
ετσι θαρρω, τουλαχιστον στα φανεραΌταν κάποιος κάνει απεργία πείνας πίνει μόνο νερό;