blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Μάλλον θα ψηνεται ο καημενουλης![]()
Ναι μωρε... τον καημενο.
Μας λειπει το γελιο κ το χιουμορ του.
Μάλλον θα ψηνεται ο καημενουλης![]()
οι χαζες ειναι οι καλυτερες γκομενες ρε συ ΦΠ....![]()
![]()
![]()
Όχι, δεν είναι.
Άραγε η Ερί όταν είναι στα 4 θα δέχεται πυγοράπισμα ή όχι?
χαχαχααχαχαχχααχχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχαΆμα η έρι είναι στα 4 το πιθανότερο είναι οτι θα χει σκοντάψει κάπου ;)
Μηπωs ψαχνει το διευρο πουχασε προπερσυ ???Άμα η έρι είναι στα 4 το πιθανότερο είναι οτι θα χει σκοντάψει κάπου ;)
πως τολμάς μικρε ανόητεΆραγε η Ερί όταν είναι στα 4 θα δέχεται πυγοράπισμα ή όχι?
διαβαζω στο πατωμα μερικες φορες και μαλιστα απο την αναποδη με τα ποδια ψηλα . Οποιος εχει διαβασει στην ζωη του για εξετασεις μαλλον καταλαβαινει την στασηΜηπωs ψαχνει το διευρο πουχασε προπερσυ ???![]()
Αυτο που περιγραφειs ειναι σταση...κρεγκελ κραγκελ καπωs ετσιδιαβαζω στο πατωμα μερικες φορες και μαλιστα απο την αναποδη με τα ποδια ψηλα . Οποιος εχει διαβασει στην ζωη του για εξετασεις μαλλον καταλαβαινει την σταση![]()
![]()
![]()
εγω κατι φτυχια πηρα ετσι παντωςΑυτο που περιγραφειs ειναι σταση...κρεγκελ κραγκελ καπωs ετσι
Δεν θυμαμαι ποτε βγαινει ο αραπηs...........![]()
εγω κατι φτυχια πηρα ετσι παντως![]()
εγω κατι φτυχια πηρα ετσι παντως![]()
Διαβάζω σε όλες τις πιθανές στάσεις εκτος της κανονικήςδιαβαζω στο πατωμα μερικες φορες και μαλιστα απο την αναποδη με τα ποδια ψηλα . Οποιος εχει διαβασει στην ζωη του για εξετασεις μαλλον καταλαβαινει την σταση![]()
![]()
![]()
Αυτα να τα βλεπουνε οι νεοπεs.....Εμειs ξενιτεφτηκαμαν στα Χαρβαντια και στα Οξφορδια και αποτελεσμα μηδεν.......Ψηλα τα ποδια συναγωνιστεsεγω κατι φτυχια πηρα ετσι παντως![]()
Διαβάζω σε όλες τις πιθανές στάσεις εκτος της κανονικής
;)Διαβάζω σε όλες τις πιθανές στάσεις εκτος της κανονικής