Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 941K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
γαστρεντεριτιδα τυπε;τα περασα κι εγω

τζιελακι αυτα τα βοτανα γενικα που γραφουν οτι κανουν καλο και ειναι αντιοξεοδωτικα κτλ ειναι της προκοπης η ειναι μαλακιες; θελω να πω λενε πχ το πρωι να πινουμε νερο με λεμονι γιατι αποτοξινωνει τον οργανισμο κτλ ειναι καλο;

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
τζιελακι αυτα τα βοτανα γενικα που γραφουν οτι κανουν καλο και ειναι αντιοξεοδωτικα κτλ ειναι της προκοπης η ειναι μαλακιες; θελω να πω λενε πχ το πρωι να πινουμε νερο με λεμονι γιατι αποτοξινωνει τον οργανισμο κτλ ειναι καλο;
Τελευταία υποστηρίζουν ότι ειναι ιδιαιτερα ευεργετικό για διαφορες λειτουργίες του οργανισμου το ρόφημα κανέλας με λεμόνι και μέλι και συστήνουν δύο ροφήματα την ημέρα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τελευταία υποστηρίζουν ότι ειναι ιδιαιτερα ευεργετικό για διαφορες λειτουργίες του οργανισμου το ρόφημα κανέλας με λεμόνι και μέλι και συστήνουν δύο ροφήματα την ημέρα.
Εχουν ουσια ολα αυτα; κατι κουρκουμαδες κατι τετοια τσινσεγκ ξερω γω ξερω εγω ενταξει...  :grin:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
231
Πόντοι
36
ερι να πινεις μονο σπερματινη ψωλοκαβλινη και λιγο πουτσοζουμο πρωιμο!!!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
τι μας λε :δηλαδη οτι εσυ εισαι ο ξυπνιος και οι υπολοιποι σκυλακια μου κ ηλιθιοι; μαλιστα μαλιστα καθε μερα μαθαινωκ κατι νεο  :grin:
συ ειπες...χαρακτηρισμούς εσυ έκανες,εγω μιλησα για τον εαυτο μου :birdman:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
περαστικα bro

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
Οχι ρε Γλου. Λαιμός και πυρετός.
https://[URL unfurl="true"]www.panadol.ie/PageFiles/5429/blue_hotlemon5sachets.png[/img[/URL]]
Ρώτα τον γιατρό σου αλλά εμένα με βοηθούν αρκετά.
Αλλα αν δεν κάνει τον κύκλο της καλά δεν γίνεσαι, απλά μειώνουν την ένταση  των συμπτωμάτων της ιώσης.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
πουτσες μπλου απλουλα  :birdman: Καλημερα  :cheesy:
ελπιζω να μην εισαι και εσυ δικηγορος γιατι η επιχειρηματολογια σου ειναι σιγουρα πουτσες...το χρωμα το αφηνω σε εσενα :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
https://[URL unfurl="true"]www.panadol.ie/PageFiles/5429/blue_hotlemon5sachets.png[/img[/URL]]
Αλλα αν δεν κάνει τον κύκλο της καλά δεν γίνεσαι, απλά μειώνουν την ένταση  των συμπτωμάτων της ιώσης.
[/quote] νεο παιδι ειναι να αποφυγει τις μαλακιες φαρμακα. να φερει μια κορασιδα να του φτιάξει σουπιτσα κοτοπουλου απαραίτητη στο κρυωμα, πορτοκαλαδες τσαγια με μελια και οπωσδηποτε γαργαρες με αλατονερο και θαλασσινο νερο για την μυτη

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ελπιζω να μην εισαι και εσυ δικηγορος γιατι η επιχειρηματολογια σου ειναι σιγουρα πουτσες...το χρωμα το αφηνω σε εσενα :birdman:
  Η επιχειρηματολογία μου αναφέρεται σε αντιστοιχία με τον θεματοθέτη και το μπλου του παει πολυ  :birdman:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
[/quote]
Θενκς Δίο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom