erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Τοτε να μην τσιτωνεις καθε φορα που καποιος στην λεει.Προσωπικά δε με χαλάει αυτή η δυσφήμιση, μαλλον με καθησυχάζει θα έλεγα![]()
Τοτε να μην τσιτωνεις καθε φορα που καποιος στην λεει.Προσωπικά δε με χαλάει αυτή η δυσφήμιση, μαλλον με καθησυχάζει θα έλεγα![]()
Εγω γενικως πληρω ολες τις προυποθέσεις.Δηλαδή αν βρούμε ένα μιλφ στα 40 με καλή ΜΑΜΑ και λιγο όμορφη.
Το νούμερο θα ειναι αρνητικό.
Επομένως θα μας τα σκάει για να το γαμησουμε.
Ξεκινάω το ψάξιμο.
Έρηηηηηηηη πληρείς τις προϋποθέσεις;
Καλή ταβέρνα στην Θεσσαλονίκη με πολίτικους μεζέδες για να την επισκευτώ τώρα τα Χριστούγεννα.Τι θα θέλατε να μάθετε?
edit: Απάντησε ήδη ο καλός μου φίλος blizaradeye ;)
Καλή ταβέρνα στην Θεσσαλονίκη με πολίτικους μεζέδες για να την επισκευτώ τώρα τα Χριστούγεννα.
γεια θουυυυυυυυΑυτή που πρότεινε η Έρι είναι πολύ καλή φίλε Δίο.
Γειά σου Έρι.
εκεινο που δεν εχει παει η ερη ποτεΈρι ποιο μπαράκι έχει τις πιο πολλές καργιόλες?![]()
Η Έρι δεν είναι καργιόλα κι είναι και φίλη μας.εκεινο που δεν εχει παει η ερη ποτε![]()
κι ειναι ωραια σαν αμαρτια κι εγω παιδακι της γειτονιαςΗ Έρι δεν είναι καργιόλα κι είναι και φίλη μας.
ηταν ισχυρό το σοκ έ;κι ειναι ωραια σαν αμαρτια κι εγω παιδακι της γειτονιας![]()
καριολες;Έρι ποιο μπαράκι έχει τις πιο πολλές καργιόλες?![]()
Εγω γενικως πληρω ολες τις προυποθέσεις.
πιο πικαντικη κι απο αδανα κεμπαπηταν ισχυρό το σοκ έ;
Θα έρθω να πιούμε καφέ στο κυλικείο τότε. Κάνω έρευνα αγοράςκαριολες;στα δικαστηρια
![]()
Μην μου ανησυχεις. πιες χυμουλι, τσαγακια και προσπαθησε να γενεις καλα, σε ξεζουμησαν τα κουριτσια χαχαχαχαχαχαχχΕγώ σήμερα δεν μπορω να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων όσα και να μου δώσεις.
που εισαι ; σημερις γινεται τση πουτανας με το δημοψηφισμα.. πασσαρέλαΘα έρθω να πιούμε καφέ στο κυλικείο τότε. Κάνω έρευνα αγοράς![]()
Έχασα το casting? Άλλη μέρα, θα το κανονίσουμεπου εισαι ; σημερις γινεται τση πουτανας με το δημοψηφισμα.. πασσαρέλα![]()