gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εγώ ειμαι παππούς....πως λένε έλα στον παππού....θα της πάρω μια σοκολατιτσα αμα ρθειΣεις θα παύσετε να την περιμένετε;;;
εγώ ειμαι παππούς....πως λένε έλα στον παππού....θα της πάρω μια σοκολατιτσα αμα ρθειΣεις θα παύσετε να την περιμένετε;;;
εγώ ειμαι παππούς....πως λένε έλα στον παππού....θα της πάρω μια σοκολατιτσα αμα ρθει
Ορμήξτε, κύριε.
Ουδείς σας εμποδίζει.
ακου ορμηξτε!! τι ειμεθα σαρκοβορα !?
τυπε μιλάς με τον Μανουέλ Φερράρα του Μπου να σου θυμησω,στην εκδοχη με φαλακρα απλωςρε γεροπιρπιτσολια !?..τι να κανει με σας η κοπελιτσα ......εδω υπαρχουμε εμειςσα τα κρυα τα νερα
λεβεντοπαιδα και στη σωστη ηλικια !
![]()
τυπε μιλάς με τον Μανουέλ Φερράρα του Μπόου να σου θυμησω,στην εκδοχη με φαλακρα απλως
τυπε μιλάς με τον Μανουέλ Φερράρα του Μπου να σου θυμησω,στην εκδοχη με φαλακρα απλως
μου τα τραβαγαν πολύ οι γυναίκες μαν και πέσαν....thats all
εξαρτάται...αμα πας στα ΚΑΠΗ σαν εμας όλες πιπινιασου φαινονταιΕρωτηση : Μεχρι ποια ηλικια μια γυναικα θεωρειτε milf, ποια gilf και σε ποια πιπινι !?![]()
Ερωτηση : Μεχρι ποια ηλικια μια γυναικα θεωρειτε milf, ποια gilf και σε ποια πιπινι !?![]()
Λούτσε γαμας καλά μαθαινωδεν ξερω τί να εκλάβω ώς μέτρο εμένα ..ή τον απόλυτο ???![]()
![]()
Λούτσε γαμας καλά μαθαινω
τρως καλά κουφαλιτσα....απο δυο βυζια βυζαινειςόχι ρε σύ ,τί είναι αυτά που λές !![]()
![]()
![]()
![]()