blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Δεν εχεις γνωρίσει ακόμη εμένα απο κοντά.
Πλακα κανω, συμφωνώ.
Και για εσάς έχω την ίδια ακριβώς άποψη και δεν υπερβάλλω!!!
Δεν εχεις γνωρίσει ακόμη εμένα απο κοντά.
Πλακα κανω, συμφωνώ.
Αμα δεν με τρολαρεις παιζει να εισαι και ο μοναδικος...![]()
*σε λιγο θα με την πει ο κλωνος, ετσι γινεται παντα.![]()
Πως το διαπιστωσες??Ας τα αφησουμε αυτα και να μιλησουμε για ενα σοβαρο θα το χαρακτηριζα θεμα. Ο κ. αλεξ πιστευετε και εσεις οτι εχει κλωνους η ειναι μονο δικια μου διαπιστωσει.![]()
Τωρα νομιζεις ότι το απέδειξες κιόλας!!!Αμα δεν με τρολαρεις παιζει να εισαι και ο μοναδικος...![]()
*σε λιγο θα με την πει ο κλωνος, ετσι γινεται παντα.![]()
Θα φυγω τωρα παω να βρω το σκοταδι μου.Δεν τρολλάρω.
Μπορείτε να μου αναφέρετε ένα νικ, που εσείς θεωρείτε ότι είναι κλώνος του;
έχει εναν κλώνο πάντως που τον είχε δικηγορο και του κέρδισε μια δική χωρίς να παραστεί καν,του δίνει συμβουλες λέει σε πμΑς τα αφησουμε αυτα και να μιλησουμε για ενα σοβαρο θα το χαρακτηριζα θεμα. Ο κ. αλεξ πιστευετε και εσεις οτι εχει κλωνους η ειναι μονο δικια μου διαπιστωσει.![]()
Θα φυγω τωρα παω να βρω το σκοταδι μου.Αλλα η φαση ειναι οτι δεν ειναι ο μοναδικος που εχει κλωνο σε αυτο το θρεντ απο αυτους που συμετεχουν ποιο συχνα εδω περα.
![]()
Θα φυγω τωρα παω να βρω το σκοταδι μου.Αλλα η φαση ειναι οτι δεν ειναι ο μοναδικος που εχει κλωνο σε αυτο το θρεντ απο αυτους που συμετεχουν ποιο συχνα εδω περα.
![]()
ολους τους κλώνους θα τους ξεσκεπασουμε μαν,είναι εντολή της διοικησηςχαχαχα ποσο γρηγορα δικαιωθηκα ομως ε![]()
ποιοε τελικα ειναι κλωνος ποιου?
Επί του παρόντος κανείς εδώ μέσα.
Σε άλλα νήματα σίγουρα πολλοί. Ο κ. gl ξέρει καλύτερα.
Οκ πεταξαμε μια μαλακια κ δημιουργήσαμε και καλά εντυπώσειςΘα φυγω τωρα παω να βρω το σκοταδι μου.Αλλα η φαση ειναι οτι δεν ειναι ο μοναδικος που εχει κλωνο σε αυτο το θρεντ απο αυτους που συμετεχουν ποιο συχνα εδω περα.
![]()
Οκ πεταξαμε μια μαλακια κ δημιουργήσαμε και καλά εντυπώσεις![]()
![]()
γιατι δεν τα βρισκεις με τον Μπόκα;που είναι και της ηλικιας σου παιδι ;κάθεσαι με τον δικηγόρο που παει και στον ελσο.....Οκ πεταξαμε μια μαλακια κ δημιουργήσαμε και καλά εντυπώσεις![]()
![]()
γιατι δεν τα βρισκεις με τον Μπόκα;που είναι και της ηλικιας σου παιδι ;κάθεσαι με τον δικηγόρο που παει και στον ελσο.....