erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ναι ε; και με αλλον δεν ταιριάζω δηλαδη απο εδω;Είναι η εικόνα που εισπράττουμε εμείς οι τρίτοι, ως αντικειμενικοί παρατηρητές.
ναι ε; και με αλλον δεν ταιριάζω δηλαδη απο εδω;Είναι η εικόνα που εισπράττουμε εμείς οι τρίτοι, ως αντικειμενικοί παρατηρητές.
"Κάθε κλειδαριά έχει το κλειδί της."
Γενική διαπίστωση μη το πάρεις προσωπικά.
ναι ε; και με αλλον δεν ταιριάζω δηλαδη απο εδω;
Α δηλαδη είμαι με τις μέρες μου Καλά κατάλαβα.Προσπαθείτε να ταιριάξετε με τον κ. boca και εσχάτως και με τον κ. yorkie.
Προσυπογράφω φίλε μου αλλά αυτή είναι και η "γλύκα" του όμως.Άσχετο αλλά το θυμήθηκα ...
Every rose has its thorns ...
Μεγάλη αλήθεια!
Προσυπογράφω φίλε μου αλλά αυτή είναι και η "γλύκα" του όμως.
Τα πέταλα μαραίνονται πολύ γρήγορα εξάλλου ;)
Α δηλαδη είμαι με τις μέρες μου Καλά κατάλαβα.
Έτσι.Η φύση όμως αργά ή γρήγορα αποδίδει δικαιοσύνη. Υπομονή μόνο χρειάζεται.Αυτό είναι το κακό. Ενώ τα αγκάθια διατηρούνται για πάρα πολύ καιρό. Αλλά έτσι είναι από τη Φύση. Δεν αλλάζει.
Έτσι.Η φύση όμως αργά ή γρήγορα αποδίδει δικαιοσύνη. Υπομονή μόνο χρειάζεται.
Έτσι.Η φύση όμως αργά ή γρήγορα αποδίδει δικαιοσύνη. Υπομονή μόνο χρειάζεται.
και πίστη...
καλησπέρα σε όσους είναι εντός!
Πάοκ κι ας μη γαμηθείς ποτέ.και η ζωη τραβαει την ανηφορα με σημαιες και με ταμπουρλα
Στον εαυτό και μόνο.Πίστη;
Πίστη σε τι;;;
Πάοκ κι ας μη γαμηθείς ποτέ.
Πάοκ κι ας μη γαμηθείς ποτέ.
Πίστη;
Πίστη σε τι;;;
ποιος αυτονομείται καλε και τρώμε την στάχτη του;
Δε περιμένω να συμβεί κανένα θαύμα για ν αποδοθεί δικαιοσύνη απλά περιμένω για να την "αποδώσω" όταν ή "εξουσία" κι η δικαιοδοσία της απόδοσης περάσει "χέρια μου".Νομίζω θα καταλάβεις τώρα τι λέω.Εδώ θα διαφωνήσω. Η δικαιοσύνη είναι μία τεχνητή έννοια και άρα πολύ σχετική, υποκείμενη σε τεράστιες διαφοροποιήσεις από εποχή σε εποχή και από κουλτούρα σε κουλτούρα.
Βασικά η δικαιοσύνη είναι ένα μέσο εξουσίασης.
Σε προσωπικό επίπεδο δε είναι ένα χαμομηλάκι που σου πασάρουν για να σε πείσουν να το βουλώσεις και αργά η γρήγορα θα αποδοθούν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Δεν είναι έτσι. Κάποιοι χάνουν και κάποιοι κερδίζουν και αυτό δεν αλλάζει.