Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
σκασμένο μπραμπ εχεις κεφια και θα μας κάνεις τα συκωτια μπαλόνια; :think: Λοιπον κοιτα δεν εχω κοιμηθεί γιατι ημενα αγχωμενη και πεινάω κανόνισε  :tickedoff:

Υ.Γ και μην ρωτησει κανεις γιατι τον απέλυσα ! τα βλέπετε..

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
σκασμένο μπραμπ εχεις κεφια και θα μας κάνεις τα συκωτια μπαλόνια; :think: Λοιπον κοιτα δεν εχω κοιμηθεί γιατι ημενα αγχωμενη και πεινάω κανόνισε  :tickedoff:
γιατι αγχωθηκες μωρη για πε

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Υ.Γ και μην ρωτησει κανεις γιατι τον απέλυσα ! τα βλέπετε..

Ερι, κανονισε μερα να ερθω σπιτι. Θα παμε στο μπανιο να με πλυνεις και να με σαπουνισεις. Μολις τελειωσεις θα μου φιλησεις απαλα τον πουτσο και τα αρχιδια για να μου δειξεις την αγαπη σου. Μετα θα σε παω στο κρεβατι και θα σε γαμησω 3 φορες απο παντου. Μια θα σε χυσω μεσα στο στομα, μια πανω στην κοιλιτσα και μια μεσα στο κωλαρακι. Μετα θα παμε παλι μαζι στο μπανιο,αυτη τη φορα θα σε πλυνω εγω και θα ξαναμπω αλλη μια φορα μεσα σου κατω απ το ζεστο νερο που τρεχει.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
γιατι ειδα μια γιαγια αστεγη που πεθανε και στεναχωρηθηκα
ακουσε με ,εχθες πηγα ειδα μια φιλη στο νοσοκομειο σε οχι καλη κατασταση ολα στην ζωη ειναι και τα καλα και τα κακα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
Ερι, κανονισε μερα να ερθω σπιτι. Θα παμε στο μπανιο να με πλυνεις και να με σαπουνισεις. Μολις τελειωσεις θα μου φιλησεις απαλα τον πουτσο και τα αρχιδια για να μου δειξεις την αγαπη σου. Μετα θα σε παω στο κρεβατι και θα σε γαμησω 3 φορες απο παντου. Μια θα σε χυσω μεσα στο στομα, μια πανω στην κοιλιτσα και μια μεσα στο κωλαρακι. Μετα θα παμε παλι μαζι στο μπανιο,αυτη τη φορα θα σε πλυνω εγω και θα ξαναμπω αλλη μια φορα μεσα σου κατω απ το ζεστο νερο που τρεχει.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: she cant refuse

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γαμιάριτς καλημερα. Θα κανονισω να ερθεις σπίτι μολις βρω γραμματεα να προσλαβω. Προς το παρον δεχομαι βιογραφικα και το μοναδικο που εχω ΠΑΛΙ ειναι του μπραμπ. (στον οποίο χρωσταω και τα μισθα του μήνα και αποζημίωση  :tickedoff: )

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
Γαμιάριτς καλημερα. Θα κανονισω να ερθεις σπίτι μολις βρω γραμματεα να προσλαβω. Προς το παρον δεχομαι βιογραφικα και το μοναδικο που εχω ΠΑΛΙ ειναι του μπραμπ. (στον οποίο χρωσταω και τα μισθα του μήνα και αποζημίωση  :tickedoff: )
KE9H9VQ.gif

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μπραμπ ολοι απεργουν ; τι διαβολο εδω εχει ερθει  αναπτυξις και σεις κάθεστε ;αθλιοι..τσιριζαιοι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μπαμπα τι ειναι τοπικιστης; τοπικιστής παιδί μου ειναι ο μαλακας που νομιζει οτι η πολη του ειναι καλύτερη απο την Θεσσαλονίκη μας :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom