erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Οταν λες συνέχεια μλκις συνωμοτεί όλο το συμπαν για να χάνει η ομάδα σουεγω ειμαι στην ζεσταδα και δεν προβλεπεται να βγω απο αυτην
Οταν λες συνέχεια μλκις συνωμοτεί όλο το συμπαν για να χάνει η ομάδα σουεγω ειμαι στην ζεσταδα και δεν προβλεπεται να βγω απο αυτην
καταλαβαμε εδωκες κωλο για μια τροποποιητικη ενφιακαλημερες σε ολους και ειδικά στον χαουζ και μην ρωτησει κανεις γιατι. γιατί έτσι!
μην μου λες εμενα κοελιστικιες μαλακιεςΟταν λες συνέχεια μλκις συνωμοτεί όλο το συμπαν για να χάνει η ομάδα σου
Μην λες τετοια και θυμηθεί ο νικ οτι χρωσταω ρεκαταλαβαμε εδωκες κωλο για μια τροποποιητικη ενφια
το οτι χασατε ήθελα να σου μείνειμην μου λες εμενα κοελιστικιες μαλακιες
το οτι ηθελα να σε φτιαξω με ενφια χωρις να πονεσει κωλο ηθελα να σου μεινειτο οτι χασατε ήθελα να σου μείνει
γιατι αγχωθηκες μωρη για πεσκασμένο μπραμπ εχεις κεφια και θα μας κάνεις τα συκωτια μπαλόνια; Λοιπον κοιτα δεν εχω κοιμηθεί γιατι ημενα αγχωμενη και πεινάω κανόνισε
γιατι αγχωθηκες μωρη για πε
σκασμένο μπραμπ εχεις κεφια και θα μας κάνεις τα συκωτια μπαλόνια; Λοιπον κοιτα δεν εχω κοιμηθεί γιατι ημενα αγχωμενη και πεινάω κανόνισε
Υ.Γ και μην ρωτησει κανεις γιατι τον απέλυσα ! τα βλέπετε..
ακουσε με ,εχθες πηγα ειδα μια φιλη στο νοσοκομειο σε οχι καλη κατασταση ολα στην ζωη ειναι και τα καλα και τα κακαγιατι ειδα μια γιαγια αστεγη που πεθανε και στεναχωρηθηκα
Ναιακουσε με ,εχθες πηγα ειδα μια φιλη στο νοσοκομειο σε οχι καλη κατασταση ολα στην ζωη ειναι και τα καλα και τα κακα
she cant refuseΕρι, κανονισε μερα να ερθω σπιτι. Θα παμε στο μπανιο να με πλυνεις και να με σαπουνισεις. Μολις τελειωσεις θα μου φιλησεις απαλα τον πουτσο και τα αρχιδια για να μου δειξεις την αγαπη σου. Μετα θα σε παω στο κρεβατι και θα σε γαμησω 3 φορες απο παντου. Μια θα σε χυσω μεσα στο στομα, μια πανω στην κοιλιτσα και μια μεσα στο κωλαρακι. Μετα θα παμε παλι μαζι στο μπανιο,αυτη τη φορα θα σε πλυνω εγω και θα ξαναμπω αλλη μια φορα μεσα σου κατω απ το ζεστο νερο που τρεχει.
Γαμιάριτς καλημερα. Θα κανονισω να ερθεις σπίτι μολις βρω γραμματεα να προσλαβω. Προς το παρον δεχομαι βιογραφικα και το μοναδικο που εχω ΠΑΛΙ ειναι του μπραμπ. (στον οποίο χρωσταω και τα μισθα του μήνα και αποζημίωση )Ερι, κανονισε μερα να ερθω σπιτι. Θα παμε στο μπανιο να με πλυνεις και να με σαπουνισεις. Μολις τελειωσεις θα μου φιλησεις απαλα τον πουτσο και τα αρχιδια για να μου δειξεις την αγαπη σου. Μετα θα σε παω στο κρεβατι και θα σε γαμησω 3 φορες απο παντου. Μια θα σε χυσω μεσα στο στομα, μια πανω στην κοιλιτσα και μια μεσα στο κωλαρακι. Μετα θα παμε παλι μαζι στο μπανιο,αυτη τη φορα θα σε πλυνω εγω και θα ξαναμπω αλλη μια φορα μεσα σου κατω απ το ζεστο νερο που τρεχει.
Γαμιάριτς καλημερα. Θα κανονισω να ερθεις σπίτι μολις βρω γραμματεα να προσλαβω. Προς το παρον δεχομαι βιογραφικα και το μοναδικο που εχω ΠΑΛΙ ειναι του μπραμπ. (στον οποίο χρωσταω και τα μισθα του μήνα και αποζημίωση )
εχω τον νικ κωλο, τον γαμιάριτς απο παντου καλα παει ο μηνας
εχω τον νικ κωλο, τον γαμιάριτς απο παντου καλα παει ο μηνας