Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Κατά την διάρκεια της εκδύσεώς μας μου έδειξε τους κόκκους της σκόνης σε μία αχτίδα φωτός και μου είπε ότι αυτοί είναι το πιο μικρό πράγμα στον κόσμο. Και τότε εγώ θεώρησα ότι είχε έλθει η στιγμή να πω ένα από τα γνωστά μου ευφυολογήματα [ για τα οποία μετανιώνω την επόμενη 10ετία ] και της είπα ότι το μικρότερο πράγμα στο κόσμο είναι το μποζόνιο του Higgs [ Higgs boson ]. Προφανώς και δεν κατάλαβε αφού έδειξε το πέος μου και άρχισε να επαναλαμβάνει boson, boson ...

ΜΠΛΙΖ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ. Κάθε μέρα κάνω και μια επανάληψη στις κριτικές σου, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μου φτιάχνεις τη διάθεση.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Ρε Νικ δε μπορεις να φανταστης ποση χαρα μου εδωσες!!! ειμουν διακοπες και δε την ειχα διαβασει !! Αχ τον κερατα ! μαυρο φιδι που τον εφαγε απο δω και περα !

τι λες τώρα ρε. Όταν είμαι κακοδιάθετος διαβάζω κριτικές Μπλιζ και μου φτιάχνει η μέρα.

supervans13

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
75
Πόντοι
1
Κατά την διάρκεια της εκδύσεώς μας μου έδειξε τους κόκκους της σκόνης σε μία αχτίδα φωτός και μου είπε ότι αυτοί είναι το πιο μικρό πράγμα στον κόσμο. Και τότε εγώ θεώρησα ότι είχε έλθει η στιγμή να πω ένα από τα γνωστά μου ευφυολογήματα [ για τα οποία μετανιώνω την επόμενη 10ετία ] και της είπα ότι το μικρότερο πράγμα στο κόσμο είναι το μποζόνιο του Higgs [ Higgs boson ]. Προφανώς και δεν κατάλαβε αφού έδειξε το πέος μου και άρχισε να επαναλαμβάνει boson, boson ...

ΜΠΛΙΖ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ. Κάθε μέρα κάνω και μια επανάληψη στις κριτικές σου, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μου φτιάχνεις τη διάθεση.
:2funny:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Που ειναι τα παιδια σημερα !? Η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη λεμε!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
το πάθος μου. Είμαι και εγώ κάποιος από αυτούς.

κακλαμανακης δηλαδή ..ωραία ..το παιδί του ανέμου  :rolleyes: :2funny:

και μακριά από την Έρη ..'ετσι  :rockon: :2funny: :s&m_3:

Υ.Γ Το Αβατάρ του katergiannakis το προσέξατε ,,,και το προσπεράσατε ..με πολύ άνεση όλοι σας ! :new_shocked: :tooth:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Ευγε στους μελετητες των κριτικων του νηματοθετη. Οι κριτικες αυτες αποτελουν τη Βιβλο του νηματος.Καθε φορα που τις μελετατε θα ανακαλυπτετε κατι νεο.
Τιποτε δεν ειναι θεσφατο στο νημα αυτο.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Ευγε επισης στις φαρμακοβιομηχανιες!
Τα χαπια για τη μνημη ειναι θαυματουργα και ο Αγιος θυμηθηκε - με χιουμορ και οξυνοια - τα νιατα του και τη δημιουργια του Κοσμου.
Ειναι πραγματικα πολυ ενδιαφερων αντρας ακομη και τωρα στα τελευταια του.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Καλη χωνεψη στη κα. Εριναλ, η οποια τρωει εδω και δυο ωρες.
Φτανει πια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom