astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
πλατεια Κουμουνδουρού που ελεγε και ο ΘΒ !
ευκολακι - οπως καταλαβαινεις τα μασατζιδικα της περιοχης - οι γρηγορες αρπαχτες !!!
Σε "σκόνη";
οχι την εβαλα σε χυμο γιατι ξεροσφυρι με κοβει !!!
Ωραίος!!!
Και το ανακάτεμα πάντα "κουταλάτο". Όχι σε σέϊκερ και φραπεδιέρες γιατί κρεμάει. Επίσης βοηθά πολύ ο τριμμένος πάγος.
δούλευα χρόνια εκεί και έτρωγα στον Τέλη, που όταν είχε μεγάλη ουρά, μέχρι να ψηθούν οι μπριζόλες μας έδινε μία στο χέρι και έλεγε "φάτε για να πάτε να γαμήσετε" και μου έμεινε από τότε και το τηρώ
δούλευα χρόνια εκεί και έτρωγα στον Τέλη, που όταν είχε μεγάλη ουρά, μέχρι να ψηθούν οι μπριζόλες μας έδινε μία στο χέρι και έλεγε "φάτε για να πάτε να γαμήσετε" και μου έμεινε από τότε και το τηρώ
Σαν τον Τζειμς ενα πραμα !
ean ennoeis nick termatofilakas oxi neos eimai sto forum
ο παλιός τερματοφύλακας είσαι?
ean ennoeis nick termatofilakas oxi neos eimai sto forum
Τι νομίζετε ότι έπινε ο 007;
Μην μου πείτε ότι πιστεύετε τα παραμυθια περί Ντράϊ Μαρτίνι;
κατεργιαννακησ φανης παλιος τερματοφυλακας αρη κ ολυμπιακουκαποιος μια επεξηγηση?
καποιος μια επεξηγηση?
Βεβαίως...
Στην αρχή ήτο χάος η Γαία και ο Έρως. Από το Χάος γεννήθηκαν το Έρεβος και η Νύχτα. Κι από την ένωση των δυο τους γεννήθηκαν ο Αιθέρας και η Ημέρα. Η Γαία χωρίς ερωτική ένωση γεννά μόνη της τον Ουρανό, που έχει όση έκταση έχει κι εκείνη. Γέννησε επίσης τα Όρη και τον Πόντο. Έτσι όλη η διαμόρφωση του κόσμου ξεκινά από εκείνη. Η Γαία δημιουργεί το σύμπαν γεννώντας τα συστατικά του.
Να συνεχισω;;;
Βεβαίως...
Στην αρχή ήτο χάος η Γαία και ο Έρως. Από το Χάος γεννήθηκαν το Έρεβος και η Νύχτα. Κι από την ένωση των δυο τους γεννήθηκαν ο Αιθέρας και η Ημέρα. Η Γαία χωρίς ερωτική ένωση γεννά μόνη της τον Ουρανό, που έχει όση έκταση έχει κι εκείνη. Γέννησε επίσης τα Όρη και τον Πόντο. Έτσι όλη η διαμόρφωση του κόσμου ξεκινά από εκείνη. Η Γαία δημιουργεί το σύμπαν γεννώντας τα συστατικά του.
Να συνεχισω;;;