Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
πλατεια Κουμουνδουρού που ελεγε και ο ΘΒ !

δούλευα χρόνια εκεί και έτρωγα στον Τέλη, που όταν είχε μεγάλη ουρά, μέχρι να ψηθούν οι μπριζόλες μας έδινε μία στο χέρι και έλεγε "φάτε για να πάτε να γαμήσετε"  :2funny: :2funny: και μου έμεινε από τότε και το τηρώ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.750
Πόντοι
25.467
οχι την εβαλα σε χυμο γιατι ξεροσφυρι με κοβει !!!

Ωραίος!!!

Και το ανακάτεμα  πάντα "κουταλάτο". Όχι σε σέϊκερ και φραπεδιέρες γιατί κρεμάει. Επίσης βοηθά πολύ ο τριμμένος πάγος.  :)

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426

supervans13

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
75
Πόντοι
1
δούλευα χρόνια εκεί και έτρωγα στον Τέλη, που όταν είχε μεγάλη ουρά, μέχρι να ψηθούν οι μπριζόλες μας έδινε μία στο χέρι και έλεγε "φάτε για να πάτε να γαμήσετε"  :2funny: :2funny: και μου έμεινε από τότε και το τηρώ

τελης κορυφη

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426

ρε φιλε παιρναω απο την Τελη σε ωρα που αλλωτε γινοταν της πουτανας και ειναι ζητημα να εχει 3-4 τραπεζια γεματα! γαματα τριβη ! γαματα!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.750
Πόντοι
25.467
καποιος μια επεξηγηση?

Βεβαίως...

Στην αρχή ήτο χάος η Γαία και ο Έρως. Από το Χάος γεννήθηκαν το Έρεβος και η Νύχτα. Κι από την ένωση των δυο τους γεννήθηκαν ο Αιθέρας και η Ημέρα. Η Γαία χωρίς ερωτική ένωση γεννά μόνη της τον Ουρανό, που έχει όση έκταση έχει κι εκείνη. Γέννησε επίσης τα Όρη και τον Πόντο. Έτσι όλη η διαμόρφωση του κόσμου ξεκινά από εκείνη. Η Γαία δημιουργεί το σύμπαν γεννώντας τα συστατικά του.

Να συνεχισω;;;

supervans13

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
75
Πόντοι
1
ναι συγνώμη καταλαβα. στα πολλα οχι ετσι nick το εχω

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Βεβαίως...

Στην αρχή ήτο χάος η Γαία και ο Έρως. Από το Χάος γεννήθηκαν το Έρεβος και η Νύχτα. Κι από την ένωση των δυο τους γεννήθηκαν ο Αιθέρας και η Ημέρα. Η Γαία χωρίς ερωτική ένωση γεννά μόνη της τον Ουρανό, που έχει όση έκταση έχει κι εκείνη. Γέννησε επίσης τα Όρη και τον Πόντο. Έτσι όλη η διαμόρφωση του κόσμου ξεκινά από εκείνη. Η Γαία δημιουργεί το σύμπαν γεννώντας τα συστατικά του.

Να συνεχισω;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: ολο λαλακιες εδω μεσα !!!!!!

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16

Κλασσικός παλιός Τέλης  :rockon: Σε αναμονή ξηγιεται μπριζολάκι, μασουλάς και περιμένεις!!!

( Αν και τώρα το έχει ψιλοοκόψει γιατί αναμονή δεν παίζει )

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Βεβαίως...

Να συνεχισω;;;

Τα πρόλαβες αυτά Άγιε μου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom