brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.060
- Πόντοι
- 2.606
χεζ γιου μωρηθα σου φτιάξω προσουτο με κώνειο και ζυμαρικα με βιτριολι μην ανησυχεις![]()
χεζ γιου μωρηθα σου φτιάξω προσουτο με κώνειο και ζυμαρικα με βιτριολι μην ανησυχεις![]()
καλά ούτως ή αλλιώς δε θα ερχόμουν για ένα κώλο.ε τα μισα μου πες![]()
χεζ γιου μωρη![]()
εσενα θα σε βαλω να βιντεοσκοπεις τον νικολακη οταν εισπραξει "την αμοιβη του", για να κανεις κριτικη μετα χαχαχαχαχαχαχ
Eσένα σου είπε τουλάχιστον ενα ευχαριστώέτσι θα τη βγάλεις μωρή, με ένα ευχαριστώ?
καλά ούτως ή αλλιώς δε θα ερχόμουν για ένα κώλο.![]()
Αρκεί να τον αφήσετε ικανοποιημένο και να μην είσθε έπιπλο.
Αλλιώς θα σας εκθέσω ...
επιπλο εγω; ας καγχάσω οπως ενας φιλος μου συχνα ο μπλιζΑρκεί να τον αφήσετε ικανοποιημένο και να μην είσθε έπιπλο.
Αλλιώς θα σας εκθέσω ...
θα μαθε οτι την εχεις γαιδουρινη και δεν ηθελε να ρισκαρει κωλοEσένα σου είπε τουλάχιστον ενα ευχαριστώ
Εγω που τις τα είπα 5 σελ.πριν με συνέδεσε με Καιρο μεριά![]()
τ μου πες διομηδακο χιλια συγχνωμη :oEσένα σου είπε τουλάχιστον ενα ευχαριστώ
Εγω που τις τα είπα 5 σελ.πριν με συνέδεσε με Καιρο μεριά![]()
Ναι, έτσι είναι.κατι ξερεις εσυ απο επιπλα !!![]()
Μην στρίβεις το μαχαίρι στην πληγή.κατι ξερεις εσυ απο επιπλα !!![]()
είμαι αγαπούλης, αγκαλίτσες, φιλάκια και σάλια, ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑγιατι τι αλλο θα θελες..;![]()
επρεπε να πω και στον νικ δινω κωλο αν την βαλεις μιση ε;θα μαθε οτι την εχεις γαιδουρινη και δεν ηθελε να ρισκαρει κωλο![]()
επιπλο εγω; ας καγχάσω οπως ενας φιλος μου συχνα ο μπλιζ![]()
καταλαβα. θα με γαμησει και η εφορια και εσυείμαι αγαπούλης, αγκαλίτσες, φιλάκια και σάλια, ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ναι, έτσι είναι.
Σχόλιο συμπαράστασης στην κριτική μου δεν κάνατε εσείς!
επρεπε να πω και στον νικ δινω κωλο αν την βαλεις μιση ε;μαλακια
![]()
Ρε Brab θαμώνας του μπου, ναι είμαι,μυθομανής όμως δεν είμαιθα μαθε οτι την εχεις γαιδουρινη και δεν ηθελε να ρισκαρει κωλο![]()
είμαι αγαπούλης, αγκαλίτσες, φιλάκια και σάλια, ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ