Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 938K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
δεν μπορω να πιεζω κανεναν. Τους φτιαχνω και λουκανικα με ντοματουλα και λαδοτυρι μυτιλήνης και ψωμακια ζεστα και γεμιστε ςπιπεριες και μπυρες η ουζα. Και μου φαινεται αντι να τελειωσουν θα φτάσουμε καλοκαιρι :headbang:

με τόσα που τους φτιάχνεις λογικό μου φαίνεται... :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Σήμερα πέρασα απο πλατεία Αθωνος, που θέλατε να πάτε τον κ. brabus.
To πιτσικότο έκλεισε ... κρίμα και όλα ήταν νόστιμα εκεί ...
Ελα ρε αληθεια;; είσαι σιγουρος μπας και δεν ειχε ανοιξει προυι προυι; τον μπραμπ ειπα θα παω; αχαχαχαχαχαχαχαχα εμ  γιαυτο εκλεισε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
με τόσα που τους φτιάχνεις λογικό μου φαίνεται... :grin:
 Τι να κάνω ειμαι φιλοξενη, τον Ξένιο Δία μου μέσα αλλά και αυτοί το παρακάνουν. Ολο χαχ και μπουχου και θελουν και μουσικη κατι σκυλαδικα παντελιδη

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
 Τι να κάνω ειμαι φιλοξενη, τον Ξένιο Δία μου μέσα αλλά και αυτοί το παρακάνουν. Ολο χαχ και μπουχου και θελουν και μουσικη κατι σκυλαδικα παντελιδη

ενω εσυ της ποιοτητας !!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ελα ρε αληθεια;; είσαι σιγουρος μπας και δεν ειχε ανοιξει προυι προυι; τον μπραμπ ειπα θα παω; αχαχαχαχαχαχαχαχα εμ  γιαυτο εκλεισε

Στη θέση του ήταν ένα όλλο. Επτά ... κάτι, δεν θυμάμαι ακριβώς. Κατά τις 11 πέρασα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.060
Πόντοι
2.606
δεν μπορω να πιεζω κανεναν. Τους φτιαχνω και λουκανικα με ντοματουλα και λαδοτυρι μυτιλήνης και ψωμακια ζεστα και γεμιστε ςπιπεριες και μπυρες η ουζα. Και μου φαινεται αντι να τελειωσουν θα φτάσουμε καλοκαιρι :headbang:
εγω που θα βαραω με το κρουστικο δραπανο το κορμι σου θελω μπλακ φορεστ προσουτο, ζυμαρικα με τρουφα και καλο κρασι για να μπορεσω να εργαστω σωστα  :tooth:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
καταλαβα... για να κάνω σωστά την δηλωση ενφια θα πρεπει να με πηδηξει απο κωλο το μισο φορουμ  :grin:
Σόρρυ Ερη είχα κάποια τηλεφωνήματα. Κάνε τροποποιητική και πρόσθεσε στο ε2 το κενο ακίνητο.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

κοίτα να μην σου ζητήσουν και καμιά μπάρα στο σαλόνι στο τέλος... :grin:

σοβαρά τώρα, αν υπάρχει κάποιος εργολάβος ή κάποιο αφεντικό να του ζητάς να σε ενημερώνει συνεχώς για τις εργασίες.
έτσι έχει αυτός την πίεση και την μεταφέρει εκείνος προς τους ανθρώπους του και όχι εσύ.
και θέλω να ελπίζω ότι δεν πλερώνονται με την ημέρα από σένα, αλλά είναι πακέτο (κατ' αποκοπήν) η δουλειά που έχεις δώσει...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εγω που θα βαραω με το κρουστικο δραπανο το κορμι σου θελω μπλακ φορεστ προσουτο, ζυμαρικα με τρουφα και καλο κρασι για να μπορεσω να εργαστω σωστα  :tooth:
  θα σου φτιάξω προσουτο με κώνειο και ζυμαρικα με βιτριολι μην ανησυχεις  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom