erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
φτιαχνεις την ερωτικη μας φωλια ?![]()
θες και φωλια αναγωγε;
φτιαχνεις την ερωτικη μας φωλια ?![]()
δεν μπορω να πιεζω κανεναν. Τους φτιαχνω και λουκανικα με ντοματουλα και λαδοτυρι μυτιλήνης και ψωμακια ζεστα και γεμιστε ςπιπεριες και μπυρες η ουζα. Και μου φαινεται αντι να τελειωσουν θα φτάσουμε καλοκαιρι![]()
Ελα ρε αληθεια;; είσαι σιγουρος μπας και δεν ειχε ανοιξει προυι προυι; τον μπραμπ ειπα θα παω; αχαχαχαχαχαχαχαχα εμ γιαυτο εκλεισεΣήμερα πέρασα απο πλατεία Αθωνος, που θέλατε να πάτε τον κ. brabus.
To πιτσικότο έκλεισε ... κρίμα και όλα ήταν νόστιμα εκεί ...
σκροφαΕλα ρε αληθεια;; είσαι σιγουρος μπας και δεν ειχε ανοιξει προυι προυι; τον μπραμπ ειπα θα παω; αχαχαχαχαχαχαχαχα εμ γιαυτο εκλεισε
Τι να κάνω ειμαι φιλοξενη, τον Ξένιο Δία μου μέσα αλλά και αυτοί το παρακάνουν. Ολο χαχ και μπουχου και θελουν και μουσικη κατι σκυλαδικα παντελιδημε τόσα που τους φτιάχνεις λογικό μου φαίνεται...![]()
Τι να κάνω ειμαι φιλοξενη, τον Ξένιο Δία μου μέσα αλλά και αυτοί το παρακάνουν. Ολο χαχ και μπουχου και θελουν και μουσικη κατι σκυλαδικα παντελιδη
Ελα ρε αληθεια;; είσαι σιγουρος μπας και δεν ειχε ανοιξει προυι προυι; τον μπραμπ ειπα θα παω; αχαχαχαχαχαχαχαχα εμ γιαυτο εκλεισε
παντελιδη ρε αστατε; παντελιδη; Εγω ακουω Χατζηδάκη τα πρωιναενω εσυ της ποιοτητας !!
εγω που θα βαραω με το κρουστικο δραπανο το κορμι σου θελω μπλακ φορεστ προσουτο, ζυμαρικα με τρουφα και καλο κρασι για να μπορεσω να εργαστω σωσταδεν μπορω να πιεζω κανεναν. Τους φτιαχνω και λουκανικα με ντοματουλα και λαδοτυρι μυτιλήνης και ψωμακια ζεστα και γεμιστε ςπιπεριες και μπυρες η ουζα. Και μου φαινεται αντι να τελειωσουν θα φτάσουμε καλοκαιρι![]()
Σόρρυ Ερη είχα κάποια τηλεφωνήματα. Κάνε τροποποιητική και πρόσθεσε στο ε2 το κενο ακίνητο.καταλαβα... για να κάνω σωστά την δηλωση ενφια θα πρεπει να με πηδηξει απο κωλο το μισο φορουμ![]()
Τι να κάνω ειμαι φιλοξενη, τον Ξένιο Δία μου μέσα αλλά και αυτοί το παρακάνουν. Ολο χαχ και μπουχου και θελουν και μουσικη κατι σκυλαδικα παντελιδη
παντελιδη ρε αστατε; παντελιδη; Εγω ακουω Χατζηδάκη τα πρωινα
Νικολάκη ευχαριστω πολυΣόρρυ Ερη είχα κάποια τηλεφωνήματα. Κάνε τροποποιητική και πρόσθεσε στο ε2 το κενο ακίνητο.
θα σου φτιάξω προσουτο με κώνειο και ζυμαρικα με βιτριολι μην ανησυχειςεγω που θα βαραω με το κρουστικο δραπανο το κορμι σου θελω μπλακ φορεστ προσουτο, ζυμαρικα με τρουφα και καλο κρασι για να μπορεσω να εργαστω σωστα![]()
Αδιάφορο. Εμένα η μουσική μου μα μαγεύεικαι αυτος τους εργατες γουσταρε !!!
έτσι θα τη βγάλεις μωρή, με ένα ευχαριστώ?Νικολάκη ευχαριστω πολυ
εσενα θα σε βαλω να βιντεοσκοπεις τον νικολακη οταν εισπραξει "την αμοιβη του", για να κανεις κριτικη μετα χαχαχαχαχαχαχ
έτσι θα τη βγάλεις μωρή, με ένα ευχαριστώ?
ε τα μισα μου πεςέτσι θα τη βγάλεις μωρή, με ένα ευχαριστώ?