NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Νταβας;
θα τα κονόμαγα, μακάρι να ήμουν.
Νταβας;
μην μασας καποιος θα σε γαμησει και εσεναΔεν ειχες βαλει στο θρεντ απο ενα κολ???![]()
Δεν ειχες βαλει στο θρεντ απο ενα κολ???![]()
αυτο ειπε ειχε βαλει και εγω του εξηγησα οτι εβαλε ενα προιον. Εγώ δεν προτιθεμαι να γινω τετοιο ακομα.. γιατι με την κυβερνητικη πολιτικη δεν ειναι να αποκλειεις και κατιΔεν ειχες βαλει στο θρεντ απο ενα κολ???![]()
Εσυ παλι, από πότε ασχολείσαι με τη Ροζυ? Τι εχασα?μην μασας καποιος θα σε γαμησει και εσενα
μην μασας καποιος θα σε γαμησει και εσενα
Με προιον σου στα βυζια τηςπολλά κολ, αλλά όχι προιόντα μου.
θες εναν τιμημενο μοντ πορνορεπορτερ για να σε παει μπροστα ρε τουβλο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν ηταν να τα κονομησω ετσι μπορουσα και μονη μου δε χρειαζομαι και βοηθεια
;)α για την ροζυ λες![]()
Μαθε τεχνη κι αστηνεαυτο ειπε ειχε βαλει και εγω του εξηγησα οτι εβαλε ενα προιον. Εγώ δεν προτιθεμαι να γινω τετοιο ακομα.. γιατι με την κυβερνητικη πολιτικη δεν ειναι να αποκλειεις και κατι![]()
Με προιον σου στα βυζια της![]()
Τπτ σημερα ξαφνικα λοκαρισε πανω μουΕσυ παλι, από πότε ασχολείσαι με τη Ροζυ? Τι εχασα?
Αφου στο χω ξαναπει οτι δεν ξεχναω ;)την Αντελίνα λες εσύ.
Δηλαδη μας λες οτι δεν εισαι προιον ευρειας λαικης καταναλωσης; Δεν σε καταλαβαινωαυτο ειπε ειχε βαλει και εγω του εξηγησα οτι εβαλε ενα προιον. Εγώ δεν προτιθεμαι να γινω τετοιο ακομα.. γιατι με την κυβερνητικη πολιτικη δεν ειναι να αποκλειεις και κατι![]()
ρε παπαρα!!!! τοσο χαζος εισαι τελικα?Εσυ παλι, από πότε ασχολείσαι με τη Ροζυ? Τι εχασα?
Αφου στο χω ξαναπει οτι δεν ξεχναω ;)
Αλλά δε βάζεις μυαλό....το χω νιώσει στο πετσί μου αυτό![]()
Ο συγκεκριμένος με στοχοποιουσε μονο στα πολιτικα. Φαινεται επεκταθηκε και στο δικο σου θεμα.Τπτ σημερα ξαφνικα λοκαρισε πανω μου![]()
![]()
γουσταρω χαζους....Ο συγκεκριμένος με στοχοποιουσε μονο στα πολιτικα. Φαινεται επεκταθηκε και στο δικο σου θεμα.