alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Σιτιτούρ για Ντουμπάι τουλάχιστον. Ακου...Ροδινη!!!!call girl επρεπε να γινεις σαν την ροδινη
Σιτιτούρ για Ντουμπάι τουλάχιστον. Ακου...Ροδινη!!!!call girl επρεπε να γινεις σαν την ροδινη
το χεσες τελειως, πες καμια επαγγελματια τουλαχιστον!!!call girl επρεπε να γινεις σαν την ροδινη
αντε μπας και βρουμε και μεις κανεναψοφάει ο κόσμος για χοντρή. αν έβαζα κανένα cg κανένας δεν θα την έβλεπε.
αν βάλεις φωτό δική σου, προβλέπω νέο ρεκόρ, θα ξεπεράσει και τα 1500 κλικ που είχε η Βαλερια όταν πόσταρα δική της.αντε μπας και βρουμε και μεις κανενα![]()
πολυ παρεα κανουμε κ φαινεται!!!Σιτιτούρ για Ντουμπάι τουλάχιστον. Ακου...Ροδινη!!!!
ψοφάει ο κόσμος για χοντρή. αν έβαζα κανένα cg κανένας δεν θα την έβλεπε.
θα σου γραφα εγω κριτικες και θα κονομουσαμε παρεα.....τοσο σου κοβειτο χεσες τελειως, πες καμια επαγγελματια τουλαχιστον!!!
![]()
![]()
![]()
Η διαφορετικοτητα ειναι που θα κεντρισει το ενδιαφεροναντε μπας και βρουμε και μεις κανενα![]()
θα σου γραφα εγω κριτικες και θα κονομουσαμε παρεα.....τοσο σου κοβει![]()
Χαρά μου :-* :-* :-* :-* :-*πολυ παρεα κανουμε κ φαινεται!!!
:-* :-* :-* :-*
ο καθενας βάζει φωτο το προιον του ;)αν βάλεις φωτό δική σου, προβλέπω νέο ρεκόρ, θα ξεπεράσει και τα 1500 κλικ που είχε η Βαλερια όταν πόσταρα δική της.![]()
Εγω θα την εβλεπα.
Με τετοια χαλια, χρειαζεσαι.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν ηταν να τα κονομησω ετσι μπορουσα και μονη μου δε χρειαζομαι και βοηθεια
Νταβας;προιόν μου?![]()
ο,τι πεις!!!!Με τετοια χαλια, χρειαζεσαι.
σου του ... κτλ , πάντως προιονπροιόν μου?![]()
Δεν ειχες βαλει στο θρεντ απο ενα κολ???προιόν μου?![]()