House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Χειμώνα με τη στρογγυλή ξυλόσομπα στη μέση και τις γάτες τριγύρω κωλολέει.Ναι φυσικα!!!
Εχω κατσει κανονικοτατα κιολας μετα απο μπουζουκια κιουρια!!!
![]()
![]()
![]()
Χειμώνα με τη στρογγυλή ξυλόσομπα στη μέση και τις γάτες τριγύρω κωλολέει.Ναι φυσικα!!!
Εχω κατσει κανονικοτατα κιολας μετα απο μπουζουκια κιουρια!!!
![]()
![]()
![]()
τι εκανες απεναντι απο το στρατοπεδο???που ειναι ρε αυτη η κανδιναη τελευταια κανδινα που πηγα ηταν καπου στην καλαμαρια απεναντι νομιζω απο ενα στρατοπεδο ;
Δυτικα καμια σχεση εσυ πηγες σε κυριλε κανδινα!!!που ειναι ρε αυτη η κανδιναη τελευταια κανδινα που πηγα ηταν καπου στην καλαμαρια απεναντι νομιζω απο ενα στρατοπεδο ;
που ειναι ρε αυτη η κανδιναη τελευταια κανδινα που πηγα ηταν καπου στην καλαμαρια απεναντι νομιζω απο ενα στρατοπεδο ;
Ετσι ακριβως!!!!Χειμώνα με τη στρογγυλή ξυλόσομπα στη μέση και τις γάτες τριγύρω κωλολέει.
Στη Σταυρούπολη, πριν τη Γωγούση. Στο τρίγωνο. Οπως κατεβαίνεις την Ακριτών στο φανάρι των Αμπελοκήπων δεξιά. Από κει δεξιά πάνω βγάζει στη μονή Λαζαριστών ( που έχει πολύ ωραίο μπαρ επίσης)που ειναι ρε αυτη η κανδιναη τελευταια κανδινα που πηγα ηταν καπου στην καλαμαρια απεναντι νομιζω απο ενα στρατοπεδο ;
Πρεπει να σας κυκλοφορησουν στα σωστα μερη!!!Τί να σας είπω? Δεν ξέρω. Ως επισκέπτης, τρώω στη στοά Μοδιάνο, καφέ απέναντι από τα δικαστήρια.
ποιο μπαρ?Στη Σταυρούπολη, πριν τη Γωγούση. Στο τρίγωνο. Οπως κατεβαίνεις την Ακριτών στο φανάρι των Αμπελοκήπων δεξιά. Από κει δεξιά πάνω βγάζει στη μονή Λαζαριστών ( που έχει πολύ ωραίο μπαρ επίσης)
μοδιανο στο μετεωρο βημα της γαριδας;Τί να σας είπω? Δεν ξέρω. Ως επισκέπτης, τρώω στη στοά Μοδιάνο, καφέ απέναντι από τα δικαστήρια.
Ειδικά το γ μέρος με τον Γ. Αρμένη για μένα ίσως η καλύτερη ελληνική έβερ, έβαλα το πρωί απόσπασμα.ολα ειναι δρομος ταινιαρα..![]()
σταυρουπολη δεν εχω βγει ποτε, λαζαριστες εχω παει και για συναυλιεςΣτη Σταυρούπολη, πριν τη Γωγούση. Στο τρίγωνο. Οπως κατεβαίνεις την Ακριτών στο φανάρι των Αμπελοκήπων δεξιά. Από κει δεξιά πάνω βγάζει στη μονή Λαζαριστών ( που έχει πολύ ωραίο μπαρ επίσης)
Μέσα απέναντι απ το ξενοδοχείο Λαζαριστές.ποιο μπαρ?
Παρότι εμενα ανατολικα, τη δυτικη πολη τη γνωρισα τα τελευταια χρόνια, αλλα είναι άλλη φαση!!!σταυρουπολη δεν εχω βγει ποτε, λαζαριστες εχω παει και για συναυλιες![]()
εφαγα στην καντινατι εκανες απεναντι απο το στρατοπεδο???
Οπότε το υπαίθριο το μπαρ το ξέρεις.Και το μέσα λέει να πας.σταυρουπολη δεν εχω βγει ποτε, λαζαριστες εχω παει και για συναυλιες![]()
ε δεν εχει τυχει.. :-Παρότι εμενα ανατολικα, τη δυτικη πολη τη γνωρισα τα τελευταια χρόνια, αλλα είναι άλλη φαση!!!
Φυγε με τον HoF για τεκιλες αμεσα!!!! ;)ε δεν εχει τυχει.. :-
Στο "Μεταξύ μας" νομίζω πριν 2 χρόνια που είναι στον 2 όροφο ή 3ο όροφο απέναντι απ το Ροτόντα . Εχω πάει μόνος. Ανεβαίνω απ τις σκάλες η ώρα 2 περίπου. Κάποιος σ ένα πλατύσκαλο κάνει γλυφομούνι σε μια θεία σηκώνοντάς τη τη φούστα. Παιδιά μην ενοχλείστε όλα καλά τους λέω κι ανεβαίνω.και στη γιαννιτσων ειναι πολυ ρομαντικα το βραδυ...νταβαδες,ποτανες,ξεβρακωτα πρεζακια...αχ ποσο μου λειπει η σαλονικη....