erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
τι ειναι το χαρμπαλη;πόσο άσχετη ειμαι;Θα ανέβει ο μπραμπ πάνω και θα τον πάμε με την Έρη στο "Χάρμπαλη".
Βρες κενό να έρθεις.
τι ειναι το χαρμπαλη;πόσο άσχετη ειμαι;Θα ανέβει ο μπραμπ πάνω και θα τον πάμε με την Έρη στο "Χάρμπαλη".
Βρες κενό να έρθεις.
Καλο ακούγεται χεχεχεχε
"Ο μερακλής ο άνθρωπος πονεί μα δεν το λέει κι αν τραγουδά, ψευτη ντουνιά, μεσα η καρδιά του κλαίει" ;)
μπουρδελο θα γινουμε κ παραέξω
τι ειναι το χαρμπαλη;πόσο άσχετη ειμαι;![]()
![]()
τι ειναι αυτη η μαλακια με το δημοψηφισμα;μπουρδελο θα γινουμε κ παραέξω![]()
Επίσης να προσθέσουμε και την αμοιβή στις αναβολές!!!τι ειναι αυτη η μαλακια με το δημοψηφισμα;εγω θελω να ψηφισω να κανουμε απεργια με το να μην αποδιδουμε φπα και επίσης να μην δινονται απο τον συλλογο οι παρακρατησεις στην εφορια γινεται;
μου να την προσθεσουμε μανα μου ; στις μαλακιες που λεει ο αλεξ;Επίσης να προσθέσουμε και την αμοιβή στις αναβολές!!!
![]()
θα χαρώΟι λέξεις cult,trash και λοιπά δε μπορούν να το περιγράψουν.
Πρεπει να το ζήσεις.
θα αυτοκτονησωΠάρε βίνδεο γατάκι να μαθαίνεις.
Μεταξύ μας για να λέμε την αλήθεια δεν ειναι μαλακίες.μου να την προσθεσουμε μανα μου ; στις μαλακιες που λεει ο αλεξ;![]()
Ε αφού είσαι του σαλονιού μόνο.θα αυτοκτονησω![]()
Μια χαρα Μπραμπους πολυ κρυο ομως σημερα κ εχουν παγωσει τα μπουτια μου με το μινιΤι χαμπάρια Ρόζυ![]()
μας εγκαβλωσεςΜια χαρα Μπραμπους πολυ κρυο ομως σημερα κ εχουν παγωσει τα μπουτια μου με το μινι![]()
Γέρασα χαουζ δεν αντεχω πλεον αυτα ειναι για τον μποκαΕ αφού είσαι του σαλονιού μόνο.
Θα πρέπει να σε περνάω καμιά δεκαετία τουλάχιστον.Γέρασα χαουζ δεν αντεχω πλεον αυτα ειναι για τον μποκα![]()