Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 942K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

Συνημμένα

• friendzone-level-clone.jpg
    friendzone-level-clone.jpg
    21,6 KB · Εμφανίσεις: 13

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ποιο ήταν το έναυσμά σας να ασχοληθείτε με το μπου, ενώ υπάρχουν τόσα σάιτ κοινωνικής δικτύωσης?
Και τι προσδοκάτε από αυτή την ενασχόλησή σας?

έτυχε να μου το υποδείξουν λόγω μιας υπόθεσης... Μετά απέκτησε ενα ενδιαφερον να συνομιλω με τοσα είδη διαφορετικών ανθρωπων. Σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικά γιατι συνήθως το περιβαλλον που ζει ο καθένας ειναι αποστειρωμένο. Το δικό μου τουλάχιστον. Αποτελει και εμπνευση

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
έτυχε να μου το υποδείξουν λόγω μιας υπόθεσης... Μετά απέκτησε ενα ενδιαφερον να συνομιλω με τοσα είδη διαφορετικών ανθρωπων. Σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικά γιατι συνήθως το περιβαλλον που ζει ο καθένας ειναι αποστειρωμένο. Το δικό μου τουλάχιστον. Αποτελει και εμπνευση
πολλά υποσχόμενο αυτό το αποτελεί έμπνευση........... ;)

Με ρέγουλα παιδιά, γιατί πρέπει να φύγω για μια δουλίτσα, μη διαβάζω πάλι 30 σελίδες.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
[move]ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΗΜΑΤΟΣ - ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ[/move]

Το νήμα ανακοινώνει ότι η κα. Erinal θα δώσει συνέντευξη στο νήμα, γεγονός που αποτελεί τεράστια επιτυχία του νήματος και σίγουρα παγκόσμια αποκλειστικότητα.
Για την διαμόρφωση της συνέντευξης μπορείτε να στείλετε τα ερωτήματά σας υπό μορφήν αναρτήσεων στο νήμα.

Οι ερωτήσεις δεν πρέπει να είναι προσβλητικές, μειωτικές ή υβριστικές.
Οι ερωτήσεις δεν θα έχουν ως αντικείμενο τα προσωπικά δεδομένα της ή την επαγγελματική κατάστασή της.
Η κα. Erinal διατηρεί το δικαίωμα να αγνοήσει κάποια ερώτηση αν κρίνει ότι η ερώτηση αυτή εμπίπτει στις παραπάνω απαγορεύσεις.

Εννοείται όμως ότι οι ερωτήσεις μπορούν να είναι καυστικές.
Για παράδειγμα το νήμα έχει τις παρακάτω ερωτήσεις [ κατ΄ αρχήν ]:
- Γιατί μισείτε το σεξ;
- Πως είναι η ζωή σας χωρίς σεξ;
- Στην υποθετική περίπτωση κατά την οποία σας άρεζε το σεξ, ποιες στάσεις θα προτιμούσατε;
- Θα σας ενδιέφερε ένα πολυμελές όργιο;
- Τι γνώμη έχετε για διάφορα μέλη του νήματος [ απαρίθμηση ονομάτων ]
- Θα δοθείτε επιτέλους στον αιώνιο και ιδανικό εραστή σας, τον κ. brabus67;
Περιμένουμε τις ερωτήσεις σας

Οι ερωτήσεις μπορούν να υποβάλλονται έως την επόμενη Τετάρτη, 26.11.2014. Τελικά επιλέγεται η μέθοδος της απάντησης από την κα. Έριναλ της κάθε ερώτησης τη στιγμή που θα γίνεται. Γι΄ αυτό φροντίστε να κρατήσετε ένα ρυθμό όχι καταιγιστικό .

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
συγνωμη παιδια αν σας διακοπτω,αλλα εγω εχω την απορια απο τοτε που μπηκα ποσο μουναρα ειναι η Ερι ?  :tits:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

μου γεννήθηκαν 2 νέες ερωτήσεις:
- αρχικά, αυτό με την έμπνευση χωράει λίγη ανάλυση, αν θες. σε ποιους τομείς, εκτός τους προφανείς που αφορά μέρος της θεματολογίας?
- αποστειρωμένο περιβάλλον? εννοείς λόγω επαγγέλματος και υποχρεωτικών επαγγελματικών σχέσεων που συνεπάγονται?

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
συγνωμη παιδια αν σας διακοπτω,αλλα εγω εχω την απορια απο τοτε που μπηκα ποσο μουναρα ειναι η Ερι ?  :tits:

Η ερώτηση αυτή κινείται εκτός των πλαισίων που έθεσε το νήμα.
Άλλωστε και επί της ουσίας δεν είναι ερώτηση που αφορά την κα.Έριναλ.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
ναμαι παλι ! τι κανετε ρεμαλια !?

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
καταλαβα παλι τα ιδια !! να σας πω ! αυτο το παιχνιδι που λεγεται "κανουμε τους μουγγοθοδωρους" δε με αρεσει !!

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
ρε επιτηδες το κανετε !? οποτε μπαινω εγω δε μιλαει κανενας?! λοιπον αν δεν φανερωθητε θα κανω πραγματικοτητα τις απειλες μου και θα βαζω Γονιδη !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom