Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 943K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ερώτηση (του κοινού...):
Είναι γεγονός ότι μέσα στο στο σαιτ βγάζετε κατά περιόδους ένα ιδιαίτερα φλογερό ταπεραμέντο και επίσης αρέσκεστε πολλές φορές σε φρασεολογία τύπου: πίπες, πούτσες, στραπονάρισμα, κώλος-κώλος-κώλος κλπ...
Πόσο σας έχει επηρεάσει αυτό στην πραγματική σας ζωή και ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας χώρο?
Πιο συγκεκριμένα, υπήρξε ποτέ περίπτωση να μπερδέψατε τον επαγγελματικό σας χώρο με το σαιτ και να εκστομίσατε φράσεις όπως:
πούτσες μπλε κε δικαστά, αντί του σωστού ένστασης κε Μοντερέιτορ ή για παράδειγμα σε μια οργίλη αντίδρασή σας να είπατε ... να τον καταδικάσετε σε έρημο νησί παρέα με τον Λιλά και τον σύντροφό του κε Μοντερέιτορ, αντί ... κε δικαστά..., όπως θα ήταν το σωστό!
οχι δεν εχει τύχει να μπερδευτώ και να χρησιμοποιήσω φρασεις του τυπου μοντερειτορ. Παρόλα αυτά στις διαπροσωπικές μου σκέσεις μιλώ συχνά για πουτσες . Φορμαλι ειμαι πολύ προσεκτική .. για τα ματια του κοσμου δηλαδη.. :grin:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
οχι δεν εχει τύχει να μπερδευτώ και να χρησιμοποιήσω φρασεις του τυπου μοντερειτορ. Παρόλα αυτά στις διαπροσωπικές μου σκέσεις μιλώ συχνά για πουτσες . Φορμαλι ειμαι πολύ προσεκτική .. για τα ματια του κοσμου δηλαδη.. :grin:
είναι γεγονός! η πρώτη απάντηση!!!
:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :headbang2: :headbang2:

εντιτ: δλδ έχεις πει πούτσες μπλε σε δικαστή??? :grin: ξαναδιάβασε...

Επισκέπτης
Εγω θα ηθελα να γνωριζω  εαν το ερωτικο της ρεπερτοριο στις διαπροσωπικες της σχεσεις  περιλαμβανει   extreme στασεις  τυπου  68  και 71
:o  :o  :o

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Γιατί μισείτε το σεξ ή έστω δηλώνετε ότι δεν σας ενδιαφέρει, κα. 'Εριναλ;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εγω θα ηθελα να γνωριζω  εαν το ερωτικο της ρεπερτοριο στις διαπροσωπικες της σχεσεις  περιλαμβανει  extreme στασεις  τυπου  68  και 71
:o  :o  :o
δεν ξερω τι ειναι αυτα. define

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Έχεις πιάσει γκόμενους τους δικαστές? Αυτό δεν είναι αντιδεοντολογικό???  :o :o :o
Δεν ειναι αντιδεολογικο ουτε απαγορευεται απλα αν υπαρχει σχεση το ορθό είναι η εξαιρεση απο την εδρα... Πάντως δεν ειχα ποτε γκόμενο δικαστη και εχω πολλους φιλους

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δεν ειναι αντιδεολογικο ουτε απαγορευεται απλα αν υπαρχει σχεση το ορθό είναι η εξαιρεση απο την εδρα... Πάντως δεν ειχα ποτε γκόμενο δικαστη και εχω πολλους φιλους
Τους έχεις βάλει στο friend zone?  :2funny:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
 Δεν το μισώ. Απλά ότι βρίσκεις ευκολα δεν σε ενδιαφερει τοσο :)

Σου αρέσουν τα δύσκολα, ε...?
Σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα, μου αρέσουν τα αινίγματα και τα μυστήρια πάρα πολύ. :grin:
Ειδικά τα μελαχρινά μυστήρια...  :-
Καλή συνέχεια με τις ερωτήσεις...

Επισκέπτης
Τι στάσεις ειναι θα πεις ; η πρεπει να σου κάνουμε συνεντευξη; :2funny:

ΚΑλα θα σε αφησω καμμια 100αρια  αναρτησεις πρωτα να κανεις  ερευνα αγορας ..Αν δεν μαθεις  μετα θα  πεσουμε στο επιπεδο της συνεντευξης  αναποφευκτα

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Ποιο ήταν το έναυσμά σας να ασχοληθείτε με το μπου, ενώ υπάρχουν τόσα σάιτ κοινωνικής δικτύωσης?
Και τι προσδοκάτε από αυτή την ενασχόλησή σας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom