brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.281
- Πόντοι
- 2.606
τυπε λες να σπαω λιγουλακι τον καρπο?δουλευω για τον λιλα εγω....μπορει και για τον μπραμπους... ;)
τυπε λες να σπαω λιγουλακι τον καρπο?δουλευω για τον λιλα εγω....μπορει και για τον μπραμπους... ;)
δουλευω για τον λιλα εγω....μπορει και για τον μπραμπους... ;)
τυπε λες να σπαω λιγουλακι τον καρπο?![]()
τυπε λες να σπαω λιγουλακι τον καρπο?![]()
Ενταξει την βρηκες την λυση εσυ. Εγω ειμαι 23. Αυτος εχει το ελευθερο να λεει οτι θελει.εγω φταιω και δεν πρεπει να απαντησω. οκ παμε παρακατω.αψιμαχιες χωρις νοημα.. ο μποκα ειναι 23 χρονων. Αυτα ;)
ναι αλλα συνηθως το χυνω ;)μπραμπους το ανοιγεις το κρασι;
Ναι ρε μαγκα αμεσως αρπαζεις αυτο εννοω. Που να το αποδωσω στον χαρακτηρα σου; Δεν θελω σε συμπαθωΕνταξει την βρηκες την λυση εσυ. Εγω ειμαι 23. Αυτος εχει το ελευθερο να λεει οτι θελει.εγω φταιω και δεν πρεπει να απαντησω. οκ παμε παρακατω.![]()
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ !!
λεγεΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ !!
Για να σωσουμε τον βραβους απο τα χερια..και οχι μονο του ΛΙΛΑ ...προτεινω να του κατσει η ΕΡΙΝΑΛ σαν ψυχικο ενα πραμα και να σωθει ο δυσμοιρος !! Ε τι λετε ! ?
πας γυρευοντας και εσυ!..............
ολα μες στη ζωη ειναι φιλε μου...τυπε λες να σπαω λιγουλακι τον καρπο?![]()
εχεις ιδια πειρα?ολα μες στη ζωη ειναι φιλε μου...![]()
![]()
![]()
οχι..αλλα ετσι οπως παει η ψηφοφορια παιζει και να αποκτησεις εσυ πειρα... ;)εχεις ιδια πειρα?![]()
Νούντλς φάγατε σήμερα;
Σημερα εφαγα ψαρι τηγανητο, κατι τεραστια φασολακια για σαλατα, κοτοπουλο & χοιρινο με γλυκοξινη, κουνουπιδι με μια σαλτσα που δεν καταλαβα τι ακριβως ηταν,.....και ρυζι στον ατμο ! αυτα !