Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 943K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
816
Πόντοι
656

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Μας τα λετε συνεχεια αυτα αθηναιε, κατι καινουργιο παιζει να πειτε..  :)

φιλε μποκα οταν εγω εκανα τσαρκες στην Ναυαρινου και Προξενου Κορομηλα το πιθανοτερο ειναι να "πειραζα" και την μαμα σου . Χωρις παραξηγησει αυτο. Ασε τα Αθηναιε και τα Σαλονικιε ! δεν παιζουν σε αυτο το θρεντ! προς ενημερωσει εχω τελειωσει στο παλιο Ρωσσικο θεσσαλονικης !

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μποκα θα γαμησεις;πως το κοβεις;

Επισκέπτης
φιλε μποκα οταν εγω εκανα τσαρκες στην Ναυαρινου και Προξενου Κορομηλα το πιθανοτερο ειναι να "πειραζα" και την μαμα σου . Χωρις παραξηγησει αυτο. Ασε τα Αθηναιε και τα Σαλονικιε ! δεν παιζουν σε αυτο το θρεντ! προς ενημερωσει εχω τελειωσει στο παλιο Ρωσσικο θεσσαλονικης !
Στ' αρχιδια μου τι εκανες ρε φιλε, τωρα αμα σε πω και εγω χωρις παρεξηγησει τι θα κανω αν πετυχω κατα λαθος την μαμα σου στην αθηνα, εγω θα φταιω. Αντε κομπλεξικε, ξεκινας να λες μαλακιες και μετα το παιζεις και ιστορια.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Στ' αρχιδια μου τι εκανες ρε φιλε, τωρα αμα σε πω και εγω χωρις παρεξηγησει τι θα κανω αν πετυχω κατα λαθος την μαμα σου στην αθηνα, εγω θα φταιω. Αντε κομπλεξικε, ξεκινας να λες μαλακιες και μετα το παιζεις και ιστορια.

θα σε παρακαλουσα να ξαναρχισεις απο την 1η δημοτικου διοτι αν και αρχικα διεκρινα χιουμορ και επιπεδο τελικα μαλλον θα επεσα σε στιγμη πνευματικης αναλαμπης !! Συγνωμη που ασχοληθηκα μαζι σου !

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Πλέουμε στη τεστοστερόνη εδώ μέσα ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
μποκα κουλ.. ειπαμε τεστοστερονη αλλα μην το γαμησουμε τελειως  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
θα σε παρακαλουσα να ξαναρχισεις απο την 1η δημοτικου διοτι αν και αρχικα διεκρινα χιουμορ και επιπεδο τελικα μαλλον θα επεσα σε στιγμη πνευματικης αναλαμπης !! Συγνωμη που ασχοληθηκα μαζι σου !
  εε και συ .. παοκια ειμαστε λεμε και καμια κουβεντα παραπανω . :tits2:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
επειδη βλεπω οτι σταματησατε ολοι μαζι.... Την παιζετε ;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
[move]Ο κ. ΛΙΛΑΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΞΑΝΑ!!!
Συνεχίστε να ψηφίζετε.
Συγκλονιστική ψηφοφορία.
[/move]

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426

Ο νεαρος δεν καταλαβε οτι ειμαι σαλονικιος ουτε τον τροπο που του μιλησα ουτε καν την προηγουμενη απαντηση μου στον HoF . Τι σχεση εχει τωρα το οτι εισαστεπαοκ και λετε καμμια κουβεντα παραπανω. !? τελος παντων ! ας μη χαλαστω μεσημεριατικα !

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ο νεαρος δεν καταλαβε οτι ειμαι σαλονικιος ουτε τον τροπο που του μιλησα ουτε καν την προηγουμενη απαντηση μου στον HoF . Τι σχεση εχει τωρα το οτι εισαστεπαοκ και λετε καμμια κουβεντα παραπανω. !? τελος παντων ! ας μη χαλαστω μεσημεριατικα !

αψιμαχιες χωρις νοημα.. ο μποκα ειναι 23 χρονων. Αυτα ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom