Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 816
- Πόντοι
- 656
Η θειτσα τα χει λιγο μπερδεμεναειπαμε 23 ειμαι την εχω 18
και βλεπω τον κοσμακι απο τα 1.75 :o
![]()
τέτοια να λες στα γερόντια να τους ανεβάζεις το ηθικό

Η θειτσα τα χει λιγο μπερδεμεναειπαμε 23 ειμαι την εχω 18
και βλεπω τον κοσμακι απο τα 1.75 :o
![]()
Μας τα λετε συνεχεια αυτα αθηναιε, κατι καινουργιο παιζει να πειτε..![]()
τέτοια να λες στα γερόντια να τους ανεβάζεις το ηθικό![]()
μποκα θα γαμησεις;πως το κοβεις;
Στ' αρχιδια μου τι εκανες ρε φιλε, τωρα αμα σε πω και εγω χωρις παρεξηγησει τι θα κανω αν πετυχω κατα λαθος την μαμα σου στην αθηνα, εγω θα φταιω. Αντε κομπλεξικε, ξεκινας να λες μαλακιες και μετα το παιζεις και ιστορια.φιλε μποκα οταν εγω εκανα τσαρκες στην Ναυαρινου και Προξενου Κορομηλα το πιθανοτερο ειναι να "πειραζα" και την μαμα σου . Χωρις παραξηγησει αυτο. Ασε τα Αθηναιε και τα Σαλονικιε ! δεν παιζουν σε αυτο το θρεντ! προς ενημερωσει εχω τελειωσει στο παλιο Ρωσσικο θεσσαλονικης !
Καλά τώρα ...
Ας καταφέρουμε να γαμήσει ο κ. brabus ...
Για πηδημα ουτε συζητηση ε?γουσταρεις γλειφομουνι απο 23χρονο ε;
θα της δωσει το κωλαντερο στο χερι.....με τετοιες καυλες θα της ανοιξει νεες τρυπεςΓια πηδημα ουτε συζητηση ε?
Στ' αρχιδια μου τι εκανες ρε φιλε, τωρα αμα σε πω και εγω χωρις παρεξηγησει τι θα κανω αν πετυχω κατα λαθος την μαμα σου στην αθηνα, εγω θα φταιω. Αντε κομπλεξικε, ξεκινας να λες μαλακιες και μετα το παιζεις και ιστορια.
μποκα κουλ.. ειπαμε τεστοστερονη αλλα μην το γαμησουμε τελειωςΣτ' αρχιδια μου τι εκανες ρε φιλε, τωρα αμα σε πω και εγω χωρις παρεξηγησει τι θα κανω αν πετυχω κατα λαθος την μαμα σου στην αθηνα, εγω θα φταιω. Αντε κομπλεξικε, ξεκινας να λες μαλακιες και μετα το παιζεις και ιστορια.
εε και συ .. παοκια ειμαστε λεμε και καμια κουβεντα παραπανω .θα σε παρακαλουσα να ξαναρχισεις απο την 1η δημοτικου διοτι αν και αρχικα διεκρινα χιουμορ και επιπεδο τελικα μαλλον θα επεσα σε στιγμη πνευματικης αναλαμπης !! Συγνωμη που ασχοληθηκα μαζι σου !
φιλε μποκα οταν εγω εκανα τσαρκες στην Ναυαρινου και Προξενου Κορομηλα το πιθανοτερο ειναι να "πειραζα" και την μαμα σου . Χωρις παραξηγησει αυτο. Ασε τα Αθηναιε και τα Σαλονικιε ! δεν παιζουν σε αυτο το θρεντ! προς ενημερωσει εχω τελειωσει στο παλιο Ρωσσικο θεσσαλονικης !
[move]Ο κ. ΛΙΛΑΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΞΑΝΑ!!!
Συνεχίστε να ψηφίζετε.
Συγκλονιστική ψηφοφορία.[/move]
δουλευω για τον λιλα εγω....μπορει και για τον μπραμπους... ;)[move]Ο κ. ΛΙΛΑΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΞΑΝΑ!!!
Συνεχίστε να ψηφίζετε.
Συγκλονιστική ψηφοφορία.[/move]
Ο νεαρος δεν καταλαβε οτι ειμαι σαλονικιος ουτε τον τροπο που του μιλησα ουτε καν την προηγουμενη απαντηση μου στον HoF . Τι σχεση εχει τωρα το οτι εισαστεπαοκ και λετε καμμια κουβεντα παραπανω. !? τελος παντων ! ας μη χαλαστω μεσημεριατικα !