Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 941K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Το νημα υπενθυμιζει το καθηκον οσων ενδιατριβουν εδω μεσα ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
bellum omnium erga omnes απο τον λεβιάθαν του χομπς δεν ειναι αυτο;

Και από εκεί. Αναφερόμουν, όμως, στην έναντι πάντων ισχύ της αρχής: "Το σεξ είναι το καλύτερο αντικαταθλιπτικό".

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.278
Πόντοι
506
Τσαγάκι του βουνου με μελι, γαργαρες πολλες με αλατι για τον πονολαιμο και χυμους. γενικα τα υγρα κάνουν καλό.

tirer une pipe φραου εριναλ... το καλυτερο φαρμακο για τις γυναικες

Κι όμως δεν σας κάνουμε πλάκα, η κατάποση σπέρματος μπορεί να είναι άριστη θεραπεία για τον πονόλαιμο αλλά και το διαβήτη! Ξεχάστε λοιπόν τις καραμέλες για το λαιμό, τα ζεστά και όλα αυτά! Όταν ο λαιμός σας κλείνει, ή δεν μπορείτε ακόμα και νερό να καταπιείτε με ευκολία, τότε δοκιμάστε λίγο σπέρμα, κάντε την καρδιά σας πέτρα τελοσπάντων, και αμέσως θα δείτε εντυπωσιακή βελτίωση της κατάστασης! Όσον αφορά στο διαβήτη, σύμφωνα με μελέτες, έχει την ικανότητα να ρυθμίζει τα επίπεδα ινσουλίνης στον οργανισμό.

////

"Νομίζω πως απομακρύνει και την τελευταία σκιά αμφιβολίας, ότι ο στοματο - γεννητικός έρωτας είναι μία υγιής πράξη. Βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον ότι οι ερευνητές μπορεί να έχουν ανακαλύψει ένα σχετικά εύκολο τρόπο να μειώσουν τη συχνότητα εμφάνισης του καρκίνου του στήθους στις γυναίκες."
Dr. A. J. Kramer of John Hopkins School of Medicine.

"Οι γυναίκες δεν θα πρέπει να παραβλέψουν τα ευρήματα αυτής της έρευνας. Αυτό θα τις οδηγήσει στο να αλλάξουν τη συμπεριφορά και τις πρακτικές τους, με πιθανό αποτέλεσμα τη δραστική μείωση της συχνότητας εμφάνισης αυτής της μορφής καρκίνου. Σίγουρα υπάρχει γόνιμο έδαφος για περαιτέρω έρευνες. Πολλοί έχουν ήδη εκδηλώσει την επιθυμία να πάρουν εθελοντικά μέρος σε αυτές"
Dr Len Lictepeen, deputy chief medical officer for the American Cancer Society

"Μόνο με τη συχνή τήρηση αυτής της πρακτικής μπορούν να μειωθούν οι πιθανότητες εμφάνισης του καρκίνου του στήθους. Γι' αυτό ενθαρρύνω όλες τις γυναίκες να κάνουν το στοματικό έρωτα, ένα σημαντικό μέρος της καθημερινής τους ρουτίνας. Από τη στιγμή της εξαγωγής αυτών των συμπερασμάτων, προσωπικά προσπαθώ να το κάνω τουλάχιστον μέρα παρά μέρα, για να μειώσω τις δικές μου πιθανότητες"
Dr Helena Shifteer, μέλος της ερευνητικής ομάδας του πανεπιστημίου.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
μου ηρθε τωρα γιατι προσφατα διαβαζα κατι σχετικο.. συνηθως νικολάκη αυτό ειναι νομικός ορος που ειπε ο χαιμ. Πολυ πολιτικαλ κορεκτ ο χαιμ. Σεβαστό αλλά ετσι μιλαει στην ζωη του τοσο αποστειρωμενα; :think:

όχι ασφαλώς, αλλά το νήμα δεν είναι η ζωή μου. Και ασφαλώς δεν διανοούμαι να σας απευθύνομαι με σεξουαλικά προτάγματα.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
όχι ασφαλώς, αλλά το νήμα δεν είναι η ζωή μου. Και ασφαλώς δεν διανοούμαι να σας απευθύνομαι με σεξουαλικά προτάγματα.

Προφανως διελαθε της προσοχης σας η προηγηθεισα διευκρινηση μου ...

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296

Χρησιμοποίησα νομικούς όρους, σαν παίγνιο. Νομικά η διάκριση του συζητητικού συστήματος από το ανακριτικό είναι ότι το πρώτο αρκείται στη δικονομική αλήθεια, όπως εισφέρθηκε από τους διαδίκους. Το δεύτερο δεν περιορίζεται εκεί, αλλά ψάχνει την πραγματική αλήθεια, ανεξάρτητα τί λένε οι διάδικοι.

Ερχόμενοι, τώρα, στο ζήτημα με την απορία της Erinal, ήθελα απλώς να πω ότι η αληθινή αλήθεια είναι ότι οι πούτσες (συγγνώμη) δεν παχαίνουν ούτε αδυνατίζουν. Άρα, είναι αξιλογικώς ουδέτερες.

Συναφώς, αγαπητή Έρη, αποσύρατε από την προβληματική σας το ζήτημα της πάχυνσης ή λέπτυνσης, με τη χρήση του ανδρικού μορίου.

Με απλές λέξεις: ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Ωραια!
Κσι περιμενετε τωρα οτι η κα. Ερινσλ θα παραδοθει;;;
Ματσιες οι εκκλησεις σας ...

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Αυτη ειναι η ιντερνετικη περσονα του.
Ο κ. heimweh ειναι εξαιρετικος φιλος, καλος συναδελφος, σιγανο ποταμι και " θεριστης" εργαχομενων με λημματικη ευρετηριαση τους για να τις θυμαται.

ευχαριστώ, όχι και θεριστής, ανθοκόμος. Τα λήμματα στο ευρετήριο είναι χρηστοκεντρικά  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
ευχαριστώ, όχι και θεριστής, ανθοκόμος. Τα λήμματα στο ευρετήριο είναι χρηστοκεντρικά  :grin:

Εδτω ανθοκομος.
Χρησιμοποιησα τον ορο θεριστης επειδη ο θεριστης - στη μεταφορικη εννοια του - ειναι αθορυβος.
Να σας πω μια ιστορια απο την στρ θητεια μου;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
ΨΗΦΙΣΤΕ!!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
πγιότητα

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Εδτω ανθοκομος.
Χρησιμοποιησα τον ορο θεριστης επειδη ο θεριστης - στη μεταφορικη εννοια του - ειναι αθορυβος.
Να σας πω μια ιστορια απο την στρ θητεια μου;

ασφαλώς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom