heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 309
- Πόντοι
- 296
γιατί είναι ακατάλληλα για ανηλίκους?
όχι με καλεί το υπηρεσιακό καθήκον.
γιατί είναι ακατάλληλα για ανηλίκους?
bellum omnium erga omnes απο τον λεβιάθαν του χομπς δεν ειναι αυτο;ισχύει erga omnes.
Θα μας τα εξηγήσει νικολακη το βραδυ μην βιάζεσαιγιατί είναι ακατάλληλα για ανηλίκους?
ο ανακριτης εκ-μαιευει ο ανακριτης ο δικος σου μαλλον ενδιαφερεται να ριξει τον τον σποροδεν έχεις πάει με το σωστό ανακριτή ίσως......![]()
τι ειμαι αγρός;ο ανακριτης εκ-μαιευει ο ανακριτης ο δικος σου μαλλον ενδιαφερεται να ριξει τον τον σπορο![]()
Εγώ από Χομπς γνωρίζω μόνο το μποζόνιο, το μόριο του blizardeye κατά τον ισχυρισμό της Lilly.bellum omnium erga omnes απο τον λεβιάθαν του χομπς δεν ειναι αυτο;
μου ηρθε τωρα γιατι προσφατα διαβαζα κατι σχετικο.. συνηθως νικολάκη αυτό ειναι νομικός ορος που ειπε ο χαιμ. Πολυ πολιτικαλ κορεκτ ο χαιμ. Σεβαστό αλλά ετσι μιλαει στην ζωη του τοσο αποστειρωμενα;Εγώ από Χομπς γνωρίζω μόνο το μποζόνιο, το μόριο του blizardeye κατά τον ισχυρισμό της Lilly.![]()
![]()
![]()
αγονη γραμμη εισαι με τον σκοπελιτη αμοργο κουφονησιατι ειμαι αγρός;![]()
το έχω κάνει με 6 μποφώρ. (το ταξιδάκι με το Σκοπελίτη για κουφονήσια για να μην παρανοήσετε)αγονη γραμμη εισαι με τον σκοπελιτη αμοργο κουφονησια![]()
![]()
το έχω κάνει με 6 μποφώρ. (το ταξιδάκι με το Σκοπελίτη για κουφονήσια για να μην παρανοήσετε)
Ααα με αυτά τα νομικά με μπερδεύετε όλη την ώρα και πέρασα τον Χομπς για τον Χιγκς.μου ηρθε τωρα γιατι προσφατα διαβαζα κατι σχετικο.. συνηθως νικολάκη αυτό ειναι νομικός ορος που ειπε ο χαιμ. Πολυ πολιτικαλ κορεκτ ο χαιμ. Σεβαστό αλλά ετσι μιλαει στην ζωη του τοσο αποστειρωμενα;![]()
Εσένα θυμησε μου να σε ξανα απολύσωαγονη γραμμη εισαι με τον σκοπελιτη αμοργο κουφονησια![]()
![]()
που να κεντράρεις με 6 μποφώρ στον ΣκοπελίτηΕγω προς στιγμην νομιζα οτι πηδουσες στον σκοπελιτη μια ενω οξω ειχε 6 μποφωρ![]()
το έχω κάνει με 6 μποφώρ. (το ταξιδάκι με το Σκοπελίτη για κουφονήσια για να μην παρανοήσετε)
Θα ψάχνεις χρόνια να με βρειςΕσένα θυμησε μου να σε ξανα απολύσω![]()
που να κεντράρεις με 6 μποφώρ στον Σκοπελίτη![]()
![]()
θα τρυπούσαμε όλες τις σωστικές λέμβους
Θα ψάχνεις χρόνια να με βρεις
στις σκοτεινές σου αναμνήσεις,
σε δρόμους της επιστροφής
που μόνη διάλεξες να κλείσεις.![]()
μικρή είσαι ακόμα, θα μάθεις από μας τους γερόλυκους του Π.Ν.δεν ξέρω εγω απο αυτα
Πολλα εχουν δει τα ματια μου μα αυτο μου φέρνει τρομο..μικρή είσαι ακόμα, θα μάθεις από μας τους γερόλυκους του Π.Ν.
στο τελος θα μου απαγγειλεις και σοφια βεμπω![]()
![]()
Πολλα εχουν δει τα ματια μου μα αυτο μου φέρνει τρομο..