erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ο μπιζ ακομα να συνελθει ; του ειπες οτι σου προτεινα τριο με τον Αγιοθα υπάρχει όμως πάντα κάποιος που θα θέλει να τη γαμήσει.![]()
ο μπιζ ακομα να συνελθει ; του ειπες οτι σου προτεινα τριο με τον Αγιοθα υπάρχει όμως πάντα κάποιος που θα θέλει να τη γαμήσει.![]()
Α οταν με πιλάτευε με τις παπαριες ψηφοφορίες ηταν καλα ε; τωρα ενοχλήθηκε![]()
![]()
Νομιζω οτι ο νηματοθετης με την επιστροφη του θα βαλει νεα ψηφοφορια. Μη επιβεβαιωμενες (ακομη) πληροφοριες λενε οτι το θεμα της ψηφοφοριας θα αντληθει απο ερωτηματα του στυλ ....., Αν και κατα ποσο ειναι αβυσσος η ψηχη της γυναικας! ,αν ειναι αχαριστη,! αν ειναι ολες πουτανες! και διαφορα αλλα σοβαρα ερωτηματα που ταλανιζουν την ανδρικη ψυχη. Επισης θα γινει ειδικη μνεια στο αν και κατα ποσο η εριναλ ανηκει σε αυτη την κατηγορια !!!............. Astatos123 για το Ποιος ειναι ο κ. Saint?.....
Ρε αστατε την μια μερα ειμαι αγαμητη την αλλη πουτανα. Την μια μερα δινω πιπα κωλαρακι την αλλη ειμαι φακλάνα, την μια μερα ειμαι με τον νικ την αλλη με τον αστατο, την μια μερα με θελει ο μπιζ την αλλη ο σκορπιος, την μια μερα μου ταζουν παντοφλες την αλλη παπουτσα. Τι θα κανατε εσεις στην θεση μου![]()
σιγά μην εκδόσω και απόφαση για διενέργεια πραγματογνωμοσύνης ..![]()
Όλους του ανέφερες εκτός από τον Μπραμπ και τον Άγιο. Κάτσε σε αυτούς τους δύο και θα εκπληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος του θρεντ. Θα έχει γαμήσει και ο Μπραμπ θα μας πεις και όλη την αλήθεια για το The Saint και θα πάμε στις δουλειές μας, κύριοι.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ γιατί μας βλέπω να τρώμε γαλοπούλα με το μπου ανοιχτό στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
Καλησπέρα στην παρέα
![]()
Εσυ φταις που εχεις δωσει θαρητα σε ολους, ενω ολοι ξερουν οτι μονο τον Τριβη γουσταρεις κατα βαθος και ας μην το παραδεχεσαι ανοιχτα!
Επισης εμεις ποτε δεν ειμασταν φιλοι....διοτι εγω δεν ανηκω σε αυτους που σου ταζουν Λουι Βιτον και τα σχετικα! ..Ο Μπλιζ δεν σε ηθελε ποτε!..ειναι δωσμενος στην Πωλινα του ειδικα τωρα που εκανε πλαστικη στα δαχτυλα, και τελος δεν διαπιστωσα να σας εχει πει κανεις φακλανα ! .....
πω τι ΚΩΛΑΡΑ!Καλησπέρα στην παρέα
![]()
Το νήμα σας αναθέτει τον ρόλο του ειδικού επιστημονικού συμβούλου του τμήματος δημοσκοπήσεων.
Σας ευχαριστούμε, κύριε!
δεν ανεφερα τους: γιορκι τον αλεξ την ροζυ τον ολντ μποι τον μεμο τον σταρντνταστ τον αλπλουλα, τον χάουζ, τον χαιμ, τον δευκα τον ερειζερ τον μποκα..κτλ να γαμησω κι αυτους;
θα τα βαριόσουν αστατε.. ποτε κανείς δεν εκτιμα αυτό που έχει όσο ωραίο και να είναι. Η άλλως.. ακόμα και την πιο ωραία γυναίκα υπάρχει κάποιος που βαρέθηκε να την γαμάει.![]()