Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 940K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Νομιζω οτι ο νηματοθετης με την επιστροφη του θα βαλει νεα ψηφοφορια. Μη επιβεβαιωμενες (ακομη) πληροφοριες λενε οτι το θεμα της ψηφοφοριας θα αντληθει απο ερωτηματα του στυλ ....., Αν και κατα ποσο ειναι αβυσσος η ψηχη της γυναικας! ,αν ειναι αχαριστη,!  αν ειναι ολες πουτανες!  και διαφορα αλλα σοβαρα ερωτηματα που ταλανιζουν την ανδρικη ψυχη.  Επισης θα γινει ειδικη μνεια στο αν και κατα ποσο η εριναλ ανηκει σε αυτη την κατηγορια !!!............. Astatos123 για το Ποιος ειναι ο κ. Saint?.....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Νομιζω οτι ο νηματοθετης με την επιστροφη του θα βαλει νεα ψηφοφορια. Μη επιβεβαιωμενες (ακομη) πληροφοριες λενε οτι το θεμα της ψηφοφοριας θα αντληθει απο ερωτηματα του στυλ ....., Αν και κατα ποσο ειναι αβυσσος η ψηχη της γυναικας! ,αν ειναι αχαριστη,!  αν ειναι ολες πουτανες!  και διαφορα αλλα σοβαρα ερωτηματα που ταλανιζουν την ανδρικη ψυχη.  Επισης θα γινει ειδικη μνεια στο αν και κατα ποσο η εριναλ ανηκει σε αυτη την κατηγορια !!!............. Astatos123 για το Ποιος ειναι ο κ. Saint?.....
αφού με έβγαλε στον πλειστηριασμό χωρίς δικαίωμα ανακοπής.. αποφάσισε να θυμώσει επειδή κάποιος με κατοχύρωσε. Αντρες.. πεταμένα λεφτα :grin:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
αφού με έβγαλε στον πλειστηριασμό χωρίς δικαίωμα ανακοπής.. αποφάσισε να θυμώσει επειδή κάποιος με κατοχύρωσε. Αντρες.. πεταμένα λεφτα :grin:

Τι να πεις και συ καημενη Εριναλ  :-

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τι να πεις και συ καημενη Εριναλ  :-

Ρε αστατε την μια μερα ειμαι αγαμητη την αλλη πουτανα. Την μια μερα δινω πιπα κωλαρακι την αλλη ειμαι φακλάνα, την μια μερα ειμαι με τον νικ την αλλη με τον αστατο, την μια μερα με θελει ο μπιζ την αλλη ο σκορπιος, την μια μερα μου ταζουν παντοφλες την αλλη παπουτσα. Τι θα κανατε εσεις στην θεση μου  :think:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.137
Πόντοι
2.606
Ρε αστατε την μια μερα ειμαι αγαμητη την αλλη πουτανα. Την μια μερα δινω πιπα κωλαρακι την αλλη ειμαι φακλάνα, την μια μερα ειμαι με τον νικ την αλλη με τον αστατο, την μια μερα με θελει ο μπιζ την αλλη ο σκορπιος, την μια μερα μου ταζουν παντοφλες την αλλη παπουτσα. Τι θα κανατε εσεις στην θεση μου  :think:
αυτοψια...  :birdman:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Όλους του ανέφερες εκτός από τον Μπραμπ και τον Άγιο. Κάτσε σε αυτούς τους δύο και θα εκπληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος του θρεντ. Θα έχει γαμήσει και ο Μπραμπ θα μας πεις και όλη την αλήθεια για το The Saint και θα πάμε στις δουλειές μας, κύριοι.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ γιατί μας βλέπω να τρώμε γαλοπούλα με το μπου ανοιχτό στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426

Εσυ φταις που εχεις δωσει θαρητα σε ολους, ενω ολοι ξερουν οτι μονο τον Τριβη γουσταρεις κατα βαθος και ας μην το παραδεχεσαι ανοιχτα!
Επισης εμεις ποτε δεν ειμασταν φιλοι....διοτι εγω δεν ανηκω σε αυτους που σου ταζουν Λουι Βιτον και τα σχετικα! ..Ο Μπλιζ δεν σε ηθελε ποτε!..ειναι δωσμενος στην Πωλινα του ειδικα τωρα που εκανε πλαστικη στα δαχτυλα, και τελος δεν διαπιστωσα να σας εχει πει κανεις φακλανα ! .....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
δεν ανεφερα τους:  γιορκι τον αλεξ την ροζυ τον ολντ μποι τον μεμο τον σταρντνταστ τον αλπλουλα, τον χάουζ, τον χαιμ, τον δευκα τον ερειζερ τον μποκα..κτλ να γαμησω κι αυτους;

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
δεν ανεφερα τους:  γιορκι τον αλεξ την ροζυ τον ολντ μποι τον μεμο τον σταρντνταστ τον αλπλουλα, τον χάουζ, τον χαιμ, τον δευκα τον ερειζερ τον μποκα..κτλ να γαμησω κι αυτους;

:2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εσυ φταις που εχεις δωσει θαρητα σε ολους, ενω ολοι ξερουν οτι μονο τον Τριβη γουσταρεις κατα βαθος και ας μην το παραδεχεσαι ανοιχτα!
Επισης εμεις ποτε δεν ειμασταν φιλοι....διοτι εγω δεν ανηκω σε αυτους που σου ταζουν Λουι Βιτον και τα σχετικα! ..Ο Μπλιζ δεν σε ηθελε ποτε!..ειναι δωσμενος στην Πωλινα του ειδικα τωρα που εκανε πλαστικη στα δαχτυλα, και τελος δεν διαπιστωσα να σας εχει πει κανεις φακλανα ! .....

μια εποχη ειχα γλυτωσει. ειχα ταχθεί στον μικρο μου σεβαλιε που με εφτυνε και ειχα βρει την υγεια μου  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
φοβασαι το πορισμα ?
επικινδυνο για την στυτικοτητα του πουλιουστατικοτητα του κτιριου?
 Απλά έχεις εισάγει την αγωγή σε αναρμόδιο Δικαστήριο καθύλην μην σου πω και κατά τόπο  :-*

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
:2funny: :2funny: :2funny: σε καλό δρόμο είσαι, απλά άσε τελευταίο το Yorkie, όταν θα είσαι φτασμένη πορνοστάρ.  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom