Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 921K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.979
Πόντοι
25.467
Τέλος πάντων. Το θέμα μάλλον καίει αφού η απάντησή σας είναι μονολεκτική.
Άλλωστε σεις είσθε υπό έρευνα στο θρεντ αυτό!

Σε αυτό το νήμα δεν υπάρχουν στεγανά. Όλα μπορούν να τεθούν υπό έρευνα με μόνα προαπαιτούμενα τον σεβασμό, την αρετή και την πγιοτητα.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Σε αυτό το νήμα δεν υπάρχουν στεγανά. Όλα μπορούν να τεθούν υπό έρευνα με μόνα προαπαιτούμενα τον σεβασμό, την αρετή και την πγιοτητα.
Δεν σας προλαβαίνω κύριοι και κυρίες. Λίγες ώρες δουλειάς και χάνω τη ροή.

Ελπίζω να μην έχασα σπουδαίες αποκαλύψεις. Ο νηματοθέτης ας βάζει περιλήψεις σημαντικών δηλώσεων.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.979
Πόντοι
25.467
Τέλος πάντων. Το θέμα μάλλον καίει αφού η απάντησή σας είναι μονολεκτική.
Άλλωστε σεις είσθε υπό έρευνα στο θρεντ αυτό!

Για την πληροφόρηση, έχω διασώσει ένα μικρό ιστορικό που συνέταξε ο ίδιος (και που οπως θα αντιλαμβάνεστε δεν γλύτωσε από τις "μαινάδες" που διοικούν τον παρόντα) το οποίο και παραθέτω:

"Λοιπον καλη η πλακιτσα αλλα επειδή πολλα εχουν γραφτει κατά καιρους για μενα θα σας πω μια ιστορια...
Ειμαι μελος στο σαιτ περιπου 7 χρονια, με διαφορα νικς το πιο γνωστο είναι το cthulhu666 με το οποιο εφτασα κοντα στα 10000 ποστ. Παρα το ιδιαιτερο της ιδεολογιας και της γραφης μου μεσα στα χρονια αυτά δεν ειχα γινει ουτε worned... Η σχεση μου με τα μελη αψογη, αν εξαιρέσεις τον στραπονιαρη κλωνο του αφεντικου με τους μισους απ οσους κονταροχτυπιέμαι εχω βγει για μπυρες και με τους αλλους μισους δεν τα χω καταφερει λογο απόστασης.
Φτανουμε λοιπον στο πρωτο μου μπαν... Είναι μια μερα χαλαρη σαν ολες τις άλλες που ξεκωλιαζω τα ορφανα του Σταλιν και εμφανίζεται ενας κλωνος των 120 ποστ που αποκαλει για δευτερη φορα τετραποδα που εκτελεστηκαν τους Φιλους Γιωργο Φουντουλη και Μανο Καπελωνη.... Και καπου εκει τρωω το πρωτο μιουτ γιατι του ειπα για την μανα του και σκατα στους ταφους των δικων του.
Ε λεω το σαιτ θα σοβαρευτηκε και δεν τα σηκωνει πια αυτά (παροτι εχουν περασει από το σαιτ μπινελικια και μπινελικια που δεν θελω να επεκταθώ...) και παω να ρωτησω τον αντμιν για ποσο καιρο είναι η ποινη μου...
Οσο απαντησε σε σας απαντησε και σε μενα... και αποφασίζω να κανω κλωνο για να γραψω μετα από δυο μερες...
Καπου εκει μου επισημενει ο κλωνος του αφεντικου (Γιωργος Ξυδης) ότι δεν θα επρεπε να το κανω αυτό γιατι αλλιως τι νοημα εχει η ποινη κλπ και αυτόματα διαγραφεται ο παλιος και ο νεος λογαριασμος. Μετα μπαινω με άλλα ονόματα και παλαιοτερους λογαριαμους που ολοι χανοντουσαν με το περασμα μου στο θρεντ της ΧΑ.
Αποφασιζω λοιπον να το φτασω στα ακρα μεχρι να βγει αυτος που με μπαναρει και να πει ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΜΟΥ γι αυτόν και γι αυτόν τον λογο...
Ο "κυριος" αυτος όμως θεωρει ότι αν με μπαναρει και μου σβησει τα μηνυματα εγω θα βαρεθω και θα σταματήσω να ενοχλω, αλλα δεν υπολογιζει ότι εγω την ωρα μου περναω... Εκει που θα χαζολογουσα μια ωρα στο σαιτ του τωρα θα χαζολογισω και 10 λεπτα για να κανω εναν κλωνο.
Διεγραψε λοιπον και τα λεμε αυριο με νέο ποστ και πριντ σκριν"

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Πού πήγατε όλοι βρε γαϊδούρια?

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Εισήλθα, τα φώτα κλειστά, το ψυγείο άδειο. Ανησύχησα ....

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Άγιε μου κάντε μου αποκαλύψεις με pm. Αυτός ο Αλπούλιος δεν μαρτυράει και θα με αποβάλλει ο κ. Χιονοθυελομάτης.

Προσοχή η αποκάλυψη εμπιστευτικών πληροφοριών αντίκειται σε πλέγμα διατάξεων.

Ασε τον τον θυελομάτη, θα καταθέσουμε έφεση και αναστολή.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Προσοχή η αποκάλυψη εμπιστευτικών πληροφοριών αντίκειται σε πλέγμα διατάξεων.

Ασε τον τον θυελομάτη, θα καταθέσουμε έφεση και αναστολή.
Ευτυχώς που έχω και εσάς αγαπητέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom