Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006

Δύο παντρεμένες γυναίκες, η Ροζυ και η Ερη, βγήκαν για έξοδο ένα Σαββατόβραδο χωρίς τους συζύγους τους. Καθώς γύριζαν στο σπίτι με τα πόδια, αισθάνθηκαν έντονη την ανάγκη για κατούρημα. Το μόνο μέρος που θα μπορούσαν να κρυφτούν για να ξαλαφρώσουν ήταν ένα νεκροταφείο.

Φοβισμένες αποφάσισαν να μπουν και να ξαλαφρώσουν. Η Ροζυ δεν είχε τίποτα για να καθαριστεί, έτσι έβγαλε το κυλοτάκι της, σκουπίστηκε και το πέταξε.

Η Ερη επίσης δεν είχε τίποτα, αλλά σκέφτηκε πως δεν θέλει να πετάει το εσώρουχό της και χρησιμοποίησε την κορδέλα από ένα στεφάνι λουλουδιών για να καθαριστεί.

Το επόμενο πρωί, οι δύο σύζυγοι, ο Αλεξ και ο Γλού, ανήσυχοι για το χθεσινοβραδινό ξενύχτι των γυναικών τους, μιλούσαν μεταξύ τους στο τηλέφωνο.

- Φίλε, φοβάμαι ότι έχουμε μπλέξει και πρέπει να ψαχνόμαστε. Αυτές κάτι άσχημο έκαναν χτες βράδυ.

- Ναι, η δικιά μου γύρισε χωρίς εσώρουχο.

- Τυχερός είσαι. Η δικιά μου γύρισε και είχε μια κάρτα κολλημένη στον κωλο της που έγραφε:
«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Το νημα ανακοινωνει το σημερινο προγραμμα του κ. The Saint!
7-10 Προσευχη και γονυκλισιες σε εκκλησια για τη μακροημερευση του.
10-12 Παρασταση σε 3 μνημοσυνα φιλων του και συμπαρασταση σε γραιες χηρες.
12-2 Επισκεψη στον Οικο Ευγηριας " Τα παππουδια ". Συναντηση με φιλους του. Αναμνησεις απο το παρελθον με την συνοδεια ασματων της Σοφιας Βεμπω.
2-5 Αναπαυσις
5-8 Στο καφενειο. Αναμνησεις απο τον πολεμο στην Αλβανια.
8-10 Τολμη και γοητεια.
10:30 Πλυσιμο μασελας. Ξυσιμο πλατης. Κατακλισις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.387
Πόντοι
25.467

Φιρί-φιρί το πάτε για να το δείτε.  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Η ψηφοφορια παρουσιαζει ενδιαφερον.
Το πρωι το σεξ ηταν στο 30,9%.
Η σαυρα ομως μειωνει αργα αλλα σταθερα
Λετε να εχουμε ανατροπη δεδομενων;;;

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Δύο παντρεμένες γυναίκες, η Ροζυ και η Ερη, βγήκαν για έξοδο ένα Σαββατόβραδο χωρίς τους συζύγους τους. Καθώς γύριζαν στο σπίτι με τα πόδια, αισθάνθηκαν έντονη την ανάγκη για κατούρημα. Το μόνο μέρος που θα μπορούσαν να κρυφτούν για να ξαλαφρώσουν ήταν ένα νεκροταφείο.

Φοβισμένες αποφάσισαν να μπουν και να ξαλαφρώσουν. Η Ροζυ δεν είχε τίποτα για να καθαριστεί, έτσι έβγαλε το κυλοτάκι της, σκουπίστηκε και το πέταξε.

Η Ερη επίσης δεν είχε τίποτα, αλλά σκέφτηκε πως δεν θέλει να πετάει το εσώρουχό της και χρησιμοποίησε την κορδέλα από ένα στεφάνι λουλουδιών για να καθαριστεί.

Το επόμενο πρωί, οι δύο σύζυγοι, ο Αλεξ και ο Γλού, ανήσυχοι για το χθεσινοβραδινό ξενύχτι των γυναικών τους, μιλούσαν μεταξύ τους στο τηλέφωνο.

- Φίλε, φοβάμαι ότι έχουμε μπλέξει και πρέπει να ψαχνόμαστε. Αυτές κάτι άσχημο έκαναν χτες βράδυ.

- Ναι, η δικιά μου γύρισε χωρίς εσώρουχο.

- Τυχερός είσαι. Η δικιά μου γύρισε και είχε μια κάρτα κολλημένη στον κωλο της που έγραφε:
«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν υπαρχεις!!!!

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Α δε συντονιζομαι, οταν εξαφανιζεστε ολοι, τοτε εμφανιζομαι εγω  :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ελευθερα, ουτως ή αλλως δεν υπαρχει ελευθερος χώρος, ειναι κατειλημμένο  :sunglasses:

Βεεβαια η αληθης εννοια της παροιμιας ειναι οτι ο χωριατης αναβαινει στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατειλημμενο ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom