priamos_xx
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα σας.., πολύ ησυχία βλέπω..
Όλα καλά η να βάλω τις φωνές
καλησπερα μωρο.....τωρα που ο αλεξ κοιμαται θα κανονισουμε ραντεβου σε ξενοδοχειακι;
τι λέει μπλιζ όλα καλά;κανένα νέο θρεντ τύπου θέλω να πηδάω το θείο νου τον παντελή βγήκε;χαχαχαχαΜμμ... κσλα.
λλα βαλτε και τις φωνες σας.
Μας ελειψαν.
μια φωτογραφια σας, γυμνη κατα προτιμηση, θα ηταν οτι πρεπει για να ταρακουνησει συθεμελα το παρον νημα (και οχι μονο)
![]()
δινει και κωλαρακι...εχει υποστηριξει στο παρελθονρώτα τη για dp![]()
:o :S![]()
μην λες ρε τέτοια μέσ' το μεσημέρι...
τι λέει μπλιζ όλα καλά;κανένα νέο θρεντ τύπου θέλω να πηδάω το θείο νου τον παντελή βγήκε;χαχαχαχα
αναμενατε στο ακουστικο σας...κυριακη σημερα, ολο και κατι θα βγει..τι λέει μπλιζ όλα καλά;κανένα νέο θρεντ τύπου θέλω να πηδάω το θείο νου τον παντελή βγήκε;χαχαχαχα
Καλησπέρα κι ευχαριστώ ξανά για τα καλά σας λόγια.Δεν ασχολουμαστε με αλλα ποταπα νηματα. Μονο με το νημα του κ. HoF. Rock in Greece.
το "ασπρομαυρο" παντως, οποτε το παρακολουθω συνηθως μου προκαλει τετοια "ταραχη", ωστε καταληγω εις τα κεντρα της Αθηνας για ικανοποιησω τα ζωωδη ενστικτα που μου ξυπναει (το εν λογω νημα)Καλησπέρα κι ευχαριστώ ξανά για τα καλά σας λόγια.
Έχω ξαναφτιάξει ανάλογα νήματα ( μουσικά και κινηματογραφικά ) αλλά μάλλον δεν τα βρήκατε του γούστου σας![]()
Εκκλησία? Ο Άγιος?Χαουζ ο Άγιος Είναι ακόμα στο εκκλησίασμα;χαχα
κι αν δεν βγει θα ρίξω κάνα γαμοσταυριδι στον γερό ξουρα τραβο αηδία κ θα περάσει η Κυριακήαναμενατε στο ακουστικο σας...κυριακη σημερα, ολο και κατι θα βγει..
ΝΑΙκι αν δεν βγει θα ρίξω κάνα γαμοσταυριδι στον γερό ξουρα τραβο αηδία κ θα περάσει η Κυριακή