Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.085
Πόντοι
2.606
Ένας Γκουτιέρες ( Θυμάσαι που εγραψα βαρέθηκα )
Οι μικρές ώρες του Μουρακάμι, αυτό θέλω ακόμα 40 σελίδες απ τις 229 και το αντέχω μόνο με μανταλάκια στα μάτια.
Σκοτεινές Επιγραφές του Α.Πανσέληνου, σελίδα 92 από 543
Η τριλογία της Ν.Υ του Πόλ Όστερ (το πιο ενδιαφέρον παρ ότι δεν συμβαίνει σχεδόν τίποτα)σελίδα 218 από 427
κι άρχισα και την Καρδερίνα ο μαλάκας, σελίδα 85 από 989.
Δλδ όχι και τίποτα βαριά αναγνώσματα.

Να ζήσετε να με θυμόσατε. :grin: Μουρακάμι είχα διαβάσει το ενα σύννεφο άσπρα πουλιά  :jerking:
Γκουτιέρες τον πρίγκιπα της Αβάνας κάπως έτσι λεγόταν οχι ήταν κακός αλλα εγω εχω έρωτα με τον μπουκοφσκι σε αυτο το στυλ

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Καλως.
Υπαγετε εις την γωνιαν ινα δειτε τις αφικνειται, κυριε.
Τέθηκε ζήτημα ανωτέρω. Παρακαλω δια την αποψιν σας. Εγράφησαν πραγματα από την Ερη που τα θεωρω εξωφρενικα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τι λες πουλακι μου?
Στην επαρχια που είμαι εγω, μπορω να σου πω υποθεσεις που εχουν εξι και επτα αναβολες, πολλες λογω ωραριου. Εγω είμαι εκτος πραγματικότητας?
Δεν πληρωνει ο πελατης αναβολες???????
Τι λες αγαπη μου? Εχεις περασει ποτέ εξω από δικαστηριο?
300 ευρω κοστιζει η αναβολή στους περισσοτερους.
Εκει που συμφωνω, είναι ότι δεν είναι καλο πραγμα η καταργηση της προφορικοτητας της διαδικασίας. Αλλά δυστυχως για να κανουν καποιοι σόου, καθυστερουν τοσες υποθεσεις. Στην Αθηνα εχει έκθεμα πιστωτικων τιτλων με αριθμο 100, γινονται οι 20 και οι λοιπες πανε ωραριο σε ένα χρονο. Και βλέπεις συναδελφους να ανοητολογουν επι ωρες για θεματα που προκυπτουν εξ εγγραρφων. Τι μου λες λοιπον?

Α, και συζητηση ΔΕΝ θα γινεται. Καταθεση αγωγης μονο, κλεισιμο φακελου και εκδοση αποφασης. Εισαι βεβαιη ότι εχεις διαβασει τον νέο ΚΠολΔ?

Αλεξ, είσαι τρομερά ηλίθιος ή δεν έχεις καμία επαφή με δικηγόρους. Δικηγόροι δεν υπάρχουν μονο στο χωριο σου. Και εχουν τεραστιο πρόβλημα μα εισπράξουν τις αμοιβές τους οχι να ζητήσουν και αναβολές. Δεν μιλάμε για ενα 10% που εχει μεγάλα γραφεία. Ο νέος δικηγόρος 3-4 ετών παιρνει 300-400 κατοστάρικα Θεσσαλονίκη και αν. Δεν καταφέρνει να πληρώσει τα ταμεία του να συντηρήσει γραφείο και θα ζητήσει αναβολές;
Επίσης που ακριβώς λεει οτι δεν θα πληρώνει ο πολίτης παράσταση , οπότε και θα χάνει το κράτος λεφτά απο φπα, κτλ; ωρες ωρες τρολάρεις αγρια..

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Τέθηκε ζήτημα ανωτέρω. Παρακαλω δια την αποψιν σας. Εγράφησαν πραγματα από την Ερη που τα θεωρω εξωφρενικα.

Καιτοι ειμαι πιεσμενος χρονικα τωρα ...
Συμφωνω με κα. Εριναλ.
Στη Θεσσαλονικη ουδεις καταβαλει 300 για αναβολη σε αστικη η χαμηλοβαθμη ποινικη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Συμφωνω με κα. Εριναλ.
Στη Θεσσαλονικη ουδεις καταβαλει 300 για αναβολη σε αδτικη η χαμηλοβαθμη ποινικη.
Α ενταξει. Αποφασισαμε για συντεχνιακούς λογους να λεμε ότι ο ηλιος βγαινει από την δυση. Κανενα πρόβλημα. Κι εγω μαζι σας. Τις ντοματες ποιος θα τις φαει να δω.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Συμφωνω με κα. Εριναλ.
Στη Θεσσαλονικη ουδεις καταβαλει 300 για αναβολη σε αστικη η χαμηλοβαθμη ποινικη.
ασε ρε αδεια ειναι τα ακροατηρια δεν εχει ο κοσμος λεφτα να πληρωσει πλακα με κανετε;και τωρα πλεον θα γινει ακομα πιο δυσκολο να προσφυγει καποιος στην δικαιοσυνη.. οπου φτωχος και η μοιρα του. Ψοφος στα καθικια που ψηφιζουν τετοια εκτρωματα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Α ενταξει. Αποφασισαμε για συντεχνιακούς λογους να λεμε ότι ο ηλιος βγαινει από την δυση. Κανενα πρόβλημα. Κι εγω μαζι σας. Τις ντοματες ποιος θα τις φαει να δω.

Τωρα μας προσβαλλετε και επιπλεον σκεπτεσθε αυθαιρετα κα ισοπδωτικα.
Ας το αφησουμε.
Ερχονται νεες απεργιες οπου κ παλι ουδεν θ αποκομισουμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ασε ρε αδεια ειναι τα ακροατηρια δεν εχει ο κοσμος λεφτα να πληρωσει πλακα με κανετε;και τωρα πλεον θα γινει ακομα πιο δυσκολο να προσφυγει καποιος στην δικαιοσυνη.. οπου φτωχος και η μοιρα του. Ψοφος στα καθικια που ψηφιζουν τετοια εκτρωματα
Γιατι θα είναι πιο δυσκολο? Επειδή δεν θα γινεται συνεδριαση για να εξετάζονται μαρτυρες? Μα είναι δυνατον να λεγονται σοβαρα αυτά τα πραγματα?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
και ας καλωσορισω τον νικολακη γιατι με παρασυρει σε κουταμαρες ο αλεξ και μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι που εριξα μια ματια στο σχεδιο, με εχουν παρει και ενα σορο κοσμος τηλ και βριζει οποτε θα ακουσει μπινελικι ο αλεξ στανταρ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ας το αφησουμε.
ασε αυτη η μπουρδα με τις απεργιες..  :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ας το αφησουμε.
"Αποχές" εννοείτε. Δεν εχουμε εργοδότη για να "απεργούμε".
Οκ, να το αφήσω, αλλά μας διαβαζει και κοσμος.
Ας ομολογήσουμε ότι μας στερουν το σόου του ακροατηριου που δικαιολογει μεγαλες αμοιβες και ας αφήσουμε τις μεγαλοστομίες. Είναι πιο εντιμο.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Συμφωνω μαχι σας, κυρια μου.
ΨΟΦΟΣ!!!Και το εννοω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
και ας καλωσορισω τον νικολακη γιατι με παρασυρει σε κουταμαρες ο αλεξ και μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι που εριξα μια ματια στο σχεδιο, με εχουν παρει και ενα σορο κοσμος τηλ και βριζει οποτε θα ακουσει μπινελικι ο αλεξ στανταρ
Δεν εχω πρόβλημα, ας ξεκινήσουμε. Βλακείες λες.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Γειά σου Έρη. Φεύγω πάλι μη σας διακόπτω.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Συμφωνω μαχι σας, κυρια μου.
ΨΟΦΟΣ!!!Και το εννοω.
ε μα. ο μοναδικος μαλακας πιθανον σε ολοκληρη την επικρατεια οπου εχω ακουσει να συγχαιρει κάθε αλλαγη σαν καλος γλείφτης τσιρακι ρουφιανακι κτλ  πρεπει να ειναι ο αλεξ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ε μα. ο μοναδικος μαλακας πιθανον σε ολοκληρη την επικρατεια οπου εχω ακουσει να συγχαιρει κάθε αλλαγη σαν καλος γλείφτης τσιρακι ρουφιανακι κτλ  πρεπει να ειναι ο αλεξ
Ενώ εσυ που νομιζεις ότι θα γινεται συζητηση, αρα δεν εχεις διαβασει τιποτα, εισαι πολύ πιο αξιοπιστη.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
"Αποχές" εννοείτε. Δεν εχουμε εργοδότη για να "απεργούμε".
Οκ, να το αφήσω, αλλά μας διαβαζει και κοσμος.
Ας ομολογήσουμε ότι μας στερουν το σόου του ακροατηριου που δικαιολογει μεγαλες αμοιβες και ας αφήσουμε τις μεγαλοστομίες. Είναι πιο εντιμο.

Μη παιζετε με τις λεξεις οταν μιλατε μ εμενα.
Αυτο θα επρεπε να το ειχατε κατανοησει εδω και καιρο.
Κρατηστε τα λογοπαιγνια σας γι αυτους που σας δινουν 300 για μια αναβολη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom