Είσαι εκτός νομικής πραγματικότητας. Γιατι δεν θα καταβάλει γραμματειο αφου θα γίνεται συζήτηση και μην συζητησουμε οτι αλλαξαν ολες οι προθεσμιες... εκτος βεβαια να βολεύεσαι με την διαμεσολάβηση. Και οσον αφορα τις αναβολές μην μου πεις οτι στις αστικές δικες παιζουν πανω απο μια αναβολές και μην μου πεις οτι πληρωνει ο πελατης αναβολες γιατι θα γελασει και το παρδαλο..Για τους δικαστες η διαδικασια ειναι πιο απλη για τον δικηγορο και τον πολιτη δυσχερης και αυτο δεν ειναι δικαιικό συστημα. καριολια ξεφτιλίζουν κάθε μορφη δικαίου.
Τι λες πουλακι μου?
Στην επαρχια που είμαι εγω, μπορω να σου πω υποθεσεις που εχουν εξι και επτα αναβολες, πολλες λογω ωραριου. Εγω είμαι εκτος πραγματικότητας?
Δεν πληρωνει ο πελατης αναβολες???????
Τι λες αγαπη μου? Εχεις περασει ποτέ εξω από δικαστηριο?
300 ευρω κοστιζει η αναβολή στους περισσοτερους.
Εκει που συμφωνω, είναι ότι δεν είναι καλο πραγμα η καταργηση της προφορικοτητας της διαδικασίας. Αλλά δυστυχως για να κανουν καποιοι σόου, καθυστερουν τοσες υποθεσεις. Στην Αθηνα εχει έκθεμα πιστωτικων τιτλων με αριθμο 100, γινονται οι 20 και οι λοιπες πανε ωραριο σε ένα χρονο. Και βλέπεις συναδελφους να ανοητολογουν επι ωρες για θεματα που προκυπτουν εξ εγγραρφων. Τι μου λες λοιπον?
Α, και συζητηση ΔΕΝ θα γινεται. Καταθεση αγωγης μονο, κλεισιμο φακελου και εκδοση αποφασης. Εισαι βεβαιη ότι εχεις διαβασει τον νέο ΚΠολΔ?