Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Πως, γαμω την πουτανα μου, απενεργοποιω την ειδοποιηση οτι εχει δημοσιευθει αλλο γαμημενο μηνυμα οταν παω να στειλω το δικο μου το γαμημενο;;;;;;
1) Θα σας απαντουσα αλλά βλεπω ότι ηδη λαβατε απαντηση.

2) Πώς βλέπετε την καταργηση των πολιτικων συνεδριασεων?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Θα ανοίξω νέο νήμα, ποια βιβλία αρχίσατε και δεν ολοκληρώσατε ποτέ?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
1) Θα σας απαντουσα αλλά βλεπω ότι ηδη λαβατε απαντηση.

2) Πώς βλέπετε την καταργηση των πολιτικων συνεδριασεων?
αισχρη την βλέπουμε και ειδικά για τον πολίτη που θα επιβαρύνεται με ενορκες και επιπλέον έξοδα, πως θες να την βλέπουμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
αισχρη την βλέπουμε και ειδικά για τον πολίτη που θα επιβαρύνεται με ενορκες και επιπλέον έξοδα, πως θες να την βλέπουμε.
Και δηλαδή το οικονομικο ισοζυγιο για τον πελατη είναι αρνητικο?
Το ότι δεν θα καταβαλει γραμματιο παράστασης και αμοιβες για δεκα αναβολες, δεν μετραει?
Στην ενορκη βεβαιωση κολλησες?
Θα κοροιδευομαστε και μεταξυ μας τωρα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Υπαγω εις το λουτρο μου.
Στη συνεχεια θα περιποιηθω την υποτροπη της θλασεως μου.
Η βραδυα θα περατωθει με νεοελληνικο δειπνο.
Φευ ...
Καληνυχτα και καλα να περασετε και στη συνεχεια ... ονειρα γλυκα!
Αυτό είναι συγκεκαλυμμενη φραση για το "μασαζ"?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Υπαγω εις το λουτρο μου.
Στη συνεχεια θα περιποιηθω την υποτροπη της θλασεως μου.
Η βραδυα θα περατωθει με νεοελληνικο δειπνο.
Φευ ...
Καληνυχτα και καλα να περασετε και στη συνεχεια ... ονειρα γλυκα!

Δεν υπάγεις καλλίτερα να κάνεις παρεάκι με τον Έρμο;

Μιά χαρά θα τα βρείτε (λεώ εγώ).

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Και δηλαδή το οικονομικο ισοζυγιο για τον πελατη είναι αρνητικο?
Το ότι δεν θα καταβαλει γραμματιο παράστασης και αμοιβες για δεκα αναβολες, δεν μετραει?
Στην ενορκη βεβαιωση κολλησες?
Θα κοροιδευομαστε και μεταξυ μας τωρα?
Είσαι εκτός νομικής πραγματικότητας. Γιατι δεν θα καταβάλει γραμματειο αφου θα γίνεται συζήτηση και μην συζητησουμε οτι αλλαξαν ολες οι προθεσμιες... εκτος βεβαια να βολεύεσαι με την διαμεσολάβηση. Και οσον αφορα τις αναβολές μην μου πεις οτι στις αστικές δικες παιζουν πανω απο μια αναβολές και μην μου πεις οτι πληρωνει ο πελατης αναβολες γιατι θα γελασει και το παρδαλο..Για τους δικαστες η διαδικασια ειναι πιο απλη για τον δικηγορο και τον πολιτη δυσχερης και αυτο δεν ειναι δικαιικό συστημα. καριολια ξεφτιλίζουν κάθε μορφη δικαίου.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.085
Πόντοι
2.606
Θα ανοίξω νέο νήμα, ποια βιβλία αρχίσατε και δεν ολοκληρώσατε ποτέ?
δεν παρατάω ποτέ βιβλιο στη μέση όσο κακό κι αν ειναι απλα τα τιμωρώ καιγοντας τα το χειμώνα στο τζάκι  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
δεν παρατάω ποτέ βιβλιο στη μέση όσο κακό κι αν ειναι απλα τα τιμωρώ καιγοντας τα το χειμώνα στο τζάκι  :grin:
Δεν έχω τζάκι εδώ γμτ. Αν και θα τα τελειώσω ή θα τα δωρίσω που θα πάει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Είσαι εκτός νομικής πραγματικότητας. Γιατι δεν θα καταβάλει γραμματειο αφου θα γίνεται συζήτηση και μην συζητησουμε οτι αλλαξαν ολες οι προθεσμιες... εκτος βεβαια να βολεύεσαι με την διαμεσολάβηση. Και οσον αφορα τις αναβολές μην μου πεις οτι στις αστικές δικες παιζουν πανω απο μια αναβολές και μην μου πεις οτι πληρωνει ο πελατης αναβολες γιατι θα γελασει και το παρδαλο..Για τους δικαστες η διαδικασια ειναι πιο απλη για τον δικηγορο και τον πολιτη δυσχερης και αυτο δεν ειναι δικαιικό συστημα. καριολια ξεφτιλίζουν κάθε μορφη δικαίου.
Τι λες πουλακι μου?
Στην επαρχια που είμαι εγω, μπορω να σου πω υποθεσεις που εχουν εξι και επτα αναβολες, πολλες λογω ωραριου. Εγω είμαι εκτος πραγματικότητας?
Δεν πληρωνει ο πελατης αναβολες???????
Τι λες αγαπη μου? Εχεις περασει ποτέ εξω από δικαστηριο?
300 ευρω κοστιζει η αναβολή στους περισσοτερους.
Εκει που συμφωνω, είναι ότι δεν είναι καλο πραγμα η καταργηση της προφορικοτητας της διαδικασίας. Αλλά δυστυχως για να κανουν καποιοι σόου, καθυστερουν τοσες υποθεσεις. Στην Αθηνα εχει έκθεμα πιστωτικων τιτλων με αριθμο 100, γινονται οι 20 και οι λοιπες πανε ωραριο σε ένα χρονο. Και βλέπεις συναδελφους να ανοητολογουν επι ωρες για θεματα που προκυπτουν εξ εγγραρφων. Τι μου λες λοιπον?

Α, και συζητηση ΔΕΝ θα γινεται. Καταθεση αγωγης μονο, κλεισιμο φακελου και εκδοση αποφασης. Εισαι βεβαιη ότι εχεις διαβασει τον νέο ΚΠολΔ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ρε Ερη να με συγχωρεις κιολας, αλλά θα μας διαβαζουν οσοι εχουν πληρωσει τρακοσάρια για να παρουν απλως αναβολή, και θα γελανε.
Ακου λεει "μην πεις ότι κοστιζει η αναβολή γιατι θα γελασει και το παρδαλο".
Ειλικρινα δεν περιμενα από σενα να γραψεις κατι τετοιο.
Εκπλήσσομαι.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
για πες πια ειναι
Ένας Γκουτιέρες ( Θυμάσαι που εγραψα βαρέθηκα )
Οι μικρές ώρες του Μουρακάμι, αυτό θέλω ακόμα 40 σελίδες απ τις 229 και το αντέχω μόνο με μανταλάκια στα μάτια.
Σκοτεινές Επιγραφές του Α.Πανσέληνου, σελίδα 92 από 543
Η τριλογία της Ν.Υ του Πόλ Όστερ (το πιο ενδιαφέρον παρ ότι δεν συμβαίνει σχεδόν τίποτα)σελίδα 218 από 427
κι άρχισα και την Καρδερίνα ο μαλάκας, σελίδα 85 από 989.
Δλδ όχι και τίποτα βαριά αναγνώσματα.

Να ζήσετε να με θυμόσατε. :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.085
Πόντοι
2.606
μωρη εμένα μου είπες οτι εισαι μονδελο  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom