Επισκέπτης
Μπα αποχωρω... χαθηκε η ποιοτητα
και τι κάνουμε εμείς τόσες μέρες εδώ μέσα, δε θα γαμήσουμε?παιδια εω δεν γινεται να ειμαι κλωνος. Μπηκα με το νικ erinal-W και συνεχισα με το erinal απο την αρχή. Ποιανού κλώνος να ειμαι τοσα χρονια δηλαδη![]()
επίσης κάνω υπέυθυνη δήλωση ότι δεν ειμαι κολ γκιρλ και το εχω δηλωσει και στα πμ σε όσους με ρωτάνε ποσο παει κωλαρακι πιπα μουνακι.
Ευχαριστώ![]()
μην κανετε μαλακιες. Εγω δεν μπαινω και δεν μιλαω ποτε σε θρεντ που αφορουν κολ γκιρλ και τετοια και δεν ανακατευομαι μονο σε ασχετ αθρεντ μπαινω. Συχνα δεν ξερω και τι λενε εκει. Μην χασουμε τον ελεγχο γκαιζ..ok. θα έχει ενδιαφέρον.
Προηγειται ο κ. brabus...και τι κάνουμε εμείς τόσες μέρες εδώ μέσα, δε θα γαμήσουμε?![]()
κ. Νικ ειστε για μια κριτικη για Ερη σε mmf?
ξεκίνα εσύ και την τελειώνω εγώκ. Νικ ειστε για μια κριτικη για Ερη σε mmf?
Τελικα ερη εισαι πουτανακι η οχι![]()
Με ακους καλε; Μην κάνετε πλακα, μερικοι τα πιστευουν και μετα θα αναγκαστω να φυγω παιδια κανονιστεξεκίνα εσύ και την τελειώνω εγώ
αυτο ειναι κριτικη σε φαλαινες;![]()
![]()
![]()
Πάντα πίστευα ότι οι γυναίκες είναι εκδικητικές.
Αλλά μου το φύλαγες 150 σελίδες μωρή?![]()
![]()
![]()
τωρα θα βγουνε ολα τα απλυτα!Πάντα πίστευα ότι οι γυναίκες είναι εκδικητικές.
Αλλά μου το φύλαγες 150 σελίδες μωρή?![]()
![]()
![]()
Με ακους καλε; Μην κάνετε πλακα, μερικοι τα πιστευουν και μετα θα αναγκαστω να φυγω παιδια κανονιστε![]()
Δεν την βριζω ακριβος, λεω αν ειναι του επαγγελματος. Ενταξει το σωστος ηταν να την ρωτησω αμα ειναι ιεροδουλη.Σορρυ εσφαλα, τι να κανουμε ουδεις ειναι ασφαλτος.Πιο σεμνα κυριε.
Η Ερη ειναι Κυρια.
Πλακα κανουμε. Δε βριζουμε.
τοσα χρονια εδω μεσα ορολογια δεν εμαθαΟχι. Ειναι κατι πιο hot!
Ορθωε.Δεν την βριζω ακριβος, λεω αν ειναι του επαγγελματος. Ενταξει το σωστος ηταν να την ρωτησω αμα ειναι ιεροδουλη.Σορρυ εσφαλα, τι να κανουμε ουδεις ειναι ασφαλτος.![]()