erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Εντάξει μωρέ σαν παράδειγμα ανέφερε το νικ σου. Μην τρελένεσαι.
Θα βαλω μια απο τις γατες μου (γατο) να κλαινε. Κλάψε Πουτσίνο
Εντάξει μωρέ σαν παράδειγμα ανέφερε το νικ σου. Μην τρελένεσαι.
α ειμαι και ανεξαρτητη. Χωρίς νταβά. σου λεει για να εχει τοσο τζαμπουκα αυτή στανταρ ειναι ανεξαρτητη. Μυαλαρα ο στελιος οχι αστεία.
Θα βαλω μια απο τις γατες μου (γατο) να κλαινε. Κλάψε Πουτσίνο![]()
α ειμαι και ανεξαρτητη. Χωρίς νταβά. σου λεει για να εχει τοσο τζαμπουκα αυτή στανταρ ειναι ανεξαρτητη. Μυαλαρα ο στελιος οχι αστεία.
Αμπα δεν με συγκινουν αυτα απο τι στιγμη που ολα πανω της πηραν την κατιουσα.η θειά η κοτα εχει το ζουμι τότες..![]()
Θα βαλω μια απο τις γατες μου (γατο) να κλαινε. Κλάψε Πουτσίνο![]()
Να σου τραβήξω μια κριτική να μην προλαβαίνεις?
οι άλλες τι ονόματα έχουν?
θα στον πουτσινο κανονισεΨοφα πουτσινο.
![]()
Αμπα δεν με συγκινουν αυτα απο τι στιγμη που ολα πανω της πηραν την κατιουσα.![]()
θα στον πουτσινο κανονισε![]()
Ενω συνήθως το κάνεις εσύ???Σε όποιο θρεντ μπαίνω όλοι τσακώνονται και κατηγορούν ο ένας τον άλλο ότι είναι κλώνος.
Τι γίνεται ρε πούστη μου.
τι σκονάκη?,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Καμμια περιληψη του νηματος παιζει? μη καθομαι να διαβαζω παλι σελιδες
Καμμια περιληψη του νηματος παιζει? μη καθομαι να διαβαζω παλι σελιδες
ok. θα έχει ενδιαφέρον.Και μετα σιγουρα θα σας γραψω κι εγω κριτικη.
κ Νικ θελετε να γραψουμε μια κοινη κριτικη;;;
Ποσο ειπαμε οτι πάει??παιδια εω δεν γινεται να ειμαι κλωνος. Μπηκα με το νικ erinal-W και συνεχισα με το erinal απο την αρχή. Ποιανού κλώνος να ειμαι τοσα χρονια δηλαδη![]()
επίσης κάνω υπέυθυνη δήλωση ότι δεν ειμαι κολ γκιρλ και το εχω δηλωσει και στα πμ σε όσους με ρωτάνε ποσο παει κωλαρακι πιπα μουνακι.
Ευχαριστώ![]()
έχω τσακωθεί, αλλα κλώνο δεν κατηγόρησα ποτέ κανενα.Ενω συνήθως το κάνεις εσύ???![]()