Επισκέπτης
Ωστε υπαρχουν κλωνοι? πεφτω απο τα συννεφα
Μετά το σέξ, το 10% των αντρών γυρνάει στο δεξί πλευρό και κοιμάται. Ένα άλλο 10% γυρνάει στο αριστερό πλευρό και κοιμάται. Οι υπόλοιποι ντύνονται και πάνε στο σπίτι τους.τι τύπε?δεν θα γαμήσουμε?
πολλά τέτοια εμοτικονς εχω φαει σημεραΑυτα τα παπουτσια να τα δωσεις να τα φορέσει η θειά σου η σουμέλα ... εμενα οταν μου χαρίζεις παπουτσια θα σκέφτεσαι οτι μου αρεσει μονο το δερμα και ενιοτε το πουτσοδερμα![]()
αστα τυπε,κατι spl η βλακ ματζικ ειναι για γέλιαΩστε υπαρχουν κλωνοι? πεφτω απο τα συννεφα
Πάω να φάω. Πούτσαπολλά τέτοια εμοτικονς εχω φαει σημερακαι θα αρχισω να τα παιρνω
Αυτα τα παπουτσια να τα δωσεις να τα φορέσει η θειά σου η σουμέλα ... εμενα οταν μου χαρίζεις παπουτσια θα σκέφτεσαι οτι μου αρεσει μονο το δερμα και ενιοτε το πουτσοδερμα![]()
φαλιμενταρισε και η φενα με κατι πελατισσες σαν και σεναΑυτα τα παπουτσια να τα δωσεις να τα φορέσει η θειά σου η σουμέλα ... εμενα οταν μου χαρίζεις παπουτσια θα σκέφτεσαι οτι μου αρεσει μονο το δερμα και ενιοτε το πουτσοδερμα![]()
Πουτσόδερμα στα παπούτσια;![]()
χασατε στο δηκαστηριο?Πάω να φάω. Πούτσα![]()
ιουΩρα ειναι να μας κυνηγανε οι γυναικες για το πουτσοδερμα...για να κανουν παπουτσα![]()
Στα πλαίσια του "λαδωματος".![]()
πως νιωθεις που ενω το νημα αφορα εσενα αυτη το εχει μετατρεψει σε ενα χωρο προσωπικου της καβλαντισματος;Στα πλαίσια του "λαδωματος".![]()
επίσης τον παίρνεις και γέρνεις![]()
φαλιμενταρισε και η φενα με κατι πελατισσες σαν και σενα![]()
![]()
Μετά το σέξ, το 10% των αντρών γυρνάει στο δεξί πλευρό και κοιμάται. Ένα άλλο 10% γυρνάει στο αριστερό πλευρό και κοιμάται. Οι υπόλοιποι ντύνονται και πάνε στο σπίτι τους.![]()
Μα θέλει και ρώτημα;
Ο Μεγαλειότατος βεβαια.
ειμαι γκλομπαλ πιρφοροςΣεις πολλά ξέρετε από Θεσσαλονίκη. Το έχω παρατηρήσει σε διάφορες αναρτήσεις σας. Πως αυτό;;;
ειμαι γκλομπαλ πιρφορος![]()
μπιζνες ;)Ακόμη και οι πιρφόροι γκαμούν. Σεις όχι ...
Άρα από κάπου αλλού ξέρετε και μάλιστα αρκετά.
Έχετε ζήσει εδώ;;;