erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
σου την λέω μάνα μου μπας και αγριέψεις,δεν σε γνωρισα ετσι εγω,μου λεγανε για τιγρης και τέτοια αλλα εσυ εισαι γατακι
εσυ εισαι φιλος, με τους φιλους ειμαι γατάκι.. ;)
σου την λέω μάνα μου μπας και αγριέψεις,δεν σε γνωρισα ετσι εγω,μου λεγανε για τιγρης και τέτοια αλλα εσυ εισαι γατακι
εσυ εισαι φιλος, με τους φιλους ειμαι γατάκι.. ;)
την πιπατζου πολλοι εμισησαν την πιπα ουδειςόσες πιπες και να παρεις εμενα θα σκεφτεσαι
κουνα τους γοφους σου και μη ρωταςρε παιδια τωρα σοβαρα ποιος μου πηρε γοβες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτα λες και με πιανεις μετα στο φιλοτιμο!εσυ εισαι φιλος, με τους φιλους ειμαι γατάκι.. ;)
τι τύπε?δεν θα γαμήσουμε?Αλ σε κατεταξε στην κατηγορια - φιλος =μουνοβοσκος - οποτε γαματα !
Μόνος του μπήκε μην σου πω το ζήτησεΑλ σε κατεταξε στην κατηγορια - φιλος =μουνοβοσκος - οποτε γαματα !
ρε παιδια τωρα σοβαρα ποιος μου πηρε γοβες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολυ συζητηση για τα βυζια ομως ρε παιχτες. Εγινε "φουσκωμα", η απλως φαντασιωνεστε;
τι τύπε?δεν θα γαμήσουμε?
Μα θέλει και ρώτημα;
Ο Μεγαλειότατος βεβαια.
βρε τα μυριζει η ρουφιανα λεμε αφου οταν ερχεται στο γραφειο ο καφετζης του λεει βρωμας βρε κακομοιρη βιαγκριλας!!!!! και μια μερα ηρθε και ειχε παρει κατι φυτικα και του λεει με το χορταρακι δεν γινετε η ψωλη φαρμακι , θελει νιατο και τρελλα για να γεμισεις την σαμπρελα (προφυλακτικο)!!!!!!!!
θα παω και εγω με τον gavriil,τουλαχιστον θα μας κερασει κανενα σοκολατακι!χαχαχαχαχ καλο !! το αλλο με τον τοτο το ξερεις !
Εχεις σκεφτει να της διαβασεις ποιηση!?...οπως Λουι Βιτον πχ !?
Αποκλειεται αφου ψηφισε μουνακι πιπα κωλαρακι.
ααα γιάυτο είναι ήρεμη?Όχι. Αυτό το ψήφισα εγώ και οι κλώνοι μου, για να μην πάθετε καμιά υστερική κρίση πάλι και μας αρχίσετε στα καντήλια.![]()
αυτα λες και με πιανεις μετα στο φιλοτιμο!
αντε πηγαινε να αγορασεις οτι θες και στειλε μου τον λογαριασμο