erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Δυο με μένα
ουτε εσενα σε ειχα ρε
Δυο με μένα
εγω προσωπικά μπαίνω απο τον υπολογιστη της υπηρεσίας ε και κάνουμε κάτι κόλπακια. Ο νικολάκης ειναι χακαρισμένος..
ε οχι αλλους 6 μου ειπε παμε στους 8, οι δυο τα ξερασατε μονοι σαςΣκατα ρουφιάνους εχεις
για πες..εγώ πάντως ψήφισα άλλο
Εχετε υπηρετρια ???????????
Δοκιμαστε μια μεθοδο παλαια και σοφη...........Μεθυστε τονέχω ενα ραφι, καλο, γερο γιατι κανενας δεν μου κάθεται λαιφ
Εσύ είσαι διορατικός ανθρωπος τελικαΨηφοφορία
Ερώτηση: Η κα. erinal επέλεξε το πέος και όχι τις γόβες. Πως φαντάζεσθε μία νύχτα μαζί της;
Καλύτερα με σαύρα παρά μ΄ αυτή - 8 (19.5%)
Μουνάκι, πίπα, κωλαράκι - 11 (26.8%)
Να φέρω το κρουστικό δράπανο μαζί μου για να σπάσω το πουρί; - 12 (29.3%)
Να φέρω και πέντε φίλους μου; - 2 (4.9%)
Ο κ. brabus και ο Σελίν που γαμεί - 2 (4.9%)
Ο κ. Alex71 & ο κ. NICK TRIVE πάλι στην απέξω; - 5 (12.2%)
Εγώ της πήρα γόβες αλλά νιώθω μαλάκας. Γιατί; - 1 (2.4%)
Σύνολο ψηφοφόρων: 40
Δοκιμαστε μια μεθοδο παλαια και σοφη...........Μεθυστε τον
Οχι με το αρωμα σαs...........Δεν πιανει.........Κανονικα, με κρασι
Ναι υπαρχει διαφορα......Δεν θελει με γνησια ποταΜα δεν ακουσες τι ειπε το λαιονακι ξεμεθανε μολις με δουν
σιγά μην τον βρεις. Μόνο εγώ μπορώ αλλά δεν έχω λόγο, Ακόμη δεν δεχτήκατε να του κάτσετε.παω να τον βρω και επανερχομαι ;)
Τον κραταs κλειδωμενο στο υπογειo με τιs γατεs???
Μερικες μπομπες εχουν τα ιδια αποτελεσματα με τα αντικουκου στα εμβολια του στρατουΝαι υπαρχει διαφορα......Δεν θελει με γνησια ποτα
Μονο με "μπομπεs"
εσύ δεν έβλεπες μπροστά σου όταν το απέλυσες.
Τον νηματοθετη δεν βλεπω και ανησυχω........Οι υποψιεs λογικο ειναι να πεσουν πανω σου :oΜπα.. μαλλον βλέπω και εγώ πολύ καθαρά
παω να τον βρω και επανερχομαι ;)Τον νηματοθετη δεν βλεπω και ανησυχω........Οι υποψιεs λογικο ειναι να πεσουν πανω σου :o
Τον κραταs κλειδωμενο στο υπογειo με τιs γατεs???παω να τον βρω και επανερχομαι ;)
Ειναι μεγαλο το μένος του για τις γατες, οποτε δεν ξερω που να πονταρω...Oσο τον σκεφτομαι δεμενο, φιμωμενο και περιτριγυρισμενο απο τιs γατεs να εχει ξεπατωθει στο φταρνισμα ..........ανατριχιαζω
Oσο τον σκεφτομαι δεμενο, φιμωμενο και περιτριγυρισμενο απο τιs γατεs να εχει ξεπατωθει στο φταρνισμα ..........ανατριχιαζω
Ειναι μεγαλο το μένος του για τις γατες, οποτε δεν ξερω που να πονταρω...
Ποιος θα βγει ζωντανος απο το υπογειο??? νιαουυυυυ