NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Το ρολόι του υπολογιστή σας πάει λάθος.Πώς γινεται το ποσταρισμα σου να εχει ωρα 21:02 και του Life πεντε ποσταρισματα πιο πισω, να εχει ωρα 21:08?
Το ρολόι του υπολογιστή σας πάει λάθος.Πώς γινεται το ποσταρισμα σου να εχει ωρα 21:02 και του Life πεντε ποσταρισματα πιο πισω, να εχει ωρα 21:08?
Όχι εκείνον θα ξεφορτωθούμε.Νομίζω οτι θες να με ξεφορτωθείς
Καθολου λαθος δεν παει το ρολόι μου. Είναι συγχρονισμενο με ωρα Ελλαδος, για να μπορω να παρακολουθώ τους αγωνες του στοιχήματος και να πονταρω λιγο πριν ξεκινησουν. Τα δικα σας ρολογια είναι λαθος. Ειδικα της ερης είναι δωδεκα λεπτα λαθος.Το ρολόι του υπολογιστή σας πάει λάθος.
Δυο με μέναΕνας είμαι εγω.
Ποιας υπηρεσίας μωρε, πες πες το πίστεψες κι εσυ?εγω προσωπικά μπαίνω απο τον υπολογιστη της υπηρεσίας ε και κάνουμε κάτι κόλπακια. Ο νικολάκης ειναι χακαρισμένος..
Αγαπη μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Δυο με μένα
εκείνη βιάζεται να προλάβει τον Άγιο.Καθολου λαθος δεν παει το ρολόι μου. Είναι συγχρονισμενο με ωρα Ελλαδος, για να μπορω να παρακολουθώ τους αγωνες του στοιχήματος και να πονταρω λιγο πριν ξεκινησουν. Τα δικα σας ρολογια είναι λαθος. Ειδικα της ερης είναι δωδεκα λεπτα λαθος.
Ερωτα μου :-* :-* :-* :-* :-*Αγαπη μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Εδώ κοντευει να πιστεψει η Ροζυ ότι είναι χοντρηΕδω πιστεψα οτι ειμαι αγάμητη
Εδω πιστεψα οτι ειμαι αγάμητη
Σκατα ρουφιάνους εχειςουτε εσενα σε ειχα ρε
εγώ πάντως ψήφισα άλλοουτε εσενα σε ειχα ρε
Εγω το δηλωσα μολις ψηφισα, τα περι αγαμιας τα θεωρω τρολιεςουτε εσενα σε ειχα ρε
Ψηφοφορίαγια πες..
Πηδήματα έχει χιλιάδες.
Και η Ερη 21:17, ενώ είναι μολις 21:05?
Νομίζω οτι θες να με ξεφορτωθείςΈχει πιάσει το όριο ακριβώς νομίζω και του μένει ακόμη ένα.
Πες του ότι θα είσαι εσύ να χαρεί.
εσύ δεν έβλεπες μπροστά σου όταν το απέλυσες.Εσύ είσαι διορατικός ανθρωπος τελικα
Όχι εκείνον θα ξεφορτωθούμε.
Ποιας υπηρεσίας μωρε, πες πες το πίστεψες κι εσυ?