pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Πες με αγαπούλη αλλά νομίζω ότι είναι πιο όμορφη από Ντισέπτικον.
ιδιες κοψιες ειναι
Πες με αγαπούλη αλλά νομίζω ότι είναι πιο όμορφη από Ντισέπτικον.
@Annapurna ανήκεις και στην ομάδα παικτών ρακέτας - χειμερινών κολυμβητών του Αστέρα;
Πρωί, μόλις ανοίγει, πριν πλακώσουν οι wannabe και οι τουρκόγυφτοι. 13:00-14:00 φεύγω.Όχι ρακέτες.
Παίζω πολύ τέννις όμως.
Σχεδόν καθημερινά.
Αλλωστε είναι η μεγάλη μου αγάπη αλλά κάποια,στιγμή το σταμάτησα λόγω σοβαρής βλάβης στο γόνατο.
Στον Αστέρα όμως πηγαίνω για μπάνιο.
5,200 σε τσιμεντο τα εχω φτασει 22,31,34 π ειναι το ρεκορ μου
τελυταια τρεξιματα φετος πριν τα χριστουγεννα δεν ελεγε να κατεβει κατω απο 24
σε πλακες τσιμεντου ομως π εχει ο αγιος κοσμας οχι στο ταρταν
στο διαδρομο γυμναστηριου με παει πιο αργα κοντα στο 25
λεω 5,200 γιατι οι 4 γυροι ειναι κοντα στο 1,300 ο καθενας
Καραμαναρος σίγουρα θά ήξερε ακριβώς τί παίρνει και θά μας έλεγε και την δοσολογία τήςλαντοζ με ολανζαπιν με συνταγη
δυστυχως ναιΤο τσιμέντο και η άσφαλτος είναι η πιο γρήγορες επιφάνειες αλλά πολύ βλαβερές για τις αρθρώσεις.
Τυπε λες άμα πάω σπίτι της να την γαμησω μόλις μπω για ντους αντί για αφρόλουτρο να βρω στη θέση του κάνα μπουκάλι φαντα με ανθρακικό ;Καραμαναρος σίγουρα θά ήξερε ακριβώς τί παίρνει και θά μας έλεγε και την δοσολογία τής
Συναγωνιστή είμαι των 80s εγώ οπότε είναι δύσκολο να κάνω συγκριτικό τεστ.ιδιες κοψιες ειναι
ξεκουραστητο μωρο της ροζμαρι
σημασια εχει πως θα μοιαζεις μετα το σεξ μαζι μου
στην μαλακια εισαι εξπερ τα ξερεις ολααναλογα ποσες χειρομαλαξεις κανεις?
300 το τριλεπτο θελει για να θεωρηθει αεροβια
Σαφώς. Πάντα απαγορεύω ρητώς στις κουτοπόνηρες νευρωτικές να με πηδάνε.
ας βάλει και βυζιά στην τελικήδεν ηταν ποιοτικος κλωνος..να ξαναρθει με περισσοτερα ποιοτικα χαρακτηριστικα
τα σικουελ συνηθως ειναι αχαρακ. Άγιε, δεν σας κρύβω ότι επανήλθα στο φόρουμ (μετά από 3-4 βέβαια αποτυχημένες προσπάθειες στο παρελθόν να εισέλθω), διότι η άφιξη της δεσποινίδος winemeditsimtsili, το αντανακλαστικό νεανικό κόρτε από τον κ. Αιδοιοσυρμό και η σκωπτική κριτική σας ματιά επί των παραπάνω κοινωνιολογικών φαινομένων, ήξερα ότι θα αποτελέσουν εχέγγυο διασκέδασης (και ενίοτε ψυχαγωγίας μου) και ένα σίκουελ Ντορικού έπους.
Δεν με διαψεύσατε.
εσύ είσαι αυτός με τις φωτογραφιάρες δίπλα!Καλημέρα σε όλα τα αγαπητά μέλη του νήματος.
to loystrako να δεις με τον βασιλακη καιλασημερα θα δουμε το μαντ μαξ 2 με την ειρηνηνουλα μεσω σκαιπ
ειναι το τεστ ταινιας π κανω στις κυριες
στα πετυχυμενα πολυ πετυχημενα σικουελ κ αυτο
επιπλεον καποιοι μυωνες και τενοντες που ουτε που τους ξερεις μενουν εντελως αγυμναστοι.Το τσιμέντο και η άσφαλτος είναι οι πιο γρήγορες επιφάνειες αλλά πολύ βλαβερές για τις αρθρώσεις.
μουνοπανο ειναι, μεγαλοΕίδα σε κάποιες σελίδες νωρίτερα, κάποια παράπονα του αγαπητού κ. Αθηναίου44 περί "μεθοδεύσεων αποκλεισμού" που αφήνουν και μια υπόνοια δήθεν "απαξίωσης". Θέλω με την ευκαιρία να διαβεβαιώσω ότι ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο. Προσωπικά, ο κ. Αθηναίος μου ήταν ανέκαθεν πολύ συμπαθής και ευγενής, και προσυπογράφω όσα θετικά ανέφερε γι' αυτόν ο κ. Τζίμης. Υποθέτω ότι την ίδια γνώμη θα έχουν γι' αυτόν και τα περισσότερα μέλη του γηροκομείου μας.