Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
ελα τσομπανη τσακω  :cum:  :grin:
1371555731_1b03bb6a4794.gif
Αμέσως να με δώσεις στεγνα!!!
Με θητεία γραμματεα σε υπαστυνόμο  :pipa1:, τι αλλο να περιμενει κανεις!!!  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.387
Πόντοι
25.467
σκληρος με τους μαλάκες ειμαι αλλα τελος παντων!
το θεμα μας ειναι ο Αγιος και εχετε ολοι παρεκτραπει με ανασκελα ψωφια γατακια και αγαπουλινες τυπου αγριο ροδου και aleχ!

Το ίδιο λέω κι εγώ, στο θέμα μας.

Αντιθέτως εγώ πιστεύω πως με αυτά τα "ξώφαλτσα" μας δίδεται η ευκαιρία να μάθουμε πολλές πικάντικες πλευρές  του χαρακτήρα των μελών που συμμετέχουν στο παρόν νήμα. Η δις Ρόζα η ναζιάρα ερωτοτροπεί και με άλλους εκτός από τον Μεγαλειότατο. Οι κ.κ. Νικοτρίβης και Άλπουλας μας προέκυψαν εξαιρετικά κιμπάρηδες. Ο κ. νηματοθέτης επιθυμεί εγώ και ο κ. Χαβαλόσπιτος να διαβούμε ταχέως τον Αχαίροντα κ.α.π.  :)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Αντιθέτως εγώ πιστεύω πως με αυτά τα "ξώφαλτσα" μας δίδεται η ευκαιρία να μάθουμε πολλές πικάντικες πλευρές  του χαρακτήρα των μελών που συμμετέχουν στο παρόν νήμα. Η δις Ρόζα η ναζιάρα ερωτοτροπεί και με άλλους εκτός από τον Μεγαλειότατο. Οι κ.κ. Νικοτρίβης και Άλπουλας μας προέκυψαν εξαιρετικά κιμπάρηδες. Ο κ. νηματοθέτης επιθυμεί εγώ και ο κ. Χαβαλόσπιτος να διαβούμε ταχέως τον Αχαίροντα κ.α.π.  :)
Ανανέωση κ ποικιλία παντού :rolleyes:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Για να ειμεθα πιο ακριβεις η Φυσις υποδεικνυει την διαβαδιν αυτην στους γεροντες.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
ότι θες εσυ Αρχοντα!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
που ειναι ο Αγιος να μας ψάλει λιγουλάκι. Αποφάσισα να μετανοήσω και να κοινωνήσω  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ουδεν.
Ο Αγιος ειναι υπερηλιξ. 78 ετων.
Αν πεις ξανα τα γατάκια μου ψοφόγατα θα κάνω πράγματα που δεν τα βάζει ο νους σου (μετά την μετάνοια και την θεια κοινωνια βεβαια)

Επισκέπτης
Ουτε ψηφο δεν σταυρωσαμε......  ωρα να αλλαξω νημα. κλειδωθηκε και το νημα της Ροδινης γμτ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.387
Πόντοι
25.467
Αν πεις ξανα τα γατάκια μου ψοφόγατα θα κάνω πράγματα που δεν τα βάζει ο νους σου (μετά την μετάνοια και την θεια κοινωνια βεβαια)

Και πριν να τα κάνετε, ακόμα καλύτερα. Θα την έχετε σίγουρη την άφεση.

[size=2pt]Κι άμα καταφέρετε και τον ξεπαστρέψετε το μπινέ που έχει φαγωθεί να με πεθάνει πρίν την ώρα μου, σας υποσχομαι ότι εκτός από άφεση αμαρτιών, θα έχετε και Λομπούτιν, και Αρμάνι, και τσαντούλα Ερμές.  [/size]  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom