Επισκέπτης
με ονομάζετε πίτα;ουτε καν πιπα;![]()
Η πιπα θελει προσοντα ;)
με ονομάζετε πίτα;ουτε καν πιπα;![]()
Η Έρι μένει.....
Ασε δε λέω.
Όχι ανατολικά πάντως.![]()
υπάρχουν κι αλλοι που το υποστηρίζουν αυτο...γιατι ρε παιδια?
Καλησπέρα φίλε μου και συνομήλικε ;)
Το ίδιο λέω κι εγώ, στο θέμα μας.σκληρος με τους μαλάκες ειμαι αλλα τελος παντων!
το θεμα μας ειναι ο Αγιος και εχετε ολοι παρεκτραπει με ανασκελα ψωφια γατακια και αγαπουλινες τυπου αγριο ροδου και aleχ!
Εσείς γνωρίζετε.Πολλά.Και σεις παπλιοκας εισθε;;;
σκληρος με τους μαλάκες ειμαι αλλα τελος παντων!
το θεμα μας ειναι ο Αγιος και εχετε ολοι παρεκτραπει με ανασκελα ψωφια γατακια και αγαπουλινες τυπου αγριο ροδου και aleχ!
Τρίτη ηλικία αγαπητε...εννοειται πως πηγαν για νανιΕπικρατει ησυχια.....Η εγινε παρτουζα η ολοι κοιμηθηκαν
Τρίτη ηλικία αγαπητε...εννοειται πως πηγαν για νανι![]()
Παντόφλα, ρόμπα και ελληνικός καφέςΝαι σωστα...Αν ηταν νεοι θ ακουγαμε αγκομαχηταΘεωρω οτι εχουν αραξει στην τηλεοραση![]()
Μόλις του έκανες την κρίσιμη ερώτηση, λάκισε. Αυτά μου κάνει και μένα. Αλλά μετράει μέρες για να τα ξεράσει όλα, μην πω ώρες.Τις αγαπουλινες τις εχουμε παυσει.
Για τα ψοφογατα της κας Εριναλ εχετε δικιο.
Για τον Αγιο σεις που γνωριζετε, ουδεν εχετε μοιρασθει μαζι μας.
Μηπως εφθασε η ωρα να μας τα πειτε;;;
Εχει και τον....."Ταπεινο και καταφρονεμενο" στη Νεριτ........Εξτριμ καταστασειsΠαντόφλα, ρόμπα και ελληνικός καφές![]()
Μόλις του έκανες την κρίσιμη ερώτηση, λάκισε. Αυτά μου κάνει και μένα. Αλλά μετράει μέρες για να τα ξεράσει όλα, μην πω ώρες.
είναι ο life97 τρελό μωρό? Δεν του το χα.Τώρα που μπήκε το τρελό μωρό μπορούν να αρχίσουν τα αγκομαχητά :-*
ο αλεξ ειναι διπλα σου?Τώρα που μπήκε το τρελό μωρό μπορούν να αρχίσουν τα αγκομαχητά :-*